Şimdi Ara

Kasa fanları ve çoklayıcılar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullandığım kasada tek egzoz fanı var ve bu fan ana kart üzerinde SYS Fan çıkışından güç alıyor.
    Kasanın önüne de 3 Pin çıkışı olan fan alıp bağlamak istiyorum ve bunun için çoklayıcı kullanmam gerekecek.

Sizce hangisini almalıyım

Bu çoklayıcıyı alırsam eğer SYS Fan çıkışı üzerinden güç sağlayıp 2 fanı bağlarım

http://www.teknobiyotik.com/akasa-besli-pwm-fan-coklayici-flexa-kablo.html

Bu çoklayıcı da ise SYS Fan çıkışından değil de Power Suply üzerindeki jaklar dan enerji alacağım

2 Standart hız 2 Düşük hız

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-cb001-molex-4x3-pin-hiz-dusurme-ozellikli-fan-coklayici-ak-cb001/productDetails.aspx?productId=bs300044&categoryId=105306&SKU=BS300044#Gorseller

1. SYS çıkışına bağladığım 2 fanın devir hızlarında ne kadar düşüş olur ?
    2. Power Suply nin jakında yer alan düşük volt değerleri SYS Fan çıkışı ile aynı mıdır ?
    3. En sağlıklısı hangisi ?

• Konu açıp kişilerin yorumlarını alayım diyorsun açtığına pişman oluyorsun resmen
    Sırf bu konuya dayanarak bu durumu belirtmiyorum bir çok kez başıma geldi + diğer kişilerin de başına geliyor.
    Forum isminin hakkını vermiyor bu kadar kesin konuşuyorum. buna itiraz edenin aklını ............m
    İsmi bence mizah ve eğlence forum olmalıymış.Forum baştan sona gereksiz konularla kaynıyor.
    Forum çay, kahve içilmesi için çok uygun bir ortam.

Bu lanet konuyu silmezseniz adam değilsiniz
    Ve bu tepkiye karışılık olarak hesabı da silebilirsiniz bir iş yapmış olursunuz en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.