Şimdi Ara

Kasa Genel Paylaşım Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
4
Favori
32.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz 500r yada Zalman MS800 Plus modellerinden biri derim ben
  • beyler 1 saattir oc atmaya çalışıyorum geri iptal oluyor

http://i1054.photobucket.com/albums/s491/lifemusic55/3A612405-A1B4-4B37-9A7E-02746CEF79FD-1019-000000A0AD936F2B.jpg

http://i1054.photobucket.com/albums/s491/lifemusic55/FABB5040-33AD-4F50-A256-67B5FC7A2E3D-1019-000000A0B3F951DD.jpg

manuel o.c. hiç yapmamıştım

ben cpu ratio 21 yada 20 yapıyorum kayıt edip çıkıyorum o gene 17.5 yapıyor oto oc kapattım cpu ayarlarından cool 'quinty zımbırtısını kapattım neden böyle yapıyor gene auto yapıyor bu

bu arada dizi önerileri için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 22:22:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Zalman Z11 Plus
    Zalman MS800 Plus
    CORSAIR Vengeance Serisi C70
    CORSAIR Carbide Series 500R

hepsinde gözüm kaldı :) Sizce hangisi satın almalıyım ??

Zalman z11

Durukan kompresör için üzüldüm demek öyle ha. P.zvenkler herşeyi yapar bizden mal alıyorlar milleti kazıklıyolar yakıştıramadım

Corsair c70 akar. psu nun ustune harici bir fan takmaktan bahsediyorum. bir ss de gormustum bulursam eklerim

akar da aynı klasmanda değiller

H100i'yi takınca ben:

Kasa Genel Paylaşım Konusu

on numara olmuş

ehehe resim süper

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

beyler 1 saattir oc atmaya çalışıyorum geri iptal oluyor

http://i1054.photobucket.com/albums/s491/lifemusic55/3A612405-A1B4-4B37-9A7E-02746CEF79FD-1019-000000A0AD936F2B.jpg

http://i1054.photobucket.com/albums/s491/lifemusic55/FABB5040-33AD-4F50-A256-67B5FC7A2E3D-1019-000000A0B3F951DD.jpg

ben cpu ratio 21 yada 20 yapıyorum kayıt edip çıkıyorum o gene 17.5 yapıyor oto oc kapattım cpu ayarlarından cool 'quinty zımbırtısını kapattım neden böyle yapıyor gene auto yapıyor bu

valla amd hiç o.c yapmadım anakartlarda farklı bişey diyemeyecem şimdi. spartacus izleyin başka bişey izlemeyin

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    vayyyy işlemci 4.40 olmuş 5 yapımda gör bakalım
  • quote:

vayyyy işlemci 4.40 olmuş 5 yapımda gör bakalım

hiçbir oyunda tık demiyor ama prime 95 denemiştim 80 i gördü şu an çektim aşağıya turbo ile 3.8 civarında seyrediyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zalman Z11 Plus
    Zalman MS800 Plus

Zalman z11

Durukan kompresör için üzüldüm demek öyle ha. P.zvenkler herşeyi yapar bizden mal alıyorlar milleti kazıklıyolar yakıştıramadım

Corsair c70 akar. psu nun ustune harici bir fan takmaktan bahsediyorum. bir ss de gormustum bulursam eklerim

H100i'yi takınca ben:

on numara olmuş

ehehe resim süper

h100 ne merak ettim keşke google'a yazmasaydım neyse buldum sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zalman Z11 Plus
    Zalman MS800 Plus

Zalman z11

H100i'yi takınca ben:

on numara olmuş

ehehe resim süper

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zalman Z11 Plus
    Zalman MS800 Plus

Zalman z11

H100i'yi takınca ben:

on numara olmuş

ehehe resim süper

Yazma gereğini niye duydun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H100i yi tam taktim lan bi baktim fanlari unutmusuz sök fanlari tak tekrar yap derken 5saatim gitmis. c70in fan delikleri de cabasi.

