Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben tavsiye etmiyorum.
  • Teşekkür ederim. O zaman royal palm olucak sanırım. İlk defa tatile çıkıcaz inşallah pişman olmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayastefanos2007

beyler 1200 civarı 5 gece denize sıfır olmak kaydı ile tavsiyeleriniz var mı

balayı oteli için amara wing diyorum kafanız rahat olsun ultra lüks istemeyenler burdan cok iyi ayrılır.

Bende balayını Amara Wıngs Kemerde gecırdım ve ınanılmaz memnun kaldık. Çok buyuk bır otel degıl ama guleryuz hızmet kalıtesı temızlık super dıyebılırım. Balayı olarak bız club odada kaldık. Sampanya meyve tabagı cıkolata tatlı dondurma kuruyemıs daha odaya gırdıgımızde hazırdı. Kuvettı gul ve mumlarla suslemıslerdı. Oda da yastıklar bas herflerımızdendı. Hanı bızım ıcın bos beles bırsey ama bayanlar bunlara tav oluyor. Ertesı sabah odaya kahvaltı her gun gazete ve cıkolata servısı. Ala cartlardan bırısınde sıze ozel masa ve garson orasıda gullerle donatılmıstı. Otel asırı sessız bu arada gunes gelen yer bulmakta zor cunku her yerı agac :) Erkeklerı bılmem ama bayanların bayılacagı bır otel. Parası ıse bayagı artmıs:) Ben ekımde gıttım 5 gun 2 kısı 1400 tuttu. Suan 2400 falan herhalde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

quote:

balayı oteli için amara wing diyorum kafanız rahat olsun ultra lüks istemeyenler burdan cok iyi ayrılır.

Bende balayını Amara Wıngs Kemerde gecırdım ve ınanılmaz memnun kaldık. Çok buyuk bır otel degıl ama guleryuz hızmet kalıtesı temızlık super dıyebılırım. Balayı olarak bız club odada kaldık. Sampanya meyve tabagı cıkolata tatlı dondurma kuruyemıs daha odaya gırdıgımızde hazırdı. Kuvettı gul ve mumlarla suslemıslerdı. Oda da yastıklar bas herflerımızdendı. Hanı bızım ıcın bos beles bırsey ama bayanlar bunlara tav oluyor. Ertesı sabah odaya kahvaltı her gun gazete ve cıkolata servısı. Ala cartlardan bırısınde sıze ozel masa ve garson orasıda gullerle donatılmıstı. Otel asırı sessız bu arada gunes gelen yer bulmakta zor cunku her yerı agac :) Erkeklerı bılmem ama bayanların bayılacagı bır otel. Parası ıse bayagı artmıs:) Ben ekımde gıttım 5 gun 2 kısı 1400 tuttu. Suan 2400 falan herhalde:)

abi yaşadıklarının aynısını yaşadık bizde club odada kaldık o gün bize kıyak yapıp club odayı aile club oda yaptılar ki iyi ki otel odası olmamış acaip keyif aldık kaç senesinde gittin biz 2009 da gittik hala tadı damağımızda

bu sene fiyatlar uçtu 1200 civarı 5 gece bir yer bakıyoruz bakalım bişiler bulup gidicez daha fazla vermek bana mantıklı gelmiyor.

• bende haziran başında tatile çıkmayı düşünüyorum bi türlü karar veremedim Voyage Bodrum a gitmeyi düşünüyordum olmadı denizi ve sahili kum olan 6 gece ultra herşey dahil maksimum 2000 TL otel arıyorum varmı tavsiyesi olan.
  • amara wings 5 gece 2700 tl..
  • quote:

quote:

quote:

abi yaşadıklarının aynısını yaşadık bizde club odada kaldık o gün bize kıyak yapıp club odayı aile club oda yaptılar ki iyi ki otel odası olmamış acaip keyif aldık kaç senesinde gittin biz 2009 da gittik hala tadı damağımızda

bu sene fiyatlar uçtu 1200 civarı 5 gece bir yer bakıyoruz bakalım bişiler bulup gidicez daha fazla vermek bana mantıklı gelmiyor.

Bız bu sene ekımde gıttık daha taksıtlerı bu ay bıttı:) Bızımde hala damagımızda ama ıkımızde tıpık yazlıkcı oldugumuz ıcın ılk otel tatılımızdı. Sımdı yenı bır otel nasıl olacak onu merak edıyorum. La Mer ART otel var bız ıkısı arasında kalmıstık bu sefer onu deneyebılırım. Fıyatıda cok yuksek degıl.

Bu arada Kemere gidenler kesınlıkle ama kesınlıkle tahtalıya cıksınlar Nefes fılmının cekıldıgı dag ve ınanılmaz guzel teleferıkle cıkılıyor. Ilk cıkısta 3.5 atıyor ınsan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

amara wings 5 gece 2700 tl..

