Şimdi Ara

KASA ALACAGIM -- onerileriniz, fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik bir ay icerisinde kendime soyle agzima layik bir kasa toplamak hevesindeyim. Kac zamandir istiyordum ama bir turlu zaman ayirip arastirma isine girememistim. Baktim dolarda dusuyor, zamani gelmistir dedim ve ise sarildim. Son 15 gundur gunde 3-4 saat donanimhaber forumunda gezinip dusuncelerinizi ve onerilerinizi okuyorum. Butun parcalari birden ayni anda toplama derdinde degilim. Agir agir, begene begene bir ay icinde kasayi olusturmayi planliyorum. Ilk almayi dusundugum parcada bilgisayarin kasasi olacak. Soyle gezip gordukten sonra TT Armor ve CM Stacker 830 gorunus olarak cok hosuma gitti. Fiyat olarak oldukca pahali olsalarda gorunumleri cok hosuma gittigi icin paraya kiyip iyi bir kasa almak istiyorum. Amma velakin bu kasalari bulmak tam bir omur torpusu. Anladigim kadariyla ozellikle ARMOR kasa pek bulunmaz olmus piyasada. Ithalatci firma getirmiyormus bu kasayi (DH forumlarindaki dostlar boyle yazmis en azindan).

Sizlere ilk sormak istedigim sey bu konu hakkinda: Simdi bu kasa yok satiyor durumuna dusunce acaba (piyasada bu kasayi bulsam bile) ederinden cok fazlaya mi satacaklar bana? Mesela EXA da 304 ytl diyor VA8003BWS modeli icin. Bu fiyat nasildir, kasa piyasada varken 4-5 ay once fiyati nasildi acaba?

Ikinci sorum yeni cikacak olan Armor+ hakkinda. Bu kasa tahminen turkiye ye ne zaman gelir? Veya bu ithalatci firma anlayisiyla gelir mi Turkiye ye? Gelirse benim aylarca bekleyip Armor yerine Armor+ almama deger mi teknik ozellikleri bakimindan? Armor+ gelince Armorlarin fiyatlari %1000 duser mi?

Bunun haricinde bana onerebileceginiz pencereli, full tower, kaliteli kasalar nelerdir? 8800 serisi veya HD 2900xt gibi bir ekran karti alacagimi dusunerek, ici genis guzel bir kasa istiyorum.

Bu uzun mesaji okudugunuz icin tesekkur edip, yorumlarinizi ve onerilerinizi dort gozle bekliyorum.

• 250 YTL'ye Stacker alabilirsin. Soğutma ve iç hacim konusunda tatmin edecektir.
  • sevgili fatiharikan hizli cevabin icin tesekkurler. Stacker olarak bahsettigin RC-810 mu STC-T01 mi? RC-810 su linktekihttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28490 var. Acaba bu kasanin yan paneli pencereli mi? veya sonradan yan paneli pencereli olarak degistirebilir miyim? STC-01 ile RC-810 un onemli farklari nelerdir acaba?

Tesekkurler ilginiz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomaga -- 29 Eylül 2007; 23:28:22 >
  • 100$ Altında düşünecek olursak;
    GMC H70 Phoong II

aksesuar olarak sessizleştirici vidalar falan veriyorlar materyal olarakta gerçekten kaliteli...

150$ A Kadar Düşünülecek olursa;
    XCLIO A380 FANTOM SUPER TOWER KASA

bi'arkadaşta var gayet ferah tutuyor içerisini...

150$ Üstüne ise Stacker'ı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenizi -- 2 Ekim 2007; 11:46:03 >

•  KASA ALACAGIM -- onerileriniz, fikirleriniz?

