Şimdi Ara

Kasa için LCD ekran nerden bulabilirim..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,kasanın ön yüzüne,5.25 slotlara uygulayabileceğim bir LCD ekran arıyorum.Kullanım amacım,media center,sistem ve pc bilgileri v.b. şeklinde olacak.Tabi bu ekranla beraber kullanılacak programlarada ihtiyacım olacak.Şimdiden teşekkürler.

• illaki 5,25'lik slota uyacak diye bir şey yok, slotun kapağına lcd ekrana göre delik kes ve ekranı ona yapıştır. böylece lcd ekranı kolayca yerinden çıkartıp, tekrar takabilirsin.
  • necoinside arkadaşa sor satıyor böle lcd ekran felan....
  • ankarada oturuyorsa konya sokakta bulabilrisin yok oturmuyorum diosan elektronikçilerde bulursun ancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

necoinside arkadaşa sor satıyor böle lcd ekran felan....

teşekkür ederim arkadaşım bu tarz ileti yazdığın için:) arkadaşlıktan anlayan az kişilerdendir Azad__Arda...
    ben yardımcı olayım istersen her türlü bağlantı aparatı gerekli yazılım ve yazılım eklentileri teknik destekle en memnun kalacağın şekilde lcd yi sana teslim edebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

quote:

teşekkür ederim arkadaşım bu tarz ileti yazdığın için:) arkadaşlıktan anlayan az kişilerdendir Azad__Arda...
    ben yardımcı olayım istersen her türlü bağlantı aparatı gerekli yazılım ve yazılım eklentileri teknik destekle en memnun kalacağın şekilde lcd yi sana teslim edebilirim..

Herkese teşekkürler ilgilendiğiniz için.Necoinside arkadaşım,konuya yabancı olduğum için yanlış anlama lütfen,bana 5,25 yuvaya uyacak şekilde(yuvayı kaplaması tercihimdir)örnek resimler ve maliyet örneği verebilirmisin.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

merhabalar ben de lcd ekran alcadam kesinn de konya sokakta ufak i araştırma yaptım sanada sorayım dedimmm banada yardımcı olabilirsen sevinirimmm bu arada nerde oturuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyrun arkadaşlar sizin için ekran resimleri..
    asıl renkler son iki olan dieri ekranları kameradan rahat görmek için(kalitesiz bir kameram olmasından dolayı) renk ayarlarıyla oynamıştım..

• quote:

buyrun arkadaşlar sizin için ekran resimleri..
    asıl renkler son iki olan dieri ekranları kameradan rahat görmek için(kalitesiz bir kameram olmasından dolayı) renk ayarlarıyla oynamıştım..

ovmek gibi olmasin neconun lcdleri guzeldir ve guvenilir arkadastir kefili benim bir sorun cikarsa

• quote:

bize maliyeti nedir kardeş

• evet maliyet ve boyutları nelerdirr.... birde teslimatı ve para ödemesini nasıl yapıyoruz bu nkonudada bilgilendirebilirsen sevinirim
  • istanbul içi ise elden teslim yapabilirim mavi için 35 sarı(yeşilimtrak) için 25 diyorum her türlü yazılımı bağlantı kablosunu yanında vereceğim tabiiki..
    herhangi bi sorun olursa yerdım için her zaman yardımcı olurum hatta imkânlar el verirse gelip kendim bile monte edebilirim lcdleri..
    boyutlara gelince..
    cm olarak ekledim..

• quote:

istanbul içi ise elden teslim yapabilirim mavi için 35 sarı(yeşilimtrak) için 25 diyorum her türlü yazılımı bağlantı kablosunu yanında vereceğim tabiiki..
    herhangi bi sorun olursa yerdım için her zaman yardımcı olurum hatta imkânlar el verirse gelip kendim bile monte edebilirim lcdleri..
    boyutlara gelince..
    cm olarak ekledim..

ilgin için teşekkürler.fan kontrolcümü yoksa lcd ekranmı alıym tam karar veremedim,olursa sana ulaşırım dostum.

• yakında fan kontrolcü yapımına da başlayacağım Allah kısmet ederse ancak bu aralar hem vakit hem de nakit bolluğum yerinde değil yeni bişiler için..
    biras boş vakit bulduğumda dener belki bu lcd ile bağlantı bile kurabilirim..
    istediğiniz zaman pm ya da msn yoluyla bana ulaşabilirisiniz.
    hayırlı forumlar..
  • peki arkadaşım bunu 5,25 slotuna boş kapağa monte edebilir miyim yada bunu sen yapıyor musun?
  • peki ankaraya ne olurrrr
  • pasajlarda bulunabılır elektronıkcılerde aslıdna kasanın onunde gsl gder
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

peki arkadaşım bunu 5,25 slotuna boş kapağa monte edebilir miyim yada bunu sen yapıyor musun?

ben 5,25slota uygub hale getirip yollarım sorun değil..
    quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

peki ankaraya ne olurrrr

ben karşı ödemeli kargo ile yollarım sen ekstradan sadece kargo parası ödersin ve bi banka hesap nosu veririm parayı oraya yatırırsın..
    quote:

Orjinalden alıntı: knsk11

pasajlarda bulunabılır elektronıkcılerde aslıdna kasanın onunde gsl gder

pasajlarda bulacağın bağlantı kabloları olmadan verilir ve yazılım imkânı da sağlamazlar ben internette bulabileceğiniz yazılımı gerekli bi yığın eklentiyi ekleyerek ve her türlü teknik desteği sağlamaya çalışarak veriyorum
    saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

quote:

ya ben şimdi şu winamp ses faln yazıo ya ondan yapmak istiyorum veya yanındaki ses ile ilgili şey varya ondan bende ekran var böyle değil ama eski cep tel ekranı nasııl yapabilir ki ? o ekran olur mu?

• quote:

quote:

kaça satıyosum kardes
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.