Şimdi Ara

2012 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
23
Favori
73.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: portakal

Kıyıda köşede pek bilinmeyen,tavsiye ile gidilen temiz butik oteller/pansiyonlar,5 yıldızlı otellere göre her daim cazip gelmiştir bana...Hem erken rezervasyon kovalayıp,tarih belirleyeceğim diye strese de girmiyorum.
    Bütün tatili herşey dahil konseptindeki yeme/içme vs. aktivitelerini takip edeceğime denizini de doğasını da sindire sindire görüp faydalanabileceğim yerleri tercih ediyorum.

Aynen bendensin Kendimde otelci olduğum için HD otelleri sevmiyorum istediği kadar lüks olsun. Butik otellerde Oda+Kahvaltı, sabah ve öğleden sonra deniz, akşamda dışarıda gezinti ve yemek 2 kere mecburen HD otellerde kaldım 1er günlük tam bir facia benim açımdan

Türkiye'de kaliteli UHD otellere vereceğim parayla yurtdışında tatil yaparım :) Benim çalıştığım otel bilinen bir zincir otel bodrumda gecelik 2 kişi 750 TL en düşük oda tipinde yoğun sezonda ki çalıştığım otel standartlarında oteller bu fiyatlarda yoğun sezonda :) 100-150 euroya yurtdışında oda kahvaltı çok güzel oteller var ayrıca yurtdışı görmeniz ekstrası. 300 euroya günlük tüm gezme, yeme içmenizi karşılarsınız.

Hele günlük 1 kişinin maliyetini duysanız acırsınız HD otellere verdiğiniz paralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 9 Mart 2012; 9:12:31 >

• ben ocakta %40 indirimle almıştım kuşadasın kuştur holiday village club'tan. daha önce ofisten arkadaşlarım gitmiş ve memnun kalmışlardı. eylülde 2 kişi 3 geceyi 610 liraya kapattık bakalım. zaten faydalanabileceğimiz yakın mevkide yazlık var o yüzden de çok uzatmak istemedik. 3 günden fazlasında sıkılıyoruz zaten

edit: dönem eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersahin -- 9 Mart 2012; 9:19:36 >
  • Balayımı 2011 kasımında voyage belekte geçirdim deluxe odalar şahane....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Beyler bu selge beach side otel hakkında bilgisi olan varmi 14 hazirana kadar 113 tl ne dersiniz..

bilgisi olan yokmu..

http://www.otelsikayet.com/otel-tavsiye-sikayet/857/paradise-side-beach.html

teşekkür ederim oraya baktım ben bu başlığı okuyan orayı bilen veya turizmle ilgisi olan biri varmı diye sordum..
    teşekürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Kıyıda köşede pek bilinmeyen,tavsiye ile gidilen temiz butik oteller/pansiyonlar,5 yıldızlı otellere göre her daim cazip gelmiştir bana...Hem erken rezervasyon kovalayıp,tarih belirleyeceğim diye strese de girmiyorum.
    Bütün tatili herşey dahil konseptindeki yeme/içme vs. aktivitelerini takip edeceğime denizini de doğasını da sindire sindire görüp faydalanabileceğim yerleri tercih ediyorum.

Aynen bendensin Kendimde otelci olduğum için HD otelleri sevmiyorum istediği kadar lüks olsun. Butik otellerde Oda+Kahvaltı, sabah ve öğleden sonra deniz, akşamda dışarıda gezinti ve yemek 2 kere mecburen HD otellerde kaldım 1er günlük tam bir facia benim açımdan

Türkiye'de kaliteli UHD otellere vereceğim parayla yurtdışında tatil yaparım :) Benim çalıştığım otel bilinen bir zincir otel bodrumda gecelik 2 kişi 750 TL en düşük oda tipinde yoğun sezonda ki çalıştığım otel standartlarında oteller bu fiyatlarda yoğun sezonda :) 100-150 euroya yurtdışında oda kahvaltı çok güzel oteller var ayrıca yurtdışı görmeniz ekstrası. 300 euroya günlük tüm gezme, yeme içmenizi karşılarsınız.