GMC-H-70

GMC H-70 BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI ÇİFT FAN SAYESİNDE (ULTRA SESSİZ 140 VE 120 MM ) PC NİZE ULTRA SOĞUTMA VE PERFORMANS SAĞLAR.ÖN VE AIR DUCT HAVALANDIRMA BOŞLUKLARINDA ÇIKARILABİLİR TOZ FİLTRELERİ SAYESİNDE TOZU VE KİRİ KASA İÇİNE ALMAZ, SORUNSUZ ÇALIŞMALARINI SAĞLAR.AYNA YÜZEYLİ GÖSTERGELERİ DİZAYNDA FARKLILIĞI ÖN PLANA ÇIKARTIR.ÖN VE ARKA FANLARI AYRI AYRI KONTROL EDEBİLECEĞİNİZ FAN AYAR DÜĞMELERİ İLE KASA İÇİNDEKİ ISIYI İSTEDİĞİNİZ DÜZEYDE TUTABİLİRSİNİZ.HDD YUVALARINDA BULUNAN KAUÇUK YASTIK SAYESİNDE TİTREŞİME SON !!
    BENZERSİZ AKSESUAR KUTUSU ( PC İCİNE MONTE EDİLEBİLİR) SAYESİNDE TÜM VİDA VE AKSEUARLARINIZ DAİMA ELİNİZİN ALTINDA *

AKSESUAR KUTUSU TÜM MALZEMELERİ İLE BİRLİKTE GELMEKTE OLUP FULL DOLUDUR.

TEKNİK ÖZELLİKLER

BOYUTLAR
    KASA(E X G X B) 200 X 435 X 435MM
    KASA KUTULU(E X G X B) 279 X 505 X 546MM
    RENK SİYAH/GÜMÜŞ
    YAPI ATX
    5.25" SÜRÜCÜ YUVASI 4
    3.5" SÜRÜCÜ YUVASI 1
    3.5" GİZLİ YUVA 6
    GENİŞLETİLMİŞ SLOT 7
    AĞIRLIK
    NET : 8.8KG
    BRÜT : 9.8KG
    FAN ADEDİ ÖN: 140 X 1; ARKA:120X 1
    4 X USB, AUDİO + MIC PORT + 1394
    GÜÇ KAYNAĞI :YOK

EXTRA ÖZELLİKLER
    AİR DUCT , KAYAN YAN KAPAKLAR , PCI EXP. VGA KARTLAR İÇİN ÖZEL HAVALANDIRMA BOŞLUĞU , 2 ADET FAN KONTROLER , ÖN PANELDE
    TERMOMETRE GÖSTERGESİ , ÖN PANELDE HAVA FİLTRESİ , HDD VİBRASYONUNU ÖNLEMEK İÇİN KAUÇUK YASTIK

• Stacker ile ilgili ayrıntılı bilgi:

http://forum.donanimhaber.com/m_18055528/tm.htm
  •  KASA ALACAGIM -- onerileriniz, fikirleriniz?

GMC-H-70

GMC H-70 BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI ÇİFT FAN SAYESİNDE (ULTRA SESSİZ 140 VE 120 MM ) PC NİZE ULTRA SOĞUTMA VE PERFORMANS SAĞLAR.ÖN VE AIR DUCT HAVALANDIRMA BOŞLUKLARINDA ÇIKARILABİLİR TOZ FİLTRELERİ SAYESİNDE TOZU VE KİRİ KASA İÇİNE ALMAZ, SORUNSUZ ÇALIŞMALARINI SAĞLAR.AYNA YÜZEYLİ GÖSTERGELERİ DİZAYNDA FARKLILIĞI ÖN PLANA ÇIKARTIR.ÖN VE ARKA FANLARI AYRI AYRI KONTROL EDEBİLECEĞİNİZ FAN AYAR DÜĞMELERİ İLE KASA İÇİNDEKİ ISIYI İSTEDİĞİNİZ DÜZEYDE TUTABİLİRSİNİZ.HDD YUVALARINDA BULUNAN KAUÇUK YASTIK SAYESİNDE TİTREŞİME SON !!
    BENZERSİZ AKSESUAR KUTUSU ( PC İCİNE MONTE EDİLEBİLİR) SAYESİNDE TÜM VİDA VE AKSEUARLARINIZ DAİMA ELİNİZİN ALTINDA *

AKSESUAR KUTUSU TÜM MALZEMELERİ İLE BİRLİKTE GELMEKTE OLUP FULL DOLUDUR.

