Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunlarda benden yeni resimler,her şeyi tam takım :).fanları değiştirmemeyi karar verdim çok sessizler ve güzel sirkülasyon var.kasa içi az toz tutuyor.tek eksiği alt ta filtre çıkmaması.

bu sene 3.mousumuz oldu bu son olur inşallah ekran kartını tamir etmemişler veya değiştirmemişler.euro truck 2 de c.w sorunu hala var ama dün akşam bir operasyon yapıp tüm parçalarını ayırdım güzelce temizledim o c.w sorunun da gelen ses bayıyordu eskiden şuan daha az ses geliyor.sistemde şuan sıfır ses var tek ses h100i pompası onuda değiştirmişler gelen de yine aynı olay var ama kasa uzak olunca pek tırmalamıyor,kulağımı. bir de asrock anakartıma o.c yapamıyorum voltaj da veriyoruz çalışmıyor nalet olası kapatıyor kendini komple,en azından turbo modu var şuan sürekli 4.2 de çalışıyor ve 1.180 voltaj çekiyor, sanırım işlemcim takoz değil .sıcaklıklar fena değil boşta 28-33 arası çekirdekler.cpu ise 23 derece.

Kasa Genel Paylaşım Konusu
    kabaca şubat ayından beri yaptığım değişiklikler,klavye mouse mouse pad işlemci anakart ekran kartı soğutucu kasa monitör ssd vs vs bir çok şey

taze tazeeeeeeee

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    eski kullanıcı adı yazan yeri okuyana kadar lan bu denizin sisteme ne kadar benziyor mause padi bile aynı almış diyecektimki son anda farkettim
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    Selam dünyalı ben e.t
  • oke
  • 2.500TL-3.000TL arasındaki bir bütçeyle(Monitör hariç) oyun ağırlıklı bir sistem kuracağım. Bunun dışında ürünlerden beklediğim malzeme kalitesi ve sağlamlık. Bu beklentilere göre aşağıdaki ikili mantıklı mı sizce?

Kasa için Silverstone Kublai KL04B : 245TL
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-kublai-serisi-kl04b-midtower-siyah-kasa.html

Güç kaynağı için Seasonic 750W 80+ Gold: 400TL
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-x-750-80-plus-gold-750w-guc-kaynagi.html

• pij harvey kullanıcısına yanıt
    bence şu kasayı alın

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473

rahat edersiniz.corsair kalitesi tartışılmaz 2.corsair kasam mükemmel işçilik mükemmel fanlar :).zaten pc'min %70i corsair.
  • CARBIDE serisini kullanan çok, genelde de tavsiye ediliyor ama özellikle güç kaynağı konusunda şikayet edenler de oluyor. Silverstone hakkında ise şu ana kadar -pahalı olması dışında- olumsuz bir görüşe denk gelmedim, aynı şekilde güç kaynağı olarak da Seasonic hakkında. Alternatiflerden öncelikle bu iki ürün hakkında olumlu/olumsuz görüşleri merak ediyorum.
  • Apple kasa yaparsa :) New Mac Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Apple kasa yaparsa :) New Mac Pro

Tasarım olarak çok şirin duruyor ancak içerisinde tam bir canavarı barındırıyor o ufacık tüp'de sunulan donanım gerçekten göz kamaştırıcı

Neyse konuya girme sebebim 600t'nin genişleme sesinin beni biraz rahatsız edici gelmesi Pc ısınana kadar çat cut sesler geliyor aynı olay soğurken'de tekrarlanıyor

• Deagles48 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 600t kullanıyorum çat cut ısınma soğuma sesi bendede var plexi tam oturamıyor sanırım hdd kafeside pek iyi gelmedi bugün 2.kafeside söktüm hddyi bantla yere yapıştrdım uğultu azaldı

Bide ben size bişey soracağım ön filtreyi alınca ön fandan ses geliyormu ?

Yan kapaklar sıfıra sıfır löp diye oturuyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhabalar 600t kullanıyorum çat cut ısınma soğuma sesi bendede var plexi tam oturamıyor sanırım hdd kafeside pek iyi gelmedi bugün 2.kafeside söktüm hddyi bantla yere yapıştrdım uğultu azaldı

Bide ben size bişey soracağım ön filtreyi alınca ön fandan ses geliyormu ?

Yan kapaklar sıfıra sıfır löp diye oturuyormu ?

Ben HDD bölümlerini söktüm çünkü sadece 2 tane 2.5'' sürücüler kullanıyorum küçükler ve hafifler onları optik sürücü bölmesine vidaladım 1 vida yeterli oluyor

Genişleme sesi içinde elime tornavidayı aldım pleksinin vidalarını iyice sıktım artık genişleme sesi gelmiyor.

Evet ön toz filtresini çıkarınca öndeki fan'dan gelen ses belli oluyor. Ben su soğutucu kullandığım için bir ara arka ve ön fanları sökmeyi düşünmüştüm ancak daha sonra vazgeçtim kasanın içerisinde taze hava akışı olması iyidir. İleride çok rahatsız ederse belki.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.