Hele günlük 1 kişinin maliyetini duysanız acırsınız HD otellere verdiğiniz paralara

Tam istediğiniz tarzda ölüdenizde bence mükemmel.Geçen sene eylül ayında gitmiştim kişi başı 50tl vermiştik.Çok memnun kaldım.

herkese tavsiye ederim.

Eğer öğrenci sıkıntısı yok ise eylük ayında tatil yapınız havası suyu mükemmel oluyor.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

Balayımı 2011 kasımında voyage belekte geçirdim deluxe odalar şahane....

işte benim balayı planım, deluxe oda çok iyi gibi fiyatları yüksek ama balayı için değer diye düşünüyorum ne dersiniz hocam yine olsa yine giderim dermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

quote:

işte benim balayı planım, deluxe oda çok iyi gibi fiyatları yüksek ama balayı için değer diye düşünüyorum ne dersiniz hocam yine olsa yine giderim dermisiniz

Hocam hiç abartısız 1380 tl ye 5 gece deluxe odada ultra herşey dahil balayı geçirdik hemde Voyage Belekte. sırf ben 1000 tl lik yemek yemişimdir herhalde :)))
    gene olsa gene giderim hatta bu senede gitmeyi planlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Abant-Sapanca gidebılcegımız balayı ıcın her sey dahıl uygun bır otel onerebılırmısınız arkadaslar

Sapancada Güral Spanca var 5 yıldızlı tavsiye ederim.Çok güzel bir oteldir.
  • herkeze şimdiden iyi tatiller. çoğu yerde yaptığım tatil deneyimlerini sizlerle paylaşmak isterim. öncelikle şunu belirteyim. erken rezervasyon ocak ayında başlar. 15 gündebir fiyatlar artar. en avantajlı fiyat bu dönemdedir. örnek 15 ocakda tatilimi granada luxery alanya otelinde anı tura yaptırdım. kişi başı 127 tl şu anki fiyatı 167 tl aynı dönem için (25-31 ağustos). eğer otelden ayrılmamak istiyorsanız parayı 1 kere ödeyip birdaha suya sabuna dokunmayayım diyorsanız. UHD eniyisidir. HD otele gidip 1,5 lt suya 5 tl bir türk kahvesine 10 tl verdiğim oteller oldu. ama otele kapanmayıp etrafı gezmek istemiyorsanız marmaris önere bileceğim en favori yerdir. ( öneri verilir) bu tavsiyemi erdekden alanyaya kadar tüm tatil beldeleri için söylüyorum. herkeze şimdiden hayırlı tatiller. ( ayrıca kaplıca tatili içinde öneri yapabilirim. )
  • Ayriyetten balayı haricinde doğa ve sade aynı zamanda ucuz bir tatil geçirmek isteyenler Kaş'ı kesinlikle denemeliler.Bence Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinden birisidir Kaş.Orada Aphordite Pansiyonu tavsiye ederim.

http://www.aphroditepension.com/

Ayrıca balayı otelleri için baktığımda beni en çok Maxx Royal etkilemişti.Özellikle Maldiv Villalar müthiş gözüküyordu ama fiyatlarını sordum en az 6 gecelik veriyolar ve fiyatları uçuktu.

http://www.maxxroyal.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 9 Mart 2012; 10:08:43 >

• MNG tur hala erken rezervasyonda bende tatil arama peşindeyim bu nedenle araştırıyorum.
  • Otel konusu çok kafa karıştırıcı. Günlük belli bi limitin üstüne çıkamıyorsanız ucuz otellere gitmek zorunda kalıyorsunuz, onlarda da bir sürü sorun.... Para verdik diye de habire yiyoruz, gelsin kilolar. Aslında en güzeli doğa içinde denizi temiz olan ufak oteller keşfedip gitmek. Tavsiyesi olan varsa yazsın... Bilmediğimiz birçok yer var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

Otel konusu çok kafa karıştırıcı. Günlük belli bi limitin üstüne çıkamıyorsanız ucuz otellere gitmek zorunda kalıyorsunuz, onlarda da bir sürü sorun.... Para verdik diye de habire yiyoruz, gelsin kilolar. Aslında en güzeli doğa içinde denizi temiz olan ufak oteller keşfedip gitmek. Tavsiyesi olan varsa yazsın... Bilmediğimiz birçok yer var sonuçta.