TEKNİK ÖZELLİKLER

BOYUTLAR
    KASA(E X G X B) 200 X 435 X 435MM
    KASA KUTULU(E X G X B) 279 X 505 X 546MM
    RENK SİYAH/GÜMÜŞ
    YAPI ATX
    5.25" SÜRÜCÜ YUVASI 4
    3.5" SÜRÜCÜ YUVASI 1
    3.5" GİZLİ YUVA 6
    GENİŞLETİLMİŞ SLOT 7
    AĞIRLIK
    NET : 8.8KG
    BRÜT : 9.8KG
    FAN ADEDİ ÖN: 140 X 1; ARKA:120X 1
    4 X USB, AUDİO + MIC PORT + 1394
    GÜÇ KAYNAĞI :YOK

EXTRA ÖZELLİKLER
    AİR DUCT , KAYAN YAN KAPAKLAR , PCI EXP. VGA KARTLAR İÇİN ÖZEL HAVALANDIRMA BOŞLUĞU , 2 ADET FAN KONTROLER , ÖN PANELDE
    TERMOMETRE GÖSTERGESİ , ÖN PANELDE HAVA FİLTRESİ , HDD VİBRASYONUNU ÖNLEMEK İÇİN KAUÇUK YASTIK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullandığım aopen impression
    tavsiye ederim, çok memnunum
  • Hakkaten ya piyasada kasa sıkıntısı var ne zaman gelir memlekete bunlar? birileri vegaya mail atsa bi sorsa iyi olurdu
  • Vektron anladık GMC yi aldın
    Reklam yapmak gibi hafif bir amacında var diyelim(!)
    lakin lütfen mesajlarını küçük harfle yaz
    Hepimiz okuyabiliyoruz çok şükür
  • eğer paraya kıyabilirsen(cm 830'dan bahsettigin icin soyluyorum)hiç tt serisine bulasma.silverstone kasalara bak.biraz pahalı olabilir ama kesinlikle en iyisi.
    firebal'da bulabilirsin.suanda ellerinde var.
  • Arkadaslar yorumlariniz ve onerileriniz icin tesekkurler,

Onerdiginiz kasalari ayrintili incelemeye bugun baslayabildim. Ayrica anladigim kadariyla ne kadar cok istesemde TT Armoru bulmam zor olacak gibi duruyor. Bende cok onerilen CM Stacker la ilgilenmeye baslamistim, ama bugun forumda Antec nine hundred i gordum. Hosuma gitti acikcasi.. Fiyat olarak TT Armor seviyesinde ama .... Deger mi bilmiyorum... Bahsettigim kasa hakkindaki dusunceleriniz nelerdir..

Bu arada Thermaltake in uluslararasi web sayfasinda musteri iletisim formunu doldurup Turkiyeden bir kullanici olarak sirketlerinin urunlerini satin almak istedigim halde temin edemedigimi bildiren bir mail yazdim ve bu sorundan dolayi firmalarinin Turkiyedeki pazarda guc kaybettigini anlatmaya calistim. Umarim birileri duyar sesimizi

Kesis -- Acikcasi ben Vega'ya mail atmistim, bir hafta kadar oluyor. Ama tahmin edebilecegin gibi cevap yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: Schwadorf

eğer paraya kıyabilirsen(cm 830'dan bahsettigin icin soyluyorum)hiç tt serisine bulasma.silverstone kasalara bak.biraz pahalı olabilir ama kesinlikle en iyisi.
    firebal'da bulabilirsin.suanda ellerinde var.

Haklisin CM 830 dan bahsettim ama simdi biraz durulup dusununce cok geldi o kadar cok para vermek kasaya..Yinede onerin icin cok tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.