Selamlar... Bilgisayarımın kasasını güç sorunları nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum. Hem güç kaynağı, hem fanları, hem de iç tasarımı ile kullanışlı can yakmayacacak fiyatı da uygun bir kasa arıyorum. İnternetten alışveriş sitelerinden arattırdım ama karar veremedim. Bu konudan anlayan ve önerilerde bulunabilcek arkadaşların önerilerini bekliyorum. Sistem P4-2.4GHZ, Gigabyte Board...
Diğer açtığın topicte de söyledim Asus TA230
aopen h600b de güzel bir seçenek aklında bulundur . bende var çok memnunum
+1 60-70 dolar arası düşünüyorsan en iyisi aopen h600b
Fiyat onemli ise Aopen e alternatif pek yok ... 100$ alti kasalarda birtek Aopen in kasalarinda iyi bir PSU mevcut ... Asus un kasalari hem zor bulunuyor hemde biraz eskidiler bence ...
ASUS Tabiki ama Aopen hakkında bilgim yok. tuzsuz deli bekir teğmenimi de dikkate almak gerek.
yaklaşık 36 sayfa forum üyeleri kendi pc lerinin resimlerini göndermişler. bence en şık olanları acrylic olanlar.
Ben yeni aldım aopen 600a.Şuan bilgisayar 43-45 derecede çalışıyor.İçi çok ferah dizaynıda iyi ama 15-20$ daha fazla verirsen 600b yi al derim
aopen h600 derim.
Mad +1
Asus zor bulunmaz bu bir, eskimedi yeni modelinden bahsediyorum TA230 bu da iki....
h600 a ve b arasındaki farkı bilen var mı?
Aopen h600b bence de iyi bir seçim. Ya da piyasadaki dandik ama karizmalı 20$lık pencereli ışıklı vs. kasalardan alıp üzerine iyi bir PSU alıp koymak da değişik bir seçenek olabilir...
hiç uğraşmadan aopen 600b al rahat et
Aopen QF50W nasıl kasa arkadaşlar. Ben bunu beğendim ama size bir danışayım dedim. H600'lerden eksiği ne bu kasanın.
aopenin yeni bir kasası var hem vidasız hemde vidalı kullanıla bilen hoş bir model gercekten güzel bir kasa 2 tane aldım fiyatıda 47$ +kdv power h600b ile aynı. git gör sende beyeneceksin eminim...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by togi_88</i> <br />h600 a ve b arasındaki farkı bilen var mı? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> aslında dış dizayn haricinde hiçbir fark yok. tabii h600b'nin bazı modellerinde 350W'lık güç kaynağı var. özellikle florasan'lı modelleri alma. boşu boşuna para kaybı.