Güzel temiz deniz istiyorsanız Saroz Körfezine gidin hocam.Deniz gerçekten de müthiş ve dibi hep kum.Ancak illa da akdeniz isterseniz Kaş,Kekova Körfezi,Göcek gibi yerleri tavsiye ederim.Doğa,deniz,huzur
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Tam istediğiniz tarzda ölüdenizde bence mükemmel.Geçen sene eylül ayında gitmiştim kişi başı 50tl vermiştik.Çok memnun kaldım.

herkese tavsiye ederim.

Eğer öğrenci sıkıntısı yok ise eylük ayında tatil yapınız havası suyu mükemmel oluyor.

Otelin linkini vermeyi unutmuşum

http://www.booking.com/hotel/tr/ansal.tr.html?aid=318670;label=ansal-lTI_i45c3yz6m7J6cbbaowS9083502247;ws=&gclid=CNSZ__252a4CFUQhtAodnBjTcw

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

o zaman ilk otel önerilerini ben sunuyorum

siam elegance - belek

ilk bakışta çok dikkat çekici bir otel. uzak doğu mimarisinde binalar ve odalar. balayı için tavsiye edilmiş genelde. önceliği buna vereceğim sanırım. tek handikapı belek'te olması. belek'te dışarı gezip dolaşmak çok zor ve merkeze uzak. o kadar para verdim dışarı çıkmaya ne gerek var diye kendimi avutabilirim

asdem beach labada - kemer

çok fazla bilgim yok ama kemer'de olması, ultra herşey dahil olmasıyla listede yerini aldı.

yelken blue life - kemer

kemer'de torosların eteklerinde neredeyse bütün odaları deniz manzaralı güzel bir otele benziyor. fiyatı da eşdeğer otellere göre oldukça uygun.

türkiz beldibi resort - kemer

yine kemer'de uhd bir otel. fiyatı yelken'e göre biraz daha pahalı fakat güzel bir tesise benziyor.

bu 4 tesis arasından birine karar vererek bu hafta sonu erken rezervasyon bitmeden işi bitirmeyi düşünüyorum. geriye uçak biletleri kalıyor. o konu da hemen çözülmeyecek gibi görünüyor. çünkü istediğim tarih aralığında (17-24 haziran) atlasjet çok pahalı, anadolujet saçma sapan aktarmalar yapıyor 1 saatlik antalya'ya, pegasus daha şimdiden 480 tl gibi bir rakam çıkıyor. son ümidim sun express.. henüz istediğim tarihlerin bileti satışa çıkmadı. her gün kontrol ediyorum eğer çıkar çıkmaz yakalayabilirsem maksimum 60-70 tl tek yön fiyata alacağımı ümit ediyorum.

turkiz beldibi resort Kemer de geçen sene balayı tatilimi geçirdim deniz ve personel eksikliği haricinde bi eksisini görmedim ben otelin sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• marmariste tatil yapmak isteyen ve bütçesi kısıtlı olanlara FAROS HOTELi tavsiye ederim, zaten sitelerdeki yorumları okuyunca kaliteli ve ucuz bir yer old. anlıyacaksınız.
  • adam&eve angel service takip :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armany

quote:

Hocam hiç abartısız 1380 tl ye 5 gece deluxe odada ultra herşey dahil balayı geçirdik hemde Voyage Belekte. sırf ben 1000 tl lik yemek yemişimdir herhalde :)))
    gene olsa gene giderim hatta bu senede gitmeyi planlıyorum...

eyvallah hocam sezondan olsa gerek çok iyi fiyattan kalmışsınız, malum yaz sezonunda fiyatları yüksek, bakalım bi aksilik olmazsa eylül ekim gibi bizde gidip kalalım..

• Bende haziran ayı içerisinde bu otele gitmeyi düşünüyorum giden veya fikir sahibi olan arkadaşlar varmıdır acaba.

http://www.etstur.com/Voyage-Bodrum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.