Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık otellere bakmaktan kafayı yicem

Antalya, Bodrum yada Çeşme bölgesinde ultra herşey dahil olacak şekilde bir otel önerebilirmisiniz? Mayıs ayında kalıcaz ve maksimum 100 lira olucak şekilde geceliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

ben rezervasyonu yaptırdım otel yeni şekli şemali güzel görünüyor temmuzda gidip yakından görücem

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları

Vikingen Quality Resort&Spa High Class Açıklaması:

Alanya Okurcalar mevkiinde bulunup, Antalya Havaalanı’na 90 km, Side’ye 30 km ve Manavgat’a 15 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

ODA
    321 adet standart oda, 29 adet aile odası, 18 adet suite oda, 75 adet connection oda, 18 adet villa odası, 10 adet king suit ve 5 adet engelli odası olmak üzere toplam 476 adet oda mevcuttur. Halı zeminli tüm odalarda, küvet, WC, saç kurutma makinesi, split klima, telefon, minibar (soft içecekler), elektronik kasa ve uydu yayınlı TV mevcuttur.

TESİS
    Tesiste 1 adet ana restoran, teras restoran, 5 adet A’la carte restoran, 8 adet bar, 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet aquapark (4 su kaydırağı), 1 adet çocuk yüzme havuzu, 4 adet donanımlı toplantı salonu, tam gün spor aktiviteleri, TV odası, oyun salonu, su kaydırakları, voleybol, havuz aktiviteleri, boccia, jimnastik, step, aerobik, dart, yarışmalar, tam gün animasyon programı, canlı müzik, animasyon show’ları, Türk gecesi, disko, bebek bakıcısı, mini kulüp, mini disko, oyun bahçesi, hamam, sauna, buhar odası, fi tness center, SPA&wellness, şemsiye, şezlong, minder, havlu, ışıklandırmalı tenis kortu, masa tenisi, motorlu ve motorsuz su sporları, çamaşırhane, kuru temizleme ve doktor hizmetleri mevcuttur.

Pansiyon Açıklamalar:
    ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
    Restoranlar ve yüzme havuzları, mini kulüp (4– 12 yaş çocuk), oyun alanı, su kaydırağı, bebek yatağı (odada), mama sandalyesi (restoranda), elektronik kasa (odada), animasyon (gündüz ve gece programı), aerobik, step, jimnastik, dart, disko, hamam, sauna, wireless internet, jakuzi, fitness center, masa tenisi, tenis kortu, minibar (soft içecekler ücretsiz), yerli alkollü, alkolsüz içecekler, bazı ithal alkollü içecekler (08.00 ile 24.00 saatleri arasında geçerlidir), şemsiye, şezlong ve minder ücretsizdir.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER
    Sağlık hizmetleri (24 saat ulaşılabilir, hemşire 09:00–18:00), kuaför, güzellik merkezi, wellness & SPA merkezi, masaj, kese, alışveriş merkezi (gümüşçü, hediyelik eşya, butik), market, fotoğrafçı, çamaşırhane, kuru temizleme, telefon–fax– fotokopi, oyun salonu (bilardo vb.), taze sıkılmış meyve suları, Türk kahvesi, tenis ekipmanları (raket ve top) ve ışıklandırma ve su sporları (su kayağı, jet-ski, deniz paraşütü, ringo, banana, motor-boat, wake-board, katamaran) (09.00–18.00) ücretli hizmet ve aktivitelerdir.

ÇOCUK
    Tesis, küçük misafi rlerine, çocuk havuzu, bebek bakıcılığı (ücretli), mini club (belirtilen saatlerde), oyunlar, mini disko, mini video, mini sinema ve oyun bahçesi hizmeti sunmaktadır.

PLAJ
    500 metre uzunluğunda ince kum ve çakıl, plajda iskele, duş, soyunma kabinleri ve plaj bar mevcut olup, ücretsiz şemsiye, şezlong, havlu (depozitolu) ve minder hizmeti sunulmaktadır.

