Jolly Tur benim araştırdığım kadarıyla iyi firma ve erken rezervasyon hala devam ediyor onlarda. Eğer durumunuz iyise ve sevgilinizle gidicekseniz tatile adam&eve otelini şiddetle öneririm arkadaşlar. Son olarak bu sene jolly turun 25.yılı yani bu sene biraz daha kampanyalar yoğunlukta gibi. Son olarak @Why me??? arkadaşa katılıyorum tatilde tur firmalarında Jolly ve Etsden şaşmayın bencede...
hocam adam&eve hem fiyat olarak hem de konsept olarak uçmuş bir otel
kamasutra yatağı, sese göre renk değiştiren aydınlatma ve odanın ortasında küvet der kaçarım
bu da bonus olsun
quote:
Orijinalden alıntı: gurgenli
Antalya Alaiye de balayımızı geçirdik.2 sene önce 100 tl kişi başı kalmıştım ama şimdi fiyatlar uçmuş.Adios tan başka tatil pek karlı olmuyor.
Hocam haziranın başında 5 gece 1120 tl iki kişi fiyatı bu paraya değer mi
Otele gidip de dışarı çıkmak isteyenler kesinlikle Antalyayı değil, bodrum,marmarisi tercih etsinler. Antalyada gezilecek bir yer yok zaten. O yüzden otelin merkezi yerde olması pek gerekmiyor. Önereceğim oteller: Voyage otelleri (fiyat yüksek ama TR'nin en iyi otel zincirdir) Royal Wings Hotel Kervansaray Kundu (ETS turda zaman zaman günün kampanyası oluyor) Crystal otelleri (Admiral, family, Paraidiso) Çocuklu aileler için Club Art Side (Almanların iyi bildiği, Türklerin el üstünde tutulduğu bir otel) Belek Beach Siam elegance Sentido Roma Hotel Royal Palm (denizle içiçe fiyatına göre iyidir, fiyatı daha iyidir)
Otelleri pahalıdan ucuza ve tercihime göre sıraladım. Siz de eklemeler yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: bozuyuk32
quote:
Orijinalden alıntı: gurgenli
Antalya Alaiye de balayımızı geçirdik.2 sene önce 100 tl kişi başı kalmıştım ama şimdi fiyatlar uçmuş.Adios tan başka tatil pek karlı olmuyor.
Hocam haziranın başında 5 gece 1120 tl iki kişi fiyatı bu paraya değer mi
Sezon olarak nasıldır bilemiyorum.Ben temmuz sonu gitmiştim.Hotelden her anlamda çok memnun kaldım.Çok temiz odalar, denize yakın ve güzel bir sahil var.İçinde 2-3 tane ufak kaydırak var.Herşey dahil sisteminde. Yemekler biraz daha yabancılara yönelik.Yani kebap döner yerine daha çok balık, tavuk vs çıkıyor. Onun dışında ben çok memnun kalmıştım.Türk çok az vardı hepsi yabancıydı.
Konu çok yararlı teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: tamerin
Otele gidip de dışarı çıkmak isteyenler kesinlikle Antalyayı değil, bodrum,marmarisi tercih etsinler. Antalyada gezilecek bir yer yok zaten. O yüzden otelin merkezi yerde olması pek gerekmiyor. Önereceğim oteller: Voyage otelleri (fiyat yüksek ama TR'nin en iyi otel zincirdir) Royal Wings Hotel Kervansaray Kundu (ETS turda zaman zaman günün kampanyası oluyor) Crystal otelleri (Admiral, family, Paraidiso) Çocuklu aileler için Club Art Side (Almanların iyi bildiği, Türklerin el üstünde tutulduğu bir otel) Belek Beach Siam elegance Sentido Roma Hotel Royal Palm (denizle içiçe fiyatına göre iyidir, fiyatı daha iyidir)
Otelleri pahalıdan ucuza ve tercihime göre sıraladım. Siz de eklemeler yapabilirsiniz.
Kervansaray Kundu oteli nasıl bir otel hocam biliyor musunuz fiyat olarak uygun geldi
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
toplu bir tatil girişimi olursa katılabilirim takip edelim
toplu tatik katliamı olarak okudum.. ne alakaysa artık
quote:
Orijinalden alıntı: Why me???
