Şimdi Ara

Kasa için soğutucu önerir misiniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım, kasa slim kasa ve işlemci de apu işlemci, ses gürültü haliyle aldı başını gidiyor daha 1 haftalık olmasına rağmen. Sıcaklık değerleri de abartılacak derecede, yükte 80-90 dereceleri görüyor. Sizden ricam aşağıda özelliklerini vereceğim bilgisayarım için soğutucu önerin lütfen, sessiz ve soğutma konusunda iyi bir şey olursa sevinirim. Fiyat çok abartılı olmazsa iyi olur, max 200'e kadar da çıkabilirim.

Kasa : Frisby 6020b slim kasa Buraya tıklayarak kasaya gidebilirsiniz

işlemci : Amd a8 7650k

Anakart : msi a68hm e33 v2

Kasa için soğutucu önerir misiniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 10 Haziran 2016; 8:57:22 >

• Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Hocam stok fan ile kıyaslayınca soğutma konusunda devrimim olur mu? ses konusunda nasıllar acaba? Şimdiki çok ses çıkarıyor ve ses istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bütçeyi 150-200 TL kadar daha arttırıp a10 7890k alsaydınız baştan. Wraight cooler çok kaliteli bir soğutucu. Şuanda yapacağınız masrafla kafa kafaya gelecek ayrıca. Fm2+ soket yapısındaki en güçlü işlemciye sahip olabilirdiniz. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Keşke bütçeyi 150-200 TL kadar daha arttırıp a10 7890k alsaydınız baştan. Wraight cooler çok kaliteli bir soğutucu. Şuanda yapacağınız masrafla kafa kafaya gelecek ayrıca. Fm2+ soket yapısındaki en güçlü işlemciye sahip olabilirdiniz. Geçmiş olsun

O zamanlar uygun değildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş Hocam vallaha ne diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.