Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Peki herşey dahil ile ultra herşey dahil arasında ne fark var acaba ?

Ultralarda saat başı çay saatleri, yiyecek içecek falan var.. Ultralarda daha fazla yiyosun(yediriyorlar daha doğrusu) o kadar :)
  • Hotel Royal Palm için arkadaşa verdiğim cevabı buraya da yazayım:

"Gezi için iki kez gittik ve çok kere pazarlık yaptık. Hatta gezinin birinde bizi, yer yok diye daha iyi bir otele göndermişlerdi. Bu yüzden kesinlikle oteli arayıp, rezervasyonu teyit ettir. Öncelikle cazibesini söyleyeyim; Otelin yeri denizle iç içe, otelde genel olarak iyi. Otel her yıl el değiştiriyor ve her gelen, eski işletmecinin yaptıklarını temizlemek için fiyatları uygun tutuyorlar."

Sanırım bakanlığın bazı kriterlerine uymadığı için bazı sıkıntıları vardı ama yer ve otel için fiyatları çok iyi. Bence oteli arayın, her türlü oluru alın, rezervasyonu yaptırın, keyfinize bakın..
  • Güzel konu olmuş. Takip edeyim.
  • bende temmuzda gıtmeyı dusunuyorum.2 kısı lımıtım max 2000 tl ye kadar.alanya ya gıttım.baska bır yere gıtmek ıstıyorum.hersey dahıl uygun fıyatlı onerebılecegınız yer varmı.
  • Kararımı değiştirdim. Sanırım Crystal Admiral Resorta gidicez.

http://www.setur.com.tr//hotel/detail.aspx?hid=2725&uq=
  • haziranda kusadasi grand blue sky hotelinde 4 gece kadar kalicaz balayi olarak. aranizda giden var mi oraya. tavsiye eder misiniz. ozellikle haziranda kusadasinin soguk olmasindan korkuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Ben de geçen sene Limak Arcadia Golf Resort'te 5 gece tatil yaptım ve çok memnun kaldım. Özellikle yemeklerin çeşit kalitesi inanılmazdı. Daha önce de 2 kez voyage sorgun da tatil yapan biri olarak Voyage da çok kaliteli idi ancak Limak Arcadia daha iyi. Bu sene de Silence Beach Resort den rezervasyon yaptırdım. Umarım memnun kalırım.

Hocam, bende temmuzda arcadia 'dayım inşallah memnun kalırım.
  • Kuşadası Sealight Resort Hotel'e balayı için rezervasyon yaptırdım etstur ile. Hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euners

http://www.haydikampa.com/ diye bir site buldum. Nasıl acaba daha önce bu kampa katılan oldu mu?

Kimsenin bilgisi yok mu acaba???

bu ve buna benzer paket sistemle hizmet veren önerebileceğiniz acente var mıdır?
  • Beyler 1 haftadır balayı oteli araştırıyorum.Tek çekincem verdiğimiz parayla rezil olmamak 1 kere balayı olacak güzel olsundan yola çıkarak aslında bütçe 3.000 TL civarı fakat 16 Temmuzda düğün 17 si giriş 22 Temmuz çıkış düşünüyorum ama planladığımız yerler Marmaris Ve Bodrum tarafları Antalyaya kadar uzanmayı düşünmüyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Düşüncem 3 gün bir otelde 2 gün başka bir otelde biraz olasılık düşük ama bu şekilde sizlere de sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

haziranda kusadasi grand blue sky hotelinde 4 gece kadar kalicaz balayi olarak. aranizda giden var mi oraya. tavsiye eder misiniz. ozellikle haziranda kusadasinin soguk olmasindan korkuyoruz.

Üstad için rahat olsun Kuşadasında deniz mevsimi Mayıs 20 den sonra açılır.Geçen sene Mayıs sonu sıcağını hatırlıyorum da ladys beach tıklım tıklım yaz çoktan gelmişti.Gönlünü ferah tut sıcaktan lad edebilirsin bile.Hayırlı olsun balayınız.Nasipse bende Temmuzda ben daha yeri ayarlayamadım.
  • takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

haziranda kusadasi grand blue sky hotelinde 4 gece kadar kalicaz balayi olarak. aranizda giden var mi oraya. tavsiye eder misiniz. ozellikle haziranda kusadasinin soguk olmasindan korkuyoruz.

Üstad için rahat olsun Kuşadasında deniz mevsimi Mayıs 20 den sonra açılır.Geçen sene Mayıs sonu sıcağını hatırlıyorum da ladys beach tıklım tıklım yaz çoktan gelmişti.Gönlünü ferah tut sıcaktan lad edebilirsin bile.Hayırlı olsun balayınız.Nasipse bende Temmuzda ben daha yeri ayarlayamadım.

Sağolasın hocam. İçimi rahatlattın gerçekten. Antalya'yı istemediğim için orayı tercih ettik özellikle. Hata mı ettik diye düşünüyordum.

Size de iyi tatiller ve mutluluklar dilerim.

