Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nzxt H7 Elite 2023 Üst Seviye 140mm 4 Fanlı Kasa Sadece İzmir İçi Satın Al 1 Ocak 2025 18:39 1 1 Nzxt H7 Elite 2023 Üst Seviye 140mm 4 Fanlı Kasa Sadece İzmir İçi Sıfır ayarında çok temiz İncehesaptan almıştım garantisi devam ediyor 8 aylık.. Kutusu cok yer kaplıyor diye attım.. Arka egzoz fanı 140 mm be quiet fanla değiştirdim oda verilecek..Ciddi alıcılara whatsapptan foto atarım..Üst seviye her türlü soğutucuyu takacağınız bir kasa özelliklerine internetten bakabilirsiniz..Siyah renk..Fiyat pazarlıksız : 4500 Lira.Şu an stokta olan site göremedim.NZXT H Series H7 Elite CM-H71EB-02 Siyah ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.comSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Efsane Sony NWZ-S639F 16 Gb Radyolu Sitede Tek Çok Temiz Noctua NF-P12 redux-1300 PWM Sessiz Fan Sıfır Kutusunda Thermalright TL-C12C CPU Fanı (Termal Macun Hediyeli) MSI Mag B760 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5