ULTRA HER ŞEY DAHİL
    Ultra her şey dahil sisteminde olup, açık büfe sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, gece çorbası, snack’ler, kuru pasta ikramlı beş çayı, A’la carte servis alanları, yerli alkollü-alkolsüz içecekler ve bazı ithal alkollü içecek hizmeti verilmektedir. Ultra her şey dahil “08.00-24.00” saatleri arasında geçerlidir.

2 sene önce kalmıştım alanyanın en kaliteli otellerinden. eğer çocuk varsa sabah kahvaltısında portakal suyu ücretli. çıkışta ekstra ödemek cansıkıyor. şimdiden iyi tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: calyante

herkeze şimdiden iyi tatiller. çoğu yerde yaptığım tatil deneyimlerini sizlerle paylaşmak isterim. öncelikle şunu belirteyim. erken rezervasyon ocak ayında başlar. 15 gündebir fiyatlar artar. en avantajlı fiyat bu dönemdedir. örnek 15 ocakda tatilimi granada luxery alanya otelinde anı tura yaptırdım. kişi başı 127 tl şu anki fiyatı 167 tl aynı dönem için (25-31 ağustos). eğer otelden ayrılmamak istiyorsanız parayı 1 kere ödeyip birdaha suya sabuna dokunmayayım diyorsanız. UHD eniyisidir. HD otele gidip 1,5 lt suya 5 tl bir türk kahvesine 10 tl verdiğim oteller oldu. ama otele kapanmayıp etrafı gezmek istemiyorsanız marmaris önere bileceğim en favori yerdir. ( öneri verilir) bu tavsiyemi erdekden alanyaya kadar tüm tatil beldeleri için söylüyorum. herkeze şimdiden hayırlı tatiller. ( ayrıca kaplıca tatili içinde öneri yapabilirim. )

Hocam marmaris için otel tavsiye edebilirmisin ? Aslında alanya düşünüyorduk ama sizin önerinizi merak ettim

• nihayet bugün ets'den türkiz beldibi için rezervasyonu yaptırdık. darısı diğer tatil arayan arkadaşların başına
  • Bende tatilsepetinden selge beach oteli için 5 gün hazirana rezervasyon yaptırdım hayırlısı olsun bakalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Abant-Sapanca gidebılcegımız balayı ıcın her sey dahıl uygun bır otel onerebılırmısınız arkadaslar

Sapancada Güral Spanca var 5 yıldızlı tavsiye ederim.Çok güzel bir oteldir.

1100 lıraya 4 gun 3 gece balayı paketı ama yarım pansıoyon... ogle yemegı felan yok nasıldır acaba
  • Beldibi : denizi cok kotudur genelde taşlıktır. Antalyaya dolmuşla bile gidebilirsiniz. Antalya merkezden beldibine kadar dolmuş bulunmaktadır. Antalyayıda gezeriz diyorsanız beldibi olabilir. Oradan bir otel söylemek gerekirse eğer rixos sungate.

Kemer : Kemer ve beldeleri olarak ayrılmaktadır. Beldelerinden bir otele gitmenizi pek tavsiye etmem, cunkü hayat kemerdedir. Beldesinden kemere git-gel olayı sorun çıkarır. o yüzden kemer merkezden bir otelde kalınız.

Belek : Belek genelde bölgenin en pahalı otellerinin bulundugu mekandır. Genelde zengin tabaka burada yer almaktadır. Cogunluk otel 5 yıldızdır. Xanadu geçen sene mayıs fiyatı kişi başı 135 tl idi. ve gerçekten bu otel için güzel bir fiyat.

Alanya : Alanya - Antalya arası 2 saat kadar bir süredir. Alanyanında bir çok semtinde oteller bulunmaktadır. Ve tabiki alanya merkez en güzelidir. Ama semt seçecek olursanız eğer , mahmutlar da güzeldir. Denizi güzeldir.