• quote:

Kararımı değiştirdim. Sanırım Crystal Admiral Resorta gidicez.

hocam güzel otele benziyor. fiyatı da uygun sayılır. ben de yaklaşık aynı fiyatlara kemer'de türkiz beldibi'ne gideceğim. 2 sene önce side'de sueno'ya gittiğimden değişiklik olsun istedim.

bu arada manavgat şelalesini ziyaret etmeyi ihmal etme yazın ortasında titretecek kadar soğuk suyu ve girişinde satılan kaktüs meyvesini denemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

hocam güzel otele benziyor. fiyatı da uygun sayılır. ben de yaklaşık aynı fiyatlara kemer'de türkiz beldibi'ne gideceğim. 2 sene önce side'de sueno'ya gittiğimden değişiklik olsun istedim.

bu arada manavgat şelalesini ziyaret etmeyi ihmal etme yazın ortasında titretecek kadar soğuk suyu ve girişinde satılan kaktüs meyvesini denemelisin

Hocam hala ayırtamadım yeri. Bu otel güzel ama otogara çok uzakmış. Bir dünya para vermek istemiyorum taksiye otogardan otele gitmek için. Dolmuş falan varmı onu bilmiyorum işte.
    Eğer o sorunu halledersek buraya gidicez. Olmazsa Royal Palm Resorta gidicez.

Senin dediğin otele baktım 3 gece 882 lira çıkıyor ets turda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Hocam hala ayırtamadım yeri. Bu otel güzel ama otogara çok uzakmış. Bir dünya para vermek istemiyorum taksiye otogardan otele gitmek için. Dolmuş falan varmı onu bilmiyorum işte.
    Eğer o sorunu halledersek buraya gidicez. Olmazsa Royal Palm Resorta gidicez.

Senin dediğin otele baktım 3 gece 882 lira çıkıyor ets turda?

hocam aynı otel ets'de de var. eğer otobüsle gideceksen ets kendi otobüsüyle 60 liraya otelin kapısına kadar götürüyor. fakat hergün yok otobüs. bir görüş ets acentesi ya da müşteri hizmetleriyle. uğraşmazsın transferle taksiyle

http://www.etstur.com/Crystal-Hotels-Admiral-Resort

edit: tüp geçitle denize geçiyormuşsun şimdi farkettim. aradan yol geçiyor yani. bunu da göz önünde bulundur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 12 Mart 2012; 14:05:00 >

• bu yıl erken rezarvasyon başlamasından itibaren otellere baktım geçen seneye göre resmen %70 pahalı.Ben geçen sene ets ile maxx royal e gittim kişi başı 250 tl bu yıl erken rezarvasyonla aynı otel 450 tl civarında ve tüm oteller öyle.Otel seçiyorsanız 1 numara ve pahalılar belek otelleridir sonra kemer ve diğer bölgeler gelir fiyatlar onun için değişkenlik gösterir.Bu fiyatları vereceğime yurtdışına giderim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Ben de geçen sene Limak Arcadia Golf Resort'te 5 gece tatil yaptım ve çok memnun kaldım. Özellikle yemeklerin çeşit kalitesi inanılmazdı. Daha önce de 2 kez voyage sorgun da tatil yapan biri olarak Voyage da çok kaliteli idi ancak Limak Arcadia daha iyi. Bu sene de Silence Beach Resort den rezervasyon yaptırdım. Umarım memnun kalırım.

Hocam ben de Voyage Sorgun ve Belek'te birkaç kez tatil yaptım yiyecek ve özellikle yerli ve yabancı içecek kalitesi (Jack Daniels, Chivas, Ballantines, Yeni Rakı, Tekirdağ, şişe bira, kutu kola... vs.) çok yüksekti. Yalnız Sorgun'un denizi kötüydü. Özellikle Arcadia hangi marka içecekleri kullanıyor ve deniz açısından nasıldır?
  • hiç fırsat yok herhalde sürekli üyelerin gideceği yeri yazan mesajları var.Şöyle dh ye özel yada kimsenin bilmediği kısa süreli fırsat varsa paylaşalım lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Arkadaşlar denizi çok güzel olan biryer önerirmisiniz ?
    Bizim için en önemli şey deniz çünkü.

deniz güzelliğinden kastınız nedir cam gibi berrak bir denizmi yoksa incecik kumlu bir deniz mi?
    eğer ince kum arıyorsanız belek lara tarafı uygundur
    ama temiz ve mavmavi bir deniz arıyorsanız kaş tarafını tavsiye ediyorlar (ben gitmedim gidenlerin yalancısıyım)
    bu arada fethiye ölüdenizide atlamayalım.
    kıbrıstada karpaz tarafındaki plajları övüyorlar bende gitmeyi düşünüyorum

Kemer tarafı nasıldır peki ? Bir bilginiz varmı ?

http://www.tatilvitrini.com/otel/royal-palm-resort-hotel

Bu hotele gitmeyi düşünüyoruz. 2 kişi 3 gece 480 lira fiyatı var.

Bahsettiğiniz otel Göynük'te. Yaklaşık 1 saat önce de yanından geçtim. TCDD personelleri eğitimdeymiş. Oralardan daha detaylı bilgi alabilirsin fakat benim fikrimi sorarsan pek iyi değil gibi geldi. Tabii kıyaslamayı Titanic Beach Resort ile yapmıyorum. Orta sınıf bir otelle yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.