Şimdi Ara

Kasa içi speaker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim isteğim şu masamda cok dağınıklık olduğu için speakerları kaldırdım.Şöyle kasa içi yada Cd yuvasına takılancak ve sadece mp3 dinlemek için kullanılacak bir speaker mevcutmu?Teşekkurler.

• Olursa bile tavsiye etmem kardeşim nedenine gelince.

Kasanın içinde harddiske miknatısın zararı olabilir.Sadece hdd' ye değil hemen hemen herşeye yan etki yapıp bozulabilir. Kasanın içine koyulmasıda saçma. Deneme!
  • minik bir hoparlör istersen eğer söyle bir şey var ;
    http://www.maxipaket.com/store/ProductDetails.aspx?productId=75187

tabi sesi ne kadar açılır onu bilemem
  • Hala kasanın içine koymakta kararlıysan al bunlar masaüstü içindir.
  • aslında benım ıstediğim şöyle cd yuvasına 3.25 bolume aynı cdrom gıbı gırıcek kolonlar dışarı bakıcak ve masa usutunde dağınıklık olmadan sedace kısık sesle mp3 dinliycem.
  • Anladım ama kesin miknatısın zararını öğren sakın iyi araştırmadan takma zararlı çıkarsın. hemde baya
  • ya ne zararı manyetik koruma diye bişey var o hoparlörleri üretenler mıknatısın kasa içindeki parçalara zarar vereceğini düşünemiyorlar mı masa üstü hoparlörlerde monitöre zarar vermemesi için manyetik koruma var kasa içi hoparlörde mi olmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINDI] CORSAIR 110Q MATX KASA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasaya hoparlör koymak pek iyi bir fikir değil. Masaüstüne küçük boyutlarda stereo set alın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Kasaya hoparlör koymak pek iyi bir fikir değil. Masaüstüne küçük boyutlarda stereo set alın...

pek iyi değil hiç iyi fikit değil hdd den direk olursun ve anakartada feci derecede zarar verir belki kullanılmaz halde küçük hoporlörler var monitör üstü ne asılıyor görmüştüm bir yerde hem çok ufak yerde kaplamıyor onlardan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

Anladım ama kesin miknatısın zararını öğren sakın iyi araştırmadan takma zararlı çıkarsın. hemde baya

1 seneden beri micralab mc1900 5+1 ile x230 un subwooferi kasaya tam bitişik.Manyetik korumalarıda yok.Hiçbir problem çıkarmadı
  • bence de

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Kasaya hoparlör koymak pek iyi bir fikir değil. Masaüstüne küçük boyutlarda stereo set alın...
  • Bizim ofiste HP bilgisayarlar vardı ve hoparlörleri kasanın içindeydi, şimdi yeni bilgisayarlar geldi, ayrıca bir hoparlör var dışarıdan bağlıyorsun şaşırdım neden içinde değil önceki gibi? ben de içine kendim alıp takayım dedim, yok mıknatıs kartları bozar, vs. bizim önceki bilgisayarlarımızda hiç bir sorun olmadı.

Bence küçük işler için harici hoparlör saçma, kablosu elektriği koymak için yer lazım, tozlanır, ...
    gerekirse bu hoparlörlerin içini söküm kasanın içinde bir yerlere monte edip kapatacağım.
  • Sizin aradığınız şöyle bir ürün
    http://www.pckoloji.com/scythe-kama-bay-speaker-ace/

Bir arahttp://www.firebal.net daha eski bir modelini satıyordu ancak şu anda gözükmüyor. Türkiyeden bulmanız biraz zor ancak yurtdışından getirebilirseniz mümkün olur.
  • İlginç bi konuymuş, 3.5" hoparlör , takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.