Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım çoğu kişi erken rezervasyonda uygun fiyata tatil peşinde. Tabi artık erken rezervasyonda geç kalınmış olsada hala fırsatlar mevcut.
    Bu başlık altına gördüğümüz fırsatları veya tek bir otele ait kampanyaları paylaşabiliriz.
    Aynı zamanda tatil için kredi kartı kampanyaları konuşulabilir ve en önemlisi daha önceden tatile gitmiş arkadaşlar tur şirketi ve otel hakkında tavsiyede bulunabilirler.

Şu an 3-4 gecelik maksimum 500-600 lira civarında 4 kişilik bir tatil yapma peşindeyim ama tabi otel konusunda karar vermek çok zor. Bu konuda birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 4 Nisan 2012; 22:44:38 >

• ets veya jolly'den şaşmamak lazım derim. plase ise tatilsepeti. ben de haziran ayı için balayı tatili aramaktayım halen. erken rezervasyon ise ets ve jolly'de 12 mart'ta sona eriyor. gerçi jolly erken rezervasyonu 5 mart'ta bitireceğini duyurmuştu ama 1 hafta uzattı. bu süre mart sonuna kadar uzar gibi geliyor bana.

en gözüme çarpan kampanya ise jolly'nin bonus card kampanyası. 12 mart'a kadar 1500 tl üzeri tek çekim ve taksitli ödemelere 100 tl bonus veriyor.

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları
  • Güzel konu, takipte kalalım..
  • toplu bir tatil girişimi olursa katılabilirim takip edelim
  • evet benimde 14 temmuz düğün. arkadaş adam gibi tatil 2bin tl... banada lazım
  • iyi başlık olmuş takip edelim
  • sapanca yada abant ıcın en ıyı tatıl fırsatı neresıdır arkadaslar...balaya gıtmeyı dusunuyorum joly tur mantıklı esasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatil Fırsatları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip edelim. Toplu gidelim... :)
  • Erken rezervasyon için geç kalınmış bir topik, uzatmalar oynanıyor ocak ayındaki avantajları şu an yakalayabilmek imkansız. Fakat zararın neresinden dönülse kardır, sonuçta şimdiki fiyatlar da sezondakinden şüphesiz daha uygun.. Her sene rezervasyonla tatil yapan biri olarak adios kart konusunu incelemenizi öneririm. Akıllı ve yönlendirilmiş harcamalar ve erken rezervasyon avantajlarıyla tatillerinizi adeta bedavaya getirebilirsiniz
  • Ben şubat ayında epey araştırdım erken rezervasyon ama bulamadım.Erken rezervasyon erkenden yapılan rezervasyona değil de erken gidilen tatil haline dönüşmüş.
    Yaz ayları tamamen pahalı fiyattan verilmiş ama nisanda mayısta giderseniz ozaman ucuz o tarihte bize uymadı bıraktım takip etmeyi.Umarım uygun bulabilirsiniz ama malesef geçen ay durum bu şekildeydi.
  • Ben mayıs ayında gidicem. Fiyatlar biraz daha uygun.
    Ama işte otel seçmek çok zor. Herşey dahil biryer arıyorum , önceden giden arkadaşların önerebileceği bir otel varmı acaba ? 4 yada 5 yıldız şeklinde ?
    Günlük 75 lirayı geçmicek şekilde olması lazım . Mayıs ayı için ideal bir fiyat sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 8 Mart 2012; 23:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Ben şubat ayında epey araştırdım erken rezervasyon ama bulamadım.Erken rezervasyon erkenden yapılan rezervasyona değil de erken gidilen tatil haline dönüşmüş.
    Yaz ayları tamamen pahalı fiyattan verilmiş ama nisanda mayısta giderseniz ozaman ucuz o tarihte bize uymadı bıraktım takip etmeyi.Umarım uygun bulabilirsiniz ama malesef geçen ay durum bu şekildeydi.

Geçen sene erken rezervasyon ilk başladığında ETS ye bakmıştım, gerçekten erken gidilen tatil gibiydi. Son iki sene ETS ile gittiğimizden aradılar tatil diye ancak bende söyledim. Geçen sene gittiğimiz yere şimdi erken rezervasyon ile daha pahalı gidiyoruz diye. Birşey diyemediler tabi. Sezonda uygun indirimleri takip etmek lazım.
  • quote:

Ben şubat ayında epey araştırdım erken rezervasyon ama bulamadım.Erken rezervasyon erkenden yapılan rezervasyona değil de erken gidilen tatil haline dönüşmüş.

aynene deidğniiz gibi erken rezervasyon tremmuz ağustsa işlemiyor. zaten en çok talep gören aylar. o yüzden erkene rezervasyon değil de erken geç tatil diye karşımıza çıkıyor
    ha tabi adios olayı bambaşka bir olay onu ayrı tutmak lazım
  • quote:

aynen katılıyorum ben ocak ayından bakmaya başladım da ne oldu.. nisan-mayıs uygun.. okulalrın kapanacağı dönem pahalılaşıyor.. okullr kapandıktan sonra o paraya devremülk alınıra geliyor..
  • o zaman ilk otel önerilerini ben sunuyorum

siam elegance - belek

ilk bakışta çok dikkat çekici bir otel. uzak doğu mimarisinde binalar ve odalar. balayı için tavsiye edilmiş genelde. önceliği buna vereceğim sanırım. tek handikapı belek'te olması. belek'te dışarı gezip dolaşmak çok zor ve merkeze uzak. o kadar para verdim dışarı çıkmaya ne gerek var diye kendimi avutabilirim

asdem beach labada - kemer

çok fazla bilgim yok ama kemer'de olması, ultra herşey dahil olmasıyla listede yerini aldı.

yelken blue life - kemer

kemer'de torosların eteklerinde neredeyse bütün odaları deniz manzaralı güzel bir otele benziyor. fiyatı da eşdeğer otellere göre oldukça uygun.

türkiz beldibi resort - kemer

yine kemer'de uhd bir otel. fiyatı yelken'e göre biraz daha pahalı fakat güzel bir tesise benziyor.

bu 4 tesis arasından birine karar vererek bu hafta sonu erken rezervasyon bitmeden işi bitirmeyi düşünüyorum. geriye uçak biletleri kalıyor. o konu da hemen çözülmeyecek gibi görünüyor. çünkü istediğim tarih aralığında (17-24 haziran) atlasjet çok pahalı, anadolujet saçma sapan aktarmalar yapıyor 1 saatlik antalya'ya, pegasus daha şimdiden 480 tl gibi bir rakam çıkıyor. son ümidim sun express.. henüz istediğim tarihlerin bileti satışa çıkmadı. her gün kontrol ediyorum eğer çıkar çıkmaz yakalayabilirsem maksimum 60-70 tl tek yön fiyata alacağımı ümit ediyorum.

• Kıyıda köşede pek bilinmeyen,tavsiye ile gidilen temiz butik oteller/pansiyonlar,5 yıldızlı otellere göre her daim cazip gelmiştir bana...Hem erken rezervasyon kovalayıp,tarih belirleyeceğim diye strese de girmiyorum.
    Bütün tatili herşey dahil konseptindeki yeme/içme vs. aktivitelerini takip edeceğime denizini de doğasını da sindire sindire görüp faydalanabileceğim yerleri tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 8 Mart 2012; 23:34:33 >
  • quote:

aynen subat ayinda erken rezervasyon avantaji var diye girdim. birde son gun felan diyorlardi acele ettim. hala son gun diyolar fiyatlardada bir fark yok belki taksit sayisi azalmistir sadece.

bu arada anitur nasildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

o zaman ilk otel önerilerini ben sunuyorum

siam elegance - belek

ilk bakışta çok dikkat çekici bir otel. uzak doğu mimarisinde binalar ve odalar. balayı için tavsiye edilmiş genelde. önceliği buna vereceğim sanırım. tek handikapı belek'te olması. belek'te dışarı gezip dolaşmak çok zor ve merkeze uzak. o kadar para verdim dışarı çıkmaya ne gerek var diye kendimi avutabilirim

asdem beach labada - kemer

çok fazla bilgim yok ama kemer'de olması, ultra herşey dahil olmasıyla listede yerini aldı.

yelken blue life - kemer

kemer'de torosların eteklerinde neredeyse bütün odaları deniz manzaralı güzel bir otele benziyor. fiyatı da eşdeğer otellere göre oldukça uygun.

türkiz beldibi resort - kemer

yine kemer'de uhd bir otel. fiyatı yelken'e göre biraz daha pahalı fakat güzel bir tesise benziyor.

bu 4 tesis arasından birine karar vererek bu hafta sonu erken rezervasyon bitmeden işi bitirmeyi düşünüyorum. geriye uçak biletleri kalıyor. o konu da hemen çözülmeyecek gibi görünüyor. çünkü istediğim tarih aralığında (17-24 haziran) atlasjet çok pahalı, anadolujet saçma sapan aktarmalar yapıyor 1 saatlik antalya'ya, pegasus daha şimdiden 480 tl gibi bir rakam çıkıyor. son ümidim sun express.. henüz istediğim tarihlerin bileti satışa çıkmadı. her gün kontrol ediyorum eğer çıkar çıkmaz yakalayabilirsem maksimum 60-70 tl tek yön fiyata alacağımı ümit ediyorum.

Hocam söylediğim otelleri inceleceğim iyi oteller bulmuşsun bana da lazımdı sağolasın

• Jolly Tur benim araştırdığım kadarıyla iyi firma ve erken rezervasyon hala devam ediyor onlarda. Eğer durumunuz iyise ve sevgilinizle gidicekseniz tatile adam&eve otelini şiddetle öneririm arkadaşlar. Son olarak bu sene jolly turun 25.yılı yani bu sene biraz daha kampanyalar yoğunlukta gibi. Son olarak @Why me??? arkadaşa katılıyorum tatilde tur firmalarında Jolly ve Etsden şaşmayın bencede...
  • Antalya Alaiye de balayımızı geçirdik.2 sene önce 100 tl kişi başı kalmıştım ama şimdi fiyatlar uçmuş.Adios tan başka tatil pek karlı olmuyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.