Şimdi Ara

Kasa için Ekran kartı ve İşlemci yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Önceki bilgisayarımdan elimde kalan belli parçaların üzerine işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. Bu konuda yardımınızı rica edeceğim.

Şuan elimde olan parçalar ;

- ASUS H81M-D INTEL H81 Soket 1150 DDR3 1600MHZ Anakart

- Gskill 2x4GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM

- Seagate Barracuda 1TB

- Thermaltake Versa II 500W Kasa

Aklımda ise bunlara ek olarak ;

- Intel i5 4460 İşlemci ve

- Asus GTX950 Strix Ekran kartı var.

Toplamda vatandan alırsam eğer 1320 tl gibi bir fiyat tutuyor. Nasıl sistem olur acaba yorumlarınızı alabilir miyim? Bir eksik gedik uyuşmazlık / darboğaz yapabilecek etken var mıdır?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerit

Arkadaşlar merhaba. Önceki bilgisayarımdan elimde kalan belli parçaların üzerine işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. Bu konuda yardımınızı rica edeceğim.

Şuan elimde olan parçalar ;

- ASUS H81M-D INTEL H81 Soket 1150 DDR3 1600MHZ Anakart

- Gskill 2x4GB DDR3 1600MHZ CL9 RAM

- Seagate Barracuda 1TB

- Thermaltake Versa II 500W Kasa

Aklımda ise bunlara ek olarak ;

- Intel i5 4460 İşlemci ve

- Asus GTX950 Strix Ekran kartı var.

Toplamda vatandan alırsam eğer 1320 tl gibi bir fiyat tutuyor. Nasıl sistem olur acaba yorumlarınızı alabilir miyim? Bir eksik gedik uyuşmazlık / darboğaz yapabilecek etken var mıdır?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Belki gtx 960 alabilirsin bütçen yeterse ve ssd de alabilirsin bu haliyle de güzel. Darboğaz uyuşmazlık vs yok. 4460'a gtx 980de takabilirsin darboğaz yapmaz yani ama psun problem çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 9 Ocak 2016; 3:04:17 >

• radyasyon35 R kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim konuda o aslında anakart ve psu 500w yeterli midir? 950 alıp + ssd almayı düşünüyorum şu aşamada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerit

Merak ettiğim konuda o aslında anakart ve psu 500w yeterli midir? 950 alıp + ssd almayı düşünüyorum şu aşamada.

Anakart ve almayı düşündüğün işlemci, gtx 950 ve 960 da sıkıntı darboğaz vs yapmaz. Psuda sıkıntı çıkarmaz. Ama gtx 970 alsan psu sorun çıkarabilir. Yani seçtiğin parçalarda sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 9 Ocak 2016; 15:00:51 >
  • radyasyon35 R kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim yardiminiz için. Gtx950 ve i5 i alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.