Şimdi Ara

KASA DEĞİL MASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce masanın yan kenarına kasa içeriğini monte etmeyi düşündüm. sonra herkesin görebileceği ön tarafına monte ettim. DVD, power ve resetde masanın bana baka yüzünde. Baayağı ilgi çekici oldu. Yani bilgisayar ne diyenlere işte bu diyorum . Yani şuanki çalışan bilgisayarda bu diyorum. Ben bilgisayar işiyle uğraşıyorum. Benim için parça sölüp takmakta kolay oluyor. resimde olmayan masaya usb uzatma monte ettim. Şu anda hala kullanıyorum 2 sene falan oldu yapa

• şöyle önden bir resim yokmu :) :) güzel çalışma :D
  • güzel elinize saglık
    ne ile sabitlediniz masaya biraz kötü duruyor ama sogutma bakımından sorun cıkarmaz ses sevıyesı nasıl ?
  • Elinize sağlık ama çok sakat duruyor gelen biri çarpabilir yanında kapı var. Plexi alıp kutu şeklinde kapatabilirsiniz bence
  • Harika bi fikir hem fazla ısınma sorunu da olmaz PÜFÜR PÜFÜR. :D
  • Allahım ya iyi güldüm ama.Karadenizlimisiniz :)

Sanki bilgisayarı çarmağa germişsin gbi durmuş
    yazık ya acıdım valla :D

Ama yer tasarrufu açısından süper olmuş.Ancak kazara biri masada çay içerken çay su vs sıvı şeyler için çok musait benden söylemesi
  • SLM...
    fotografta gönyesiz gibi duruyor ama. oldukça düzgün son halide daha karmaşık, çünki ilave kablolar falan var yeni resim ekleyeceğim.sabitlemesi sunta civatatası ile, çarpma işine gelince bunu ilk zamanlarda bende çok düşündüm ama zannederim iki yıl oldu. ama şükür çalışıyor. aslında plexi gibi bişeyle kapatayı düşündüm hatta renkli ledlerle çok güel olurdu ama üşengeçlik.
    Karadenili değilim.>Denizli nin bir ilçesindenim. Burası bir işyeri bilgisayar satış ve servis işi yapıyorum. GÜnde onlarca kişi gelip gidiyor. Şimdilik bir kaza gelmedi başına İnşallah buındadn sonrada gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.