Şimdi Ara

Kaş Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedr07 -- 1 Eylül 2013; 17:59:37 >

• Hocam bi berber vs. Git ayar çeksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cımbızla alıcan hocam ama orayı alırsan çok kötü durabilir bence sadece ortaları al oraya karışma
  • cımbızla almayı düşünüyorum ama nasıl duracak bilmiyorum belki iyi durur belki kötü durur başka tavsiyesi olan yokmu
  • dikkat et böyle olma

Kaş Almak
  • Sen ortayı al yeter elleme başka yeri
  • Hacı kaşların çok kötü , berber de kurtarmayabilir , düzgün bir erkek kuaförüne yada bayan kuaförüde olabilir , gidip hem inceltip , hem seyreltmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Bayan kuaförüyüm, resmi öyle bir çekmişsin ki püskürdüm

Yapman gereken, erkek değil, bayan kuaförüne girip diğer karşına benzetmesidir. Sakın erkek berberine gidip düzeltirmisin abi deme, 5 lira için ne hale gelirsin yukardaki arkadaşlar örnekle açıklamışlar

Bnde de buna benzer sorunlar var ama kadın kuaförüne gidince problem olur mu hocam?

•  Kaş Almak bu olur gibi
  • Cımbızla al dostum jilet milet sakın deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Yapman gereken, erkek değil, bayan kuaförüne girip diğer karşına benzetmesidir. Sakın erkek berberine gidip düzeltirmisin abi deme, 5 lira için ne hale gelirsin yukardaki arkadaşlar örnekle açıklamışlar

Bnde de buna benzer sorunlar var ama kadın kuaförüne gidince problem olur mu hocam?

Zaten efemine birisi olduğun belli oluyor ya da kaşı aldırınca olacak. Sorun olmaz.

• Kaşların çok kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Unisex kuaförler var bay-bayan onlara gideceksin.

• benim kaşlarımdan biraz daha kalın bende alıyorum ortadan sadece bi kaş merkezine falan gitmeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.