Walla Amara suan ıcın benıde asıyor. Bız ekımde gıttıgımız ıcın 1400'e getırdık. Ama hanı butcem 2500 cıvarı ve basım agrımasın dıyen olursa tek secenek Amara Wıngs'e gıtsın. Onun harıcı yoksa bende suan 1400'den fazlasını vermek ıstemıyorum.
  • amara wingstede kalma şansına eriştim hizmet ve ürün kalitesi anlamında türkiyenin en iyi gruplarından birisidir.
    ama bu sene fiyatları gerçekten çok yüksek.
    yanlız ravunos la mer art a giderken amaradaki hizmet ve ürün kalitesini unutarak git eğer amaradaki kaliteyi yakalacağım umuduyla gidersen hayal kırıklığı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

bende haziran başında tatile çıkmayı düşünüyorum bi türlü karar veremedim Voyage Bodrum a gitmeyi düşünüyordum olmadı denizi ve sahili kum olan 6 gece ultra herşey dahil maksimum 2000 TL otel arıyorum varmı tavsiyesi olan.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

amara wingstede kalma şansına eriştim hizmet ve ürün kalitesi anlamında türkiyenin en iyi gruplarından birisidir.
    yanlız ravunos la mer art a giderken amaradaki hizmet ve ürün kalitesini unutarak git eğer amaradaki kaliteyi yakalacağım umuduyla gidersen hayal kırıklığı olur

Yok hocam o kadar saf degılım:) Zaten bu tatıl yorumlarında hemen hemen her otelın kotu yorum almasıda bu saflıktan kaynaklanıyor. Verdıgın para kapsamında kalıte bekleyeceksın ve ota boka takılmayacaksın. Ben normalde gergın ve asırı elestırel bırısı olmama ragmen tatıl zamanı budıst oluyorum:) Zaten maksat kafa dagıtmak:)
  • quote:

quote:

amara wingstede kalma şansına eriştim hizmet ve ürün kalitesi anlamında türkiyenin en iyi gruplarından birisidir.

Yok hocam o kadar saf degılım:) Zaten bu tatıl yorumlarında hemen hemen her otelın kotu yorum almasıda bu saflıktan kaynaklanıyor. Verdıgın para kapsamında kalıte bekleyeceksın ve ota boka takılmayacaksın. Ben normalde gergın ve asırı elestırel bırısı olmama ragmen tatıl zamanı budıst oluyorum:) Zaten maksat kafa dagıtmak:)

aynı kafadayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 12 Mart 2012; 17:09:21 >

• Arkadaşlar bana iki kişi en fazla 12 taksit 1400 tl civarı haziranın 15'ine kadar otel lazım bölge farketmez ultra herşey dahil olursa iyi olur
  • Arkadaşlar bir otel hakkında daha fikirlerinizi sorucam. Önceden giden veya hakkında bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim.

http://www.etstur.com/Incekum-Beach-Resort

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

amara wings 5 gece 2700 tl..

zorla yurtdışına git diyorlar. Tayland tatili herşey dahil 6 gece 7 gün 2450TL
    ispanya desen herşey dahil 7 gün 2050TL
    bu ne yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Mart 2012; 19:01:19 >
  • Kuşadası için önerebileceğiniz, balayı için bir otel var mı acaba?

Bu erken rezervasyonun bir süresi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 11 Mart 2012; 19:18:27 >
  • bebekli aileler için nereleri, önerirsiniz yada önermezsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bebekli aileler için nereleri, önerirsiniz yada önermezsiniz arkadaşlar

ben bebekli olarak şu otellere gittim
    amara wing (tek bebek)
    limak atlantis (2 bebek)
    aventura park (2 bebek)
    iber garden (2 bebek)
    mayıstada 2 bebekle rixos tekirovaya gideceğim.

tavsiye edeceklerim amara wing pahalıdır ama rahat edersiniz
    iber garden fiyat olarak ortalarda bir oteldir ve bence fiyatını tamamen hak eden bir aile otelidir müşterilerin neredeyse tamamı alman ailelerdir ve hersey çocuklu ailler içindir.
    aventura park ekonomik bir tatil isteyenlere tavsiye ederim ama çok bir şey beklememk lazım.
    limak atlatis bebeklerle biraz uğraştırıcı oluyor tesis güzel bebek büfesi fena değil ama ben otelin yönetim anlayışından memnun kalmamıştım (tavsiye etmiyorum)
    araştırmalarım sonucu bu senede rixos grubundan bir otel denemek istedim ve rixoa tekirovada karar kıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar bir otel hakkında daha fikirlerinizi sorucam. Önceden giden veya hakkında bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim.

http://www.etstur.com/Incekum-Beach-Resort

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları

hocam alanya fiyat olarak uygundur fakat hem denizi kötüdür, hem de antalya merkeze iki saat uzakta olması dezavantaj

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bebekli aileler için nereleri, önerirsiniz yada önermezsiniz arkadaşlar

ben bebekli olarak şu otellere gittim
    amara wing (tek bebek)
    limak atlantis (2 bebek)
    aventura park (2 bebek)
    iber garden (2 bebek)
    mayıstada 2 bebekle rixos tekirovaya gideceğim.

tavsiye edeceklerim amara wing pahalıdır ama rahat edersiniz
    iber garden fiyat olarak ortalarda bir oteldir ve bence fiyatını tamamen hak eden bir aile otelidir müşterilerin neredeyse tamamı alman ailelerdir ve hersey çocuklu ailler içindir.
    aventura park ekonomik bir tatil isteyenlere tavsiye ederim ama çok bir şey beklememk lazım.
    limak atlatis bebeklerle biraz uğraştırıcı oluyor tesis güzel bebek büfesi fena değil ama ben otelin yönetim anlayışından memnun kalmamıştım (tavsiye etmiyorum)
    araştırmalarım sonucu bu senede rixos grubundan bir otel denemek istedim ve rixoa tekirovada karar kıldım.

teşekkürler hocam. verdiğniiz bilgileri değerlendireceğim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.