Side - Manavgat : Aman boşverin :)

Amaca göre otel var.. Tatildeki amaç, çapkınlık yapar , eğlence ararımsa Alanya.
    Kafamı dinlerim ailemle flean diyorsanız side manavgat beldigi gibi yerlere gidiniz.
    Yok ben konforlu bir tatil istiyorum herşey güzel olsun diyorsanız Belek bölgesine gidin..

Tavsiye otel : Xanadu

• quote:

Orijinalden alıntı: proexot

Beldibi : denizi cok kotudur genelde taşlıktır. Antalyaya dolmuşla bile gidebilirsiniz. Antalya merkezden beldibine kadar dolmuş bulunmaktadır. Antalyayıda gezeriz diyorsanız beldibi olabilir. Oradan bir otel söylemek gerekirse eğer rixos sungate.

Kemer : Kemer ve beldeleri olarak ayrılmaktadır. Beldelerinden bir otele gitmenizi pek tavsiye etmem, cunkü hayat kemerdedir. Beldesinden kemere git-gel olayı sorun çıkarır. o yüzden kemer merkezden bir otelde kalınız.

Belek : Belek genelde bölgenin en pahalı otellerinin bulundugu mekandır. Genelde zengin tabaka burada yer almaktadır. Cogunluk otel 5 yıldızdır. Xanadu geçen sene mayıs fiyatı kişi başı 135 tl idi. ve gerçekten bu otel için güzel bir fiyat.

Alanya : Alanya - Antalya arası 2 saat kadar bir süredir. Alanyanında bir çok semtinde oteller bulunmaktadır. Ve tabiki alanya merkez en güzelidir. Ama semt seçecek olursanız eğer , mahmutlar da güzeldir. Denizi güzeldir.

Side - Manavgat : Aman boşverin :)

Amaca göre otel var.. Tatildeki amaç, çapkınlık yapar , eğlence ararımsa Alanya.
    Kafamı dinlerim ailemle flean diyorsanız side manavgat beldigi gibi yerlere gidiniz.
    Yok ben konforlu bir tatil istiyorum herşey güzel olsun diyorsanız Belek bölgesine gidin..

Tavsiye otel : Xanadu

Ben ailemle gideceğim manavgat iyi yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

quote:

Abant-Sapanca gidebılcegımız balayı ıcın her sey dahıl uygun bır otel onerebılırmısınız arkadaslar

Sapancada Güral Spanca var 5 yıldızlı tavsiye ederim.Çok güzel bir oteldir.

1100 lıraya 4 gun 3 gece balayı paketı ama yarım pansıoyon... ogle yemegı felan yok nasıldır acaba

öğle yemeği için kırkpınar'a gidebilirsiniz. çok yakın ve çok güzel bir yer. oradan da göl kenarına inip bir şeyler içebilirsiniz. göle giderken yol üstünde dürümcü var adını hatırlamıyorum tavsiye ederim. göl kenarında da sapanca göl evi ve bir kaç cafe restoran var.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

Orijinalden alıntı: calyante

herkeze şimdiden iyi tatiller. çoğu yerde yaptığım tatil deneyimlerini sizlerle paylaşmak isterim. öncelikle şunu belirteyim. erken rezervasyon ocak ayında başlar. 15 gündebir fiyatlar artar. en avantajlı fiyat bu dönemdedir. örnek 15 ocakda tatilimi granada luxery alanya otelinde anı tura yaptırdım. kişi başı 127 tl şu anki fiyatı 167 tl aynı dönem için (25-31 ağustos). eğer otelden ayrılmamak istiyorsanız parayı 1 kere ödeyip birdaha suya sabuna dokunmayayım diyorsanız. UHD eniyisidir. HD otele gidip 1,5 lt suya 5 tl bir türk kahvesine 10 tl verdiğim oteller oldu. ama otele kapanmayıp etrafı gezmek istemiyorsanız marmaris önere bileceğim en favori yerdir. ( öneri verilir) bu tavsiyemi erdekden alanyaya kadar tüm tatil beldeleri için söylüyorum. herkeze şimdiden hayırlı tatiller. ( ayrıca kaplıca tatili içinde öneri yapabilirim. )

