Tasarım olarak Bodrum mimarisine uymak zorunda kaldıkları için pek lüks değil ama balayına bu otele gittim, oldukça memnun kaldım. Zaten düğün gürültüsünden sonra bu otel ilaç gibi geldi. Çocuk yok, animasyon yok, akşam slow müzik eşliğinde kale manzaralı plajında içkimizi yudumladık. Otelde kalanlar genelde cool insanlardı, yemekte birinin üzerine içki döküldüğünde bile sakin karşılayan bir müşteri profili vardı. Garsonlar devamlı gülümsüyordu ve yemeklerde herşey markalı ve güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
quote:
quote:
Beyler bu selge beach side otel hakkında bilgisi olan varmi 14 hazirana kadar 113 tl ne dersiniz..
teşekkür ederim oraya baktım ben bu başlığı okuyan orayı bilen veya turizmle ilgisi olan biri varmı diye sordum.. teşekürler..
merhaba ben selge beach e 2 kez gittim. ilki 4-5 yıl önceydi sanırım. çok memmun kaldık sonrasında geçen sene de gittik eski tadı yoktu yemeklerden biraz kısmışlar gibi ilk gittiğimizde çok fazla çeşit vardı. belki diğer gittiğimiz otellerin de etkisi vardır ama yine de iyi güzel bir otel. eğer daha önce selge den daha iyi otellere gitmediysen memmun kalırsın
Mayıs ayı için KAŞ bölgesinde otel tavsiyesi var mıdır arkadaşlar ?
Amara wings kemer acayip memnum kaldigim bir otwl biz varken toplam 3balayi cifti hepi topu 6 turk vardi krallar gibi agirladilar bizi ben her seyinden memnun kaldim tavsiye ederim.
Arkadaşlar tamamen otele bağmlı kalmayacağımız, çıkıp gezebileceğimiz biryer arıyoruz. Hangi bölgeyi tercih etmeliyiz ? ?
??
Grand Pearl Beach Resort Hotel
Bu hotel hakkında yorum yapabilecek varmı arkadaşlar ?
Fethiye veya Marmaris'i düşünebilirsin hocam. İkisinde de gezilecek çok yer ve gezmeye uygun bir hava var. Antalya'da yazın gündüz gezmek işkence, memleketim ama öyle ne yazık ki...
bodrum'da wow'a gitmiştik geçen sene çok memnun kaldık. fiyatını bu sene bilmiyorum ama çocuğunuz varsa dışarı çok takılamayacak otelde kalacaksanız şiddetle öneririrm. selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel
Bende haziran ayı içerisinde bu otele gitmeyi düşünüyorum giden veya fikir sahibi olan arkadaşlar varmıdır acaba.
arkadaşım geçtiğimiz ekim ayında eşimle beraber bir haftalığna gitmiştik, şiddetle tavsiye ederim ki bu senenin başında çok güzel bir şekilde yenileme yapmışlar, detaylı öğrenmek istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
quote:
quote:
Beyler bu selge beach side otel hakkında bilgisi olan varmi 14 hazirana kadar 113 tl ne dersiniz..
teşekkür ederim oraya baktım ben bu başlığı okuyan orayı bilen veya turizmle ilgisi olan biri varmı diye sordum.. teşekürler..
merhaba ben selge beach e 2 kez gittim. ilki 4-5 yıl önceydi sanırım. çok memmun kaldık sonrasında geçen sene de gittik eski tadı yoktu yemeklerden biraz kısmışlar gibi ilk gittiğimizde çok fazla çeşit vardı. belki diğer gittiğimiz otellerin de etkisi vardır ama yine de iyi güzel bir otel. eğer daha önce selge den daha iyi otellere gitmediysen memmun kalırsın
Teşekkür ederim fiyatı artmış biraz 120 olmuş düşünecegim biraz daha..
quote:
Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel
Bende haziran ayı içerisinde bu otele gitmeyi düşünüyorum giden veya fikir sahibi olan arkadaşlar varmıdır acaba.