• isminden çıkartamadım ama bu vesileyle unutmam artık

çay demledim taze taze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 22:48:51 >
  • beyler telefon iyi çekmiyo onda kusura bakmayın tam net deil fotolar
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

• abi şu benim kasayı satıp beyaz 500 r + h100 i alasım var acayip çok şekil kasa yahu ama h100 konusunu bilemem sistemim sulu soğutmadan daha iyi soğutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

beyler telefon iyi çekmiyo onda kusura bakmayın tam net deil fotolar
     Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu Kasa Genel Paylaşım Konusu

Sen uzaydan mi geldin mubarek

• quote:

quote:

beyler telefon iyi çekmiyo onda kusura bakmayın tam net deil fotolar

Sen uzaydan mi geldin mubarek

ne anlamda resimler hiç net deil biliyorum daha demin hızlıca çekip koydum napalım elimizdeki imkan bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Temmuz 2013; 22:57:53 >

• @tr123456

dark kasa mağdurları diye yakın da bir konu açacağım kablo kanalsız teknik desteksiz.ha bu arada psulu aldıysanız kasayı geçmiş olsun teknobiyotik telefonları açmıyor servis sıfır (akortek) ben son 1 ay anladım ki ürün alacaksan ilk servise bakacağız şekili gerçekten cezbediyor dark kasaların.

sisteminiz gerçekten güzel hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

@tr123456

dark kasa mağdurları diye yakın da bir konu açacağım kablo kanalsız teknik desteksiz.ha bu arada psulu aldıysanız kasayı geçmiş olsun teknobiyotik telefonları açmıyor servis sıfır (akortek) ben son 1 ay anladım ki ürün alacaksan ilk servise bakacağız şekili gerçekten cezbediyor dark kasaların.

@Deniz Ç.
    kardeş dediğin doğru dark kasa mağduruyuz :) ama psu önceden vardı hin power sorun yok yani zaten kasa geldiğinde montaj için gerek civatalar filan yoktu kendin temin ettim aradım satıcıyı dönüş bekliyoruz diye oyalıyorlar işte napalım aldık bi kere :)
    sistem iyi sıcaklıklar ise bence çok iyi kasaya göre cpu bosta 5hz 26 C yükte 35C GEÇMİYOR YANİ SORUN YOK BOSVER GÖRÜNTÜYÜ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Temmuz 2013; 23:04:38 >

• quote:

beyler 1 saattir oc atmaya çalışıyorum geri iptal oluyor

üstad direkt f10 basıp y ye basıp enterla save atıp çık biosdan bir öyle dene.bide amd overdrive açıp oradaki tüm tikleri kaldırıp disable yap amdyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

@tr123456

@Deniz Ç.
    kardeş dediğin doğru dark kasa mağduruyuz :) ama psu önceden vardı hin power sorun yok yani zaten kasa geldiğinde montaj için gerek civatalar filan yoktu kendin temin ettim aradım satıcıyı dönüş bekliyoruz diye oyalıyorlar işte napalım aldık bi kere :)
    sistem iyi sıcaklıklar ise bence çok iyi kasaya göre cpu bosta 5hz 26 C yükte 35C GEÇMİYOR YANİ SORUN YOK BOSVER GÖRÜNTÜYÜ :)

dark kasaların iç malzemeleri çok iyi.ama plexileri aşırı toz çekiyor önde ki Fanlarda 10 kuruşluk şey koymuşlar toz geçirmesin diye tavsiyem kapağı söküp atın o bez parçasını hiç bir işe yaramıyor görüntüyü bozuyor ben çıkardım öndeki o bez parçasını kasaya bi şenlik geldi .dediğim gibi teknobiyotik(akortek) hayır beklemeyin,ben sorunlarımı facebook sayfasında dile getirdim teknobiyotiğin adamlar beni sayfadan banladı ne kadar enterasan e mail gönderiyoruz e maile bakan yok adi bir firma.

edit:hocam tek dikkat etmeniz gereken yer kasanın kapak kısımları.sağ kapak sağ alt ve sağ üst çok çabuk ezilebiliyor kapağı takarken potluk yapabiliyor yan kapaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 3 Temmuz 2013; 23:09:25 >

• hocam inanırmısın 1 saattir uğraşıyorum 20 21 yazıyordum kayıt edip cıkınca bozuluyordu 20.0 21.0 yazdım oldu şuan mişyon komplited ne alaka anlamadım ama sanırım böyle girmek gerek değeri
    tüm voltajlar otoda ellemedim hiç
    bu gece 5ghz yaparsak burak'a kapak olur onada amd çekeriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Temmuz 2013; 23:12:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.