Şimdi Ara

Kasa-Fan Uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasam asgard 382 pure black edition,anakart olarak gigabyte 970a ud3p,işlemcim fx 8350 ve ram olarak da kingston hyperx 8 gb olmak üzere 2 tane ramim var ve ben bu kasaya hyperx 212 almak istiyorum malum işlemci çok ısınıyor ama fanın kasaya sığmama ihtimali varmış.Bu sistemi kullananlar var mı ve yan kapak olmazsa ne gibi durumlarla karşılaşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkan1011 -- 31 Mart 2017; 17:44:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up cevaplarınızı bekliyorum.
  • up up.Uyumsuzsa fan tavsiyelerinizi de bekliyorum.
  • up
  • Xigmatek Asgard için çok net bilgi bulamadım. Şirket bilgisayarı da sadece Internet Explorer 10 kullandığı için saçma sapan hata aldım firmanın kendi sayfasında. Bir tek şu inceleme var ve bu incelemede heatsink için 160mm sınır demişler.
    https://teknofiber.net/2015/04/xigmatek-asgard-382-kasa-incelemesi.html

CoolerMaster'ın kendi sayfasında da Hyper 212X için 158mm yazıyor. Özetle kasaya ucu ucuna da olsa uyacaktır.
    http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212x-eu/

İmkan varsa işlemci üzerinden kapağa mesafeyi ölçün ona göre kesin karar verin.

• Kasa fanı al. İşlemcin kasa içi sıcaklığın arttıkça ısınır. Soğutucu buna fayda etmez. Thermaltake Riing, Akasa Viper, Noctua F12 iyi olarak namı geçen fanlar.
  • Aynı sıkıntı bendede var hocam. Hyper 212 alıcam fakat micro ATX anakartım yüzünden ram slotunu kapatırmı psu yukarda olduğu için bi sıkışma yaparmı Zalman cnps5x cok önerdiler kararsızım. Almışken bi kere alıp en iyisini almak lazım
  • 212 yerine tx3i alsanız 1 boy küçük ve sığdı sığmadı korkusuna hiç gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.