Hocam marmaris için otel tavsiye edebilirmisin ? Aslında alanya düşünüyorduk ama sizin önerinizi merak ettim

marmaris için önerim martı resort olacak. fiyatı biraz yüksekdir ama kaliteli oteldir. tek dez avantajı merkeze biraz uzak. özel aracınız varsa ki marmaris düşünüyorsanız araçla gitmenizi tavsiye ederim sorun olmaz.merkezde elegance otelvar daha uygun. dahada uygun olarakda tropical yada poseidon düşünüle bilinir. eğer aracınız varsa marmarisle ilgili deha detaylı gezebileceğiniz ve hayran kalacağınız yerler söyleye bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Orası nasıl bir bilginiz varmı ?

gecen sene eylulde kaldım gecerken 2 gece... kemer ve tahtalı gectikten sonra anayoldan yürünmeyecek kadar uzak bir yerde ..kadirin ağaç evleri gibi 20-30 tesis var ..kadir in yerinde pek ilgisiz davranınca bizde fiyat sora sora ilerledik nasıl bir yer oldugunu bilmiyorduk tabi..yolun sonunda müze girişi var ..denize gidebilmek için müzeden geçmek gerekiyor ama haftalık yada 10 geçişlik gibi avantajlı bir bileti vardı. iki tarafı dağlık ve ortadan dere akan bir yerde kurulmuş bir şehir ama sık ağaçlar arasında çıplak gözle fazla birşey gözükmüyor ..sahile geldiğinizde bir hoş oluyorsunuz sanırım 4-5km sahil ve hiç tesis yok denilebilir..uzakta bir yerde lokantamsı bir yer bir de azbucuk tekbir şezlong olan bir yer vardı..sahil biraz ulaşılması zor olunca ve tesislesmemiş olmasıyla istediğiniz yere havlunuzu serip keyfinize bakabiliyorsunuz ..maalesef 1 kere denize girebildim gezmekten ..girdiğim yer kayalıktı ve ayaklarım biraz kesik oluştu ...değişik bir tatil olabilir bence herkesin görmesi gerekir diyebilirim . yakında yanartaş ve tahtalı dağı var .(yürüme mesafesinde değil) ..ama kalacağınız yerler ağaçın üstünde felan değil bildiğiniz ahşaptan yapılmış görünümlü kulubeler ve çok geniş değiller ..yüzme havuzu beklentiniz olmasın ..ama daha bir ev yapımı tarzında yemeklerle karşılabilirsiniz (sezonda nasıldır bilemem )

olympos yazıp google görsellerde aratın pc çökmemiş olsa birkaç foto ekleyebilirdim ...

• Arkadaşlar denizi çok güzel olan biryer önerirmisiniz ?
    Bizim için en önemli şey deniz çünkü.
  • Ayrıca bu otelşikayet siteleri nasıl birşey ya. kaçtane otel baktım hepside kötü yorumlanmış. Bu siteye bakarsak sanırım hiçbiryere gidemeyiz.
  • İzmir'e çok uzak olmayan. Tercihen araçla 2-3 saat yol mesafesinde olan (Örn. Kuşadası), balayı için önerebileceğiniz bir otel var mıdır? Eylül ayı içerisinde.

Ayrıca bu her şey dahil, ultra her şey dahil gibi paketlerin açılımı nedir. Ultra her şey dahilde ne yersen ne içersen her şey ücretsiz mi oluyor? Bu kavramlar otelden otele değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 11 Mart 2012; 7:15:35 >
  • Kemer-Boran Mare Beach Club tavsiye olunur.

