Bildirim
Kasa boyama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TyfnKCR
Plastik bölümleri önce zımparalayın sonra boya atın kaç kat atarsınız size kalmış ama birde verniklerseniz daha sağlam olur hemde şık bir görünüme sahip olur
Vernik olayi dedigin gibi saglam olur. Yalniz bu zimpara olayi plastikte kılcal ciziklere neden olmazmi sonuçta pürüzsüz yüzey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yüzden boyayı kat at diyorum boyanın daha sonradan atmasını istemiyorsan zımpara yapmanı öneririm ama plastikler için farklı bi zımpara şekli vardı forumda biraz gezenirsen bulabilirsin diye düşünüyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TyfnKCR
bu yüzden boyayı kat at diyorum boyanın daha sonradan atmasını istemiyorsan zımpara yapmanı öneririm ama plastikler için farklı bi zımpara şekli vardı forumda biraz gezenirsen bulabilirsin diye düşünüyorum :)
Tamam hersey icin tskr ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X