Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

yahu senin kadar çulsuz bi adam görmedim ben halaaaaaaaaaa cevap yazıyor yaaaaaa hala tüü kırahtersiiiz üye ban konu kilit ban ban !

uza git burdan evlat

ne çirkef adamsın ya doymuyorsun yeminle uğraşamıcam çulsuz derken? seni satın alırım emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48
    Merhaba h100i'yı 4 fan ile pull push yaparak desteklemişsiniz çok iyi bir soğutma performansınız olmalı ben'de 600t'de kasa içine fanlar sığmadığı için sadece yukarıda 2 adet fan pull yapmakta

Merhabalar,

Çok üst düzey olmasa da iyi sayılır hocam. Eskiden CPU çok kastırıyoduk ama stok halde kullanıyorum çoğu zaman, oyunlarda v.s pek bi sorun çıkarmadığı için böyle devam edeyim dedim. Görsellik açısından seçimim h100i yoksa fiyat / performansı oranı düşük.

Evet çoğu kasa push/pull desteği olmuyor. Haf x vardı ondada p/p kullanmıştım. anakarta dayanmıştı fanlar :)

quote:

üstad silah ve savaş teknoloji facebook sayfasındaydı netim 128 kpbs şuan ama zorlada olsa bir bakayım editlerim postu şimdi.
    üstad şu sayfadaydı bulamadım resimler açılmıyor açılıyor da 15 dakikada anca 1 resim

Çok teşekkür ederim zahmet verdim kusurumuza bakma. ben bakınırım burdan

• kardeş oturduğum ev senden sonra ki 3 kuşağa 4 kuşağa yeter emin ol kim kimi satın alıyor görürsün o zaman ?

@metal_my666

ne demek zahmet değil de,açılsa resimler hemen bakarım da açılmıyor nalet vınn
  • quote:

kardeş oturduğum ev senden sonra ki 3 kuşağa 4 kuşağa yeter emin ol kim kimi satın alıyor görürsün o zaman ?

@metal_my666

ne demek zahmet değil de,açılsa resimler hemen bakarım da açılmıyor nalet vınn

bişey dicemde neyse bundan sonrası kalp kırmaya gircek ben bu olsun istemiyorum bu yüzden daha fazla uzatmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 11 Ekim 2013; 9:57:20 >

• Arkadaşlar 200 liraya kadar fiyat performans kasa hangileridir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar 200 liraya kadar fiyat performans kasa hangileridir acaba ?

psulu psusuz?

psu olmayacak ise düşünülecek tek kasa var. Corsair 200R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 11 Ekim 2013; 9:22:54 >
  • Psu lu olmalı. toplamda 1000-1200 liralık bir sistem var aklımda bir ay sonraya alıcamda şimdiden bakıyorum .
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    link çıkmiyi kardeşş,kalp kırmayak ! feysten sallasana linki.

buldum gogıldan aratarak,bu arada viski kasalı pc ye for
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    yine 200r :) corsair vs550w psulu 257.-tl yine aynı yerde Corsair CX v2 600W 80+ psulu 300r var 308.-tl bu kasanın görüntüsünü daha çok beğeniyorum ben ikiside çok iyi,

http://inventus.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 11 Ekim 2013; 10:06:22 >
  • h80i h100i serileri ucuzlamış pahalı fiyattan almayın.inventus bile 230 a satıyor h80i yi

burak koş h80i al sülü söğütmeye geç
  • Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkürler patron saolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

h80i h100i serileri ucuzlamış pahalı fiyattan almayın.inventus bile 230 a satıyor h80i yi

burak koş h80i al sülü söğütmeye geç

hiç gerek yok şu an işlemci 26 ya kadar indi boşta sıcaklığı ev zaten en fazla 20 - 25 derece oluyordur daha soğumaz yani bide pompa sesiyle uğraşamam soğutucum şu an uyuyor resmen çıt yok kasada nazar değmesin. 300 liralık ürün alacağıma aynı işi 100 liralık ürün görüyor hem fazla ödememiş hem geleceğime yatırım yapmış oluyorm hayat bu meretten ibaret değil hayallerimiz amacımız var

