Bu linkteki kasa bana uygun geldi. Lol oynamaktayım , özellikleri çok yeterli buldum bu kasayı alırsam sorun çıkar mı ? Örneğin işlemcisi kötüymüş falan dediğiniz bir yeri var mı ? Almamı tavsiye eder misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu linkteki kasa bana uygun geldi. Lol oynamaktayım , özellikleri çok yeterli buldum bu kasayı alırsam sorun çıkar mı ? Örneğin işlemcisi kötüymüş falan dediğiniz bir yeri var mı ? Almamı tavsiye eder misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Aman hocam öyle bir hata yapma bütçe ver arkadaşlar yardımcı olur.
Aman hocam öyle bir hata yapma bütçe ver arkadaşlar yardımcı olur.
550 Lira bütcem var siz yardımcı olabilir misiniz? Bu kasayı neden önermediniz ?
x4 955 benzeri işlemci, 4gb ddr3 ram, am3 destekli bir anakart, hd5750,hd5770 ekran kartı, uygun bi kasa 500w, hdd vs bakın parça parça isterseniz. Kendiniz toplarsınız böyle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme