Şimdi Ara

KAŞ TATİLİ EKİM AYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ekim ayında Kaş'a gitmeye planlıyorum. Tam Kaş Merkezinden Sahile sıfır bir otel oda aldım. Bir arkadaş ama şimdi bunu bana söyledi! Kaş marina çok büyük olduğu için ve gelen yatlar bütün pisliklerini denize bıraktıkları için, oradan pek tavsiye etmiyor kalmayı! Benim sorum, aranizda Kaşı iyi bilenler Merkez veya Çukurbağ yarımadasını tavsiye eder mi? Yarımadasını neden tercih etmedim. Akşam Kaş merkezine inerken sürekli araba ile oraya gitmemek için.
    1.) Yarımada'nın Kaş merkezine minibüs, dolmuş vs.. var mı? Veya taksi ile yalnız ulaşım oluyor mu?
    2.) Varsa gece saat kaça ulaşım imkanı var?

Ve ikinci olarak, İnternet'te çok tavsiyeler var Kaş'ın etrafında koylar hakkında. Ama sizin bildiğiniz daha pek bilinmeyen koylar var mı orada? Araba ile ulaşım imkanı olması gerekiyor. Bu konularda bana yardım ederseniz çok sevinirim!

Bütün yardım eden arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim!

• hocam o civarlar türkiyenin en temiz, berrak denizine sahip. sahili taşlık ve çabuk derinleşir. ağustosta gittim yanıyordu, eylül-ekim çok güzel olur diye düşünüyorum.denize girmek için tam merkezde ufak bir halk yeri var, küçük çakıl plajı galiba adı. merkeze yakın inceboğaz plajı da gayet güzeldir. akşam üstü limanda taşların üstüne oturup manzara ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz
  • Merhabalar,
    Yarimadaya dolmus ulasim var, ancak gece kadar bilgim yok. Bir oncdki arkadasin dddigi gibi kaş tarafi akdenizin en berrak temiz denizine sahip.
    Merkezden kucuk tekneler ile gidilen limanagiz, ozellikle finike demre arasinda cok fazla kucuk koylar mevcut. Ancak buralari ne yazikki arac gerektiriyor.
    Kas merkez degilde, yarim adanjn girisine olan, kas kamping diye bir her var. Tamamen kendine ait ufak bir koyu var. Gayet guzel, kesinlikle oneririm. Kaşa defalarca gitmistim, merkezdekinotellere gore daha iyi. Yurume mesafesinde hem merkeze.
    Insallah birazda olsa yardimcinolmusumdur.
  • yanlis bilgidir. kalacaginiz otel kucukcakildaysa (eski kas limaninin yani) tertemizdir. kalacaginiz yer yeni marinadaysa (marinanin icinde 1 tane otel var zaten o da ucuk fiyatlarda) sintine sorun degil ancak marinanin neredeyse icinde oldugu icin biraz daha kirli olabilir (tabii marmaranin herhangi bir yerinden yine daha temizdir). yarimadanin dis tarafi daha dalgali olabilir. bakacaksaniz ic taraftan bakin derim (goksekiye bakan taraf). dolmuslar sezonda yarim saatte bir diye biliyorum ekim ayi icin en kotu saat basi vardir. hatirladigim kadariyla gece 12-1 gibi dolmustan umudu kesin taksiye kaldiniz.
    demre suluklu (uskup'un u'su) plaji cok sakin ve temiz bir kumsaldir, salas bir restoran var orda yemekleri de cok guzel. burasi kasa 25dk.
    kas limandan cuzi bir miktara tekneyle limanagzina gecebilirsiniz.
    imkaniniz varsa ucagizdan gunluk tekne kiralayin, size en guzel koylari gezdirir.
    veya yine ucagiz veya kas limanindan gunluk turlar var tekne size ozel olmaz ancak yine farkli koylar gorursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.