Şikayet sitelerinden yorumlara bakabilirsiniz yazılan hemen herşey doğru.
  • Güzel konu, takipte kalalım..
  • http://www.tatil.com/otel/sentido_gold_island_hotel_alanya.htm
    http://goldislandhotel.com/

Bende balayı için burayı seçtim. Haziran ayında gideceğiz inşallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

İzmir'e çok uzak olmayan. Tercihen araçla 2-3 saat yol mesafesinde olan (Örn. Kuşadası), balayı için önerebileceğiniz bir otel var mıdır? Eylül ayı içerisinde.

Ayrıca bu her şey dahil, ultra her şey dahil gibi paketlerin açılımı nedir. Ultra her şey dahilde ne yersen ne içersen her şey ücretsiz mi oluyor? Bu kavramlar otelden otele değişiyor mu?

ben özderede paloma pashayı tavsiye ederim.
    gittiğim bir yer değil ama nisan ayında kafa dinleme amaçlı gitmek için araştırırken burayı buldum dünde rezervasyon yaptırayım dedim ama tamamen doluymuş yaptıramadım bir inceleyin bence.
    hersey dahil ultra hersey dahil konseptleri biraz karışık bir şey ve oetelden otele değişiklik gösteriyor.
    ama somut olarak anlatmak istersem mesela hd de diskoda alınan içecekler ücretli oluyor ultra hd de diskodakiler de ücretsiz oluyor gibi düşünebilirsiniz.

• quote:

Ayrıca bu otelşikayet siteleri nasıl birşey ya. kaçtane otel baktım hepside kötü yorumlanmış. Bu siteye bakarsak sanırım hiçbiryere gidemeyiz.

bir sezonda 10 binlerce kişiye hizmet veren tesislerde herkesin mutlu ayrılması beklenemez. otel eleştirilerini okurken mantık süzgecinden geçirin.
    Bir otel hakkındaki yorumlarda herkes aynı noktada birleşiyorsa (örneğin havuzu kirli, yada animasyon kötü) bunu mutlaka kaale alın ve bunların sizin için ne derece önemli olduğunu düşünün.
    birde otel puanlamaları fiyat değişkeni göz önünde bulundurularak yapılır. yada en azından ben öyle yaparım. çünkü beklenti ve memnuniyet verdiğiniz para ile ölçülür. somut örnek verecek olursam.
    http://www.etstur.com/Aventura-Park-Hotel
    http://www.etstur.com/Limak-Atlantis-De-Luxe-Hotel-Resort
    bu iki otelede ben yorum yazdım ve üstteki otele daha fazla puan verdim (yorumumu yaparkende belirttim tabi fiyatına göre puanladığımı) halbuki alttaki otelle kıyas kabul edecek oteller değiller ama alttakine tam 3 katı para vermiştim.
    birde bir otelin bütün puanlarına düşük not veren insanlar oluyor onları fazla kaale almayın çünkü onlar genelde bir şeye kızmış oluyorlar o nedenle sıfır hoca rolüne bürünüyorlar

birde şunu belirteyim voyage grubu ve amara grubu müşteri memnuniyetine diğer gruplardan daha fazla özen gösteriyorlar buda benim gözlemimdir .

• quote:

Arkadaşlar denizi çok güzel olan biryer önerirmisiniz ?
    Bizim için en önemli şey deniz çünkü.

deniz güzelliğinden kastınız nedir cam gibi berrak bir denizmi yoksa incecik kumlu bir deniz mi?
    eğer ince kum arıyorsanız belek lara tarafı uygundur
    ama temiz ve mavmavi bir deniz arıyorsanız kaş tarafını tavsiye ediyorlar (ben gitmedim gidenlerin yalancısıyım)
    bu arada fethiye ölüdenizide atlamayalım.
    kıbrıstada karpaz tarafındaki plajları övüyorlar bende gitmeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.