Şimdi Ara

Kasa Hakkında Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir kasa kurmakla uğraşıyorum ve sizlerin değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

Sistem;

Anakart: ASUS P5NT-WS QUAD CORE WORKSTATION ANAKART
    İşlemci: INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MbCache 1066Fsb 65nm
    Ekran Kartı: ASUS EN8800GTX HTDP DDR3 DX10 768MB EKRAN KARTI
    Sabit Disk: WD7500AAKS 750GB 16MB CACHE SATA2 HARDDISK
    Bellek: KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2)
    Güç Kaynağı: TAGAN EASYCON XL 700W GÜÇ KAYNAĞI

Sistem hakkında ve sisteme yakışır güzel bir kasa konusunda yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bütçe çok diyosan TT Mozart Şaka bi yana;

CM Stacker
    Thermaltake Armor

Bunları düşünebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWe_07

Bütçe çok diyosan TT Mozart Şaka bi yana;

CM Stacker
    Thermaltake Armor

Bunları düşünebilirsin

güzel secenek
  • Bütçeni belirtmezsen Stacker den aşağı öneri gelmez.
  • Önerileriniz için çok teşekkürler. THERMALTAKE Armor VA8000SWA Aluminyum'da karar kıldım. Sıra geldi kasa aksesuarlarına.:) Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 16 Ağustos 2007; 21:49:40 >
  • arkadaşım bende kasa dusunuyorum bu aralar. armorda karar kıldım gibi ama armor jr alıcam mid tower daha küçük bana yeterli ama. veganın stoğa girmesine rağmen 10 dolar pahalı girdi. 149du normalde gümüş full alüminyum olan.159dan girmiş. bu aradafull tower alıcaksan 8003swa modelinin yan penceresinde 25cmlik fan var yanılmıyorsam soğutma acısından onemli sana 800swa yerine 8003swa tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 16 Ağustos 2007; 23:14:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: archieduke

arkadaşım bende kasa dusunuyorum bu aralar. armorda karar kıldım gibi ama armor jr alıcam mid tower daha küçük bana yeterli ama. veganın stoğa girmesine rağmen 10 dolar pahalı girdi. 149du normalde gümüş full alüminyum olan.159dan girmiş. bu aradafull tower alıcaksan 8003swa modelinin yan penceresinde 25cmlik fan var yanılmıyorsam soğutma acısından onemli sana 800swa yerine 8003swa tavsiye ederim.

Çok teşekkürler archieduke.

Thermaltake VA4000BWS Kandalf Su Soğutmalı ATX daha çok hoşuma gitti. Thermaltake VA4000BWS Kandalf hakkında düşünceleriniz neler?
  • valla ben cok incelemedim kandalfları.. butcemi cok asıyor ben maksimum 200-250ytl arası birsey bakıyorum acıkcası.
    arasıra tasıyacağım için ağırlık benim icin onemli. bu arada unutmadan soyliyeyeim silver modeller tamamen alümünyum ve ağırlıkları 5-6 kilo dolaylarında siyah modeller celik sadece on yuzleri alümünyum. onlarda 9 kilo civarı. big towerlarda bu değerler alüminyumda 8-9 celiklerde 14-15 kilo dolaylarında. renk olarak siyah beğenmeme rağmen ağırlık sebebiyle gümüşe donucem galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.