Şimdi Ara

Kasa bileşenleri nasıl olmuş ? Önümüzdeki hafta için öneriniz lazım, güncellendi. (Max 3800 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, uzun bir zaman sonra konsol oyunculuğunu yeni nesilde bırakıp PC'ye geçiyorum. Haliyle eski sistemi güncellemek gerekecek, bir sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki hafta aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum, buradan da gerekli fikirleri aldıktan sonra kafama yatan şöyle bir şey oldu ;
     Kasa bileşenleri nasıl olmuş ? Önümüzdeki hafta için öneriniz lazım, güncellendi. (Max 3800 TL)

İnventustan alıyorum çünkü bana daha güvenilir gibi geldi, zaten kartla alınca vade farkı Sinerji ile aynı oluyor nerdeyse, ucuz bileşen avantajı kaybolunca güvenilir olanı seçeyim dedim.

Eklemek istiyorum İnventus stoğunda 6500 biteli iki gün oluyor, daha önce de bitmişti ben alana kadar yetişir ise onu alacağım arasında fiyat farkına değecek bir şey yok biliyorum. Bu haliyle 3750 lira tutuyor MSI Anakart Geri ödeme kampanyası da dahil. Seçtiğim anakartın H170 M3 olan alt modeli de var, tek fark ledli olması bunun kasa modlamak vs için ideal duruyor, aradaki 50-60 lira sırf görselliğe verilmez diyorsanız onu da alabilirim, ancak 60 liraya yükseltebileceğim bir parça yok sanırım. Olsun çok gereksiz derseniz en azından cebime kalır.

Listede olmayanlardan Monitörü BenQ RL2455HM 24'' 1 ms olanından aldım, SSD ise 850 Evo Amazondan aldım kargoda, sonradan gelecek umarım. Ne diyorsunuz olmuş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 1 Şubat 2016; 0:39:55 >

• Anakart yeterlidir. Anakart overclock yapılmayacak ise pek bütçe ayırmaya gerek yok.
    High power alınabilir hatta bu sisteme 600w psuda yetecektir.
    O monitör yetecektir.
  • cemer1997 C kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam, yeterli gördüyseniz sorun yok.

Up, diğer arkadaşların fikirlerini de alalım :)
  • Selamün aleyküm sistem güzel ama ssd neden yok ? performansı hissetmeniz ve yaşamanız için ssd şart ? sadece hdd olan sistemler tarihte kaldı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKHANBABAMJ

Selamün aleyküm sistem güzel ama ssd neden yok ? performansı hissetmeniz ve yaşamanız için ssd şart ? sadece hdd olan sistemler tarihte kaldı artık

Gayet haklısınız hocam artık SSD kesinlikle şart ama sonradan eklenebilecek yegane bileşen olduğu için onu sistemden bir iki ay sonra sonra alacağım, malum bütçe :)
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
    slm bencede ssd öncelik sabit diski dağa sonra alıp rahatça kurabilirsiniz ama ssd alınca tekrar sistem kurmanız gerekecek
    120 gb makul ssd ler var
  • kara6655 kullanıcısına yanıt
    Selam, 120 gb SSD oyunlar için yetmeyecektir. Haliyle sadece Windows performansında artış hissedeceğim, oyun loading süreleri değişmeyecek. O nedenle daha sonra 250 gb almayı düşünüyorum. Kaldı ki şuan öncelik olarak SSD alsam sabit diski sonra aldığımda müzik ve dizi arşivlerimi saklamam bu süre zarfında güç olacak. Önceliği SSD'ye verip eski HDD mi kullanırdım ama kendisi problemli, kısa devre yapıyordu onarım gördü yeni bir sisteme takmak istemiyorum onu da.

UP
  • Long Live Metal Music kullanıcısına yanıt
  • Uygun fiyatları buradan bulabilirsiniz...
    http://www.teknopal.com
  • Dostlar tüm bileşenlere karar verdim listeyi güncelledim, bir de siz bakın :)
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.