< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Nisan 2014; 20:33:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Nisan 2014; 20:33:18 > |
İnsan bir çok şey öğrendiği zaman ömür bitmiş oluyor..Ben 1980 de İstanbul a geldiğim zaman Avcılar Parseller de GRUNDIG televizyon Fabrikası vardı... Şiimdiki BMW servisin olduğu yerler.... İstanbul orada bitiyordu...Devamı yeşil çayır çimen, tarlalar...Bir kaç tane tahta kömürlük gibi uyduruk barakalar vardı. Bulgaristan otobüsleri buradan kalkıyordu....Esenyurt falan yok..Çayır çimen....Dolgun maaşla çalışıyordum..Güzel işim vardı...Aksarayda İrandan gelen çok güzel çiçekler vardı.....Beyoğlu, Çiçek pasajı haftalık uğrak yerimdi...20 günde maaş biterdi..O ZAMAN hiç borç harç yapmadan 3 AYLIK MAAŞIMLA ORADA BİR TARLA ALIRDIM..... Bana hiç kimse bir şey demedi..Oğlum şurada bir tarla al ilerde iyi olur....Diyen olmadı.....Yedik içtik , çok muhteşem yaşadık çok şükür...Orada iki , üç dönüm tarla almış olsaydım sonraki yıllarda müteahhitlere verip 10 - 20 daire sahibi belki bir kaç apartman sahibi olurdum..Bu günlerde araba ile her M2 si apartman dolu parsellerden geçerken hep kendime sövüyorum...YİYİP İÇMENİN GEZİP TOZMANIN SONU YOK...Para akıyorken az çok kıyı köşeye yatırım yapmak lazım....Bu gün Zor işlerde çalışıp zor para kazanan genç arkadaşlarıma belki faydam olur diye gördüğüm kazanç fırsatlarını , cazip yatırım yerlerini aktarıyorum...Ne emlakçıyım, ne müteahhidim..Şu an için ne satacak ne kiralayacak bir yerim yok....YAŞIYORSAN ÇEVRENE FAYDALI OLACAKSIN..MANTAR GİBİ YAŞAYIP GİTMEYECEKSİN...İnsana para veremezsen para kazandırmayı ,helal kazanç yolunu göster....Belki Allah razı olsun der....Belki söver.....Ne çıkarsa bahtına.....Saygılarımla....
|
Birader sahibindendeki boş beleş milletin kendi dairesini başkalarıyla kıyaslayıp " bunun dairesi bu kadar ediyorsa benimki hayli hayli şu kadar eder " mantığıyla fiyat koyduğu yerlere bakıp kendinizi tatmin etmeyin. Konut monut satılmıyor artık. Kimse kimseyi yemesin. Yatırım için konut alma olayı bitti. Çünkü millet gördü ki vadeliye atsa konuttan alacağı kiranın 1.5 katını getiriyor üstelik nakit garanti para. Veya dolara gömer nasıl olsa her sene +1 TL yükseliyor...
|
İçine girip oturacaksanız tamam..İstanbulda Yatırım amaçlı ev almayın..1,5 milyon ev fazlası var... Dükkan alın... Büro , ofis alın...Dağın başında değil iyi yerde bulursanız Arsa alın...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|