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
Jolly Tur benim araştırdığım kadarıyla iyi firma ve erken rezervasyon hala devam ediyor onlarda. Eğer durumunuz iyise ve sevgilinizle gidicekseniz tatile adam&eve otelini şiddetle öneririm arkadaşlar. Son olarak bu sene jolly turun 25.yılı yani bu sene biraz daha kampanyalar yoğunlukta gibi. Son olarak @Why me??? arkadaşa katılıyorum tatilde tur firmalarında Jolly ve Etsden şaşmayın bencede...
hocam adam&eve hem fiyat olarak hem de konsept olarak uçmuş bir otel
kamasutra yatağı, sese göre renk değiştiren aydınlatma ve odanın ortasında küvet der kaçarım
bu da bonus olsun
Arkadaslar gecen sene kaldim adem&havva otelde. Sevgiliniz ile gidin olayina katilmiyorum. Bekar gidin o otele. Birde angel service yapin gider gitmez. Bakin keyfinize. Sevgiliniz ile giderseniz ayrilirsiniz benden soylemesi. Ama sunu soyleyebilirim ki otel super ama o kadar paranin hakkini veriyor mu bence vermiyor. Odanin ozellikleri sizin icin cok onemli degilse daha ucuzada ayni hizmeti alabileceginiz oeller mevcut.
Birde otel onerecek olursam CLUB MARKO POLO derim ve uykuya giderim.
Abant-Sapanca gidebılcegımız balayı ıcın her sey dahıl uygun bır otel onerebılırmısınız arkadaslar
Dostlar zaten 150-200 TL'nin üstü otelleri önermeye bile gerek yok. İstediğiniz yeri seçin, istediğiniz özellikleri bilin gözünüzü kapatıp gidin. Herşeyinden memnun kalır, ancak ukala birkaç garson falan sinirinizi bozar en fazla. Otel araştırmak zor geliyorsa Lara'da ultra herşey dahil bir otele gidin, memnun kalırsınız.
Ama önemli olan fiyatına göre iyi olan otelleri bulmaktır. Önerdiğim oteller o formattadır. Özellikle 70-150 arasında çok iyi oteller olduğu kadar berbat oteller de vardır. Bunlara gidip mideyi bozup, tatili heba etmek de var, uygun oteli bulup keyfini sürmek de. Ama küçük bir tüyo: Zincir oteller kaliteli hizmeti daha ucuza satın aldığı için daha risksizdir. Voyage, crystal, kervansaray vb.. Saygılar..
yaptığım tatiller arasında en güzeli FLORA GARDEN BEACH otelde geçirdiğim tatildi, mutlaka inceleyin, inanılmaz bir ortamı var...
Elize Beach Resort - Çamyuva, Kemer
Kesinlikle tavsiye ederim. 2010 yazında gittik. Çok otel araştırdık. En son tur şirketindeki bayan size bir yer önereceğim ve memnun kalacaksınız dedi. İnternetten oteli inceledik ve araştırdığımız o kadar yeri bir kenara bırakıp Elize Beach Rezort'u tercih ettik. Çooook güzeldi. Aile oteliydi. Tertemizdi. Ortam, yemekler ve Türk gecesi süperdi. Çok kalabalık değildi. Yemek kapma, restoran kapma olayı yoktu. Denizi mavi bayraklı. Bir tarafta çamlar, bir tarafta deniz. Her şeyiyle mükemmeldi.
Beyler bu selge beach side otel hakkında bilgisi olan varmi 14 hazirana kadar 113 tl ne dersiniz..
Ben İzmir Özderedeki Club Sultan ve Paloma pasha'yı öneririm. Oteller çok iyi. Hizmet kaliteli. Ayrıca, bölgesel avantajlar var. Kuşadası, Efes, Meryem Ana, Şirince ve İzmire çok yokın. Günübirlik Gezi Teknesi rotaları da çok güzel. Deniz de Antalya'ya göre daha temiz ve rahatsız etmeyecek serinlikte. Hava da bunaltmaz.
ets,jolly,tatilsepeti,anıtur,Bamtur,Mng,vs.. yerlerde bakarsanız fiyatlar aynı seviyelerde. Burda taksit ve ertelemeler farklı oluyor.
Gözünüze kestirdiğiniz oteli,otelpuan,otelşikayet gibi sitelerde de araştırmalısınız.
Burda 1 kişinin çok iyiydi demesi yerine 100 lerce anket sonuçlarına bakmanız bakarkende özellikle gideceğiniz ayda geçen yıllarda yaşanan sorunlara bakmanız otel hakkında fikir verecektir.
Ben şahsen geçen ay erken rezervasyondan yararlandı. Kişibaşı 205 TL Tam oteli aldım THY kampanyası oldu. 156 tl yede biletleri aldım.
aynı konuyu geçen haftalarda ben açtım ama sildiler
bu konu silinmezse benim konu niye silinmişti? bu konuda silinirse niye siliniyor bu tatil olayları sıcak fırsat olmuyor mu?