sen askere git gel görcem ben seni kaç yılda iş bulucaksın
  • ileri ingilizce yazabilen var mı ?.Sapphire mail atmam gerek.biz de i go yu go vi go olayı var sadece .kart datagate eline geçmiş ayın 3 ün de ordan servise servis point 4.ün de gitmiş.servis pointi bugün aradım dedim ne oldu kart,biz onu geri gönderdik data gate de diyor.dedim ne oldu kart değişti mi ? hayır değişmedi hiç bir sıkıntı yok diyor bana.oyunlar da test ettiniz mi ? hayır etmedik yazsaydınız not yerine ederdik.oraya okuma özürlü adamları koyuyorlar not diye ekletmişim kağıda oyunlarda yüksek ayarda coil whine sıkıntısı var diye onu okuyamıyor.dedim test süresi kaç dakika biz 5 dakikada açıp bağıyoğğ oyunlarda 30dk test edüğüoğğhh.vatanı aradım datagate aradım tekrar servis point aradım hiç biri çözüm üretemiyor.mecbur sapphire mail atıcam...

• quote:

sen askere git gel görcem ben seni kaç yılda iş bulucaksın

Sevgili patronumuzun sözü o anı hiç unutmuyorum.

'Burak askerliği erteleme istersen sen çıkınca yerine idareten birini getiririz sen gelince ileri pozisyonda devam edersin.'

böbürlenmek gibi olmasın ama yaptığım işi en mükemmel şekilde elimden geldiğince iyi yaparım ödüllerinide herzaman almışımdır.

okuldada öğretmenlerim çok severdi ama derslerim çok iyi değildi

bu arada iş ne alaka anlamadım her mesajımda benim yorumum yerine gözünü kapatıp hayal ettiklerinimi okuyosun nedir anlamadım oğlum iyimisin
    bi daha olmasın

bu arada avatar güzel söylemedende geçemicem bunlarla gelin bana işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 11 Ekim 2013; 18:32:47 >

patronun sana demiş ki burak hadi .. hadi koçum senin yerine daha ucuza bi işçi alcam
  • profesyonel kutu açıcı iş başında :) BitFenix Prodigy mini ITX kasaları yurtdışında çok tutuluyor yeni micro ATX anakart uyumlu modeli çıkmış..

buda eski kasaya yapılan aynalı bir mod,

http://www.techpowerup.com/gallery/3649.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 11 Ekim 2013; 20:36:08 >

• konuyada giremedik be.

Okuyan herkesin bayramı mübarek olsun biraz geçmiş bayram ama olsun o kadar.
  • bayramda gittim G300 Fare ve G105 klavye aldım vatanda değişim çeki vardı bari onu kullanayım dedim işin ilginç tarafıda 2 üründe kusurlu çıktı

Klavyenin orta kısımlarında plastik bölmelerin bir kaç yerinde sanki aseton dökülmüş gibi izler vardı böyle rengi değişik duruyordu ama çok belli olmayıp kullanıma etki etmiyordu
    fareye gelecek olursak farenin tekeri aynı araba tekeri gibi çevirirken bi noktaya geldiğinde frene basar gibi kendini sıkıştırıyordu garip geliyordu özellikle sayfaları filan çevirirken aşırı rahatsız etti belki kullanınca düzelir dedim 1 hafta kullandım düzelmedi

klavye ve fareyi aldım gittim vatana iki sorunuda gösterdim tamam değiştirelim ama klavye bize normal gibi geldi dedi adam sonra teşhirde g105 vardı gittik baktık aynı noktalarda aynı izler vardı sonra adam teşhir üründe bile bu durum var bunun için yapabileceğim bişey yok dedi aslında kusur belli ama içimden neyse boşver dedim sonra g300 fareyi değiştirdi verdi dedim açıp bakacam bi baktım teker aynı şekilde sıkışıyor sertleşiyor sonra bir daha açtık bir daha açtık tam 6 tane fare açtırdım dedim klavyeye boyun eğdim çünkü görsel bir sorun gibi duruyor içinde plastikte bir sorun olduğunu düşünmüyorum 6. fareyi açtık en sonunda düzgünü denk geldi arkalardan çıkartmıştım onuda teknoloji nereye gidiyor anlamadım kime güvenecek

• hayırlı olsun öncelikle böyle şeyler çok oluyor mağlesef 6. fare iyiymiş adamlarda bıkmıştır artık yeter sağlam çıksın diye teklonoji şans işi birazda en iyisi en sağlam kalitelisi diye alırsın bozuk olanı sana denk gelir
    bu arada iyi bayramlar hala bayramdayız değilmi
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.