Şimdi Ara

KASA KAPAĞI (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasa kapağında fan olmadığı için pc çok ısınıyo ve sıcak hava dışarı çıkmıyo.Kasa içinde fan takılacak yer yok sadece kasanın arkasında orjinal fanları var.Kasa kapağına takmak için hangi fanı önerirsiniz ve bu kapağa nasıl fan takabilirim.

http://img154.imageshack.us/img154/4984/fanko7.jpg

Burayı nasıl delebilirim ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 10 Ağustos 2006; 12:58:05 >

• baba ön kapağa fanı takarsan kasa yı açmak istediğnde kapağı çıkartmak için bayağı bi uyaşman gerekçek hayatta önermem ön kapak fan
  • iyide kasanın içinde hava çıkacak yer yok kasanın ön kısmındada ızgara yok ve fan takabilecek yer yok.
  • Tabelacılarda kestirebilirsin
  • FAN OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ.(IŞIKLI)
  • Kasanın kapağınımı açmak faydalı olur yoksa kapağa fan takmakmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    206 DEPO KAPAĞI AÇILMIYOR YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıp yanına bi pervane koymak
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

Kasanın kapağınımı açmak faydalı olur yoksa kapağa fan takmakmı ?

acmak tabıkı tehlıkeyı severım kullandıgın yerde uygunsa ac
  • dostum elinde hic bi alet yok ve bulamam diyosan cook ince biciviyle tek tek tek tek delerek yapabilirsin sonra deliklerin arasında kalan kısmıda karga burun gibi biseyle kes. ama bunu reklam panoları yapan yerlerede kestirtebilirsin.. bence oraya mutlaka 12 cmlik fan tak işlenci ram ne varsa sogutsun
  • Benim işlemcide amd 64 3000+200
    Bide pc çok ısındığı için yarım saatte bir siyah ekran geliyo ve pc kilitlenip res atıyo bunun sıcaklıkla bir alakası varmıdır.Bide 350w psu kaç tane fan takabilirim.Tahminen.
  • arkadaşım sanayiye git yada Demir Pano yapımcılarına hiç zedelemeden çok güzel keserler gitse gitse en fazla 2-3 ytl paran gider hepsi bu.

oraya 8 cm takma 12 cm lik ince fanlardan al tak. çok güzel bir soğutma verir.

benim açtığım konudaki egsoz sistemine bir göz at.

gerçi egsoz diye yaptım ama vazgeçtim şimdi hepside içeri temiz hava üflüyor

http://forum.donanimhaber.com/m_8446399/tm.htm

• Ha bu arada o gördüğün FANLAR PSU ya bağlı değil resimlere bakarsan soketli bir sistem yapıp ayrıca ilave yaptığım 12 Volt 3 W lık bir adaptör satın aldım.

sende öyle yaparsan PSU yu değiştirmekten kurtulursun hemde PSU ya yüklenmemiş olursun.
  • ORDAKİ ÜÇ FANI 12V 3W BİR ADAPTÖR ÇALIŞTIRIYOMU?BENDE ÖYLE Bİ ADAPTÖR VAR EĞER SORUN ÇIKMIYOSA KASA FANLARINI ADAPTÖRE BAĞLAYIM

BENDEKİ ADAPTÖR BU
    http://img172.imageshack.us/img172/2547/grnt009jgge1.jpg

BUNLA OLUR MU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 11 Ağustos 2006; 17:03:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

ORDAKİ ÜÇ FANI 12V 3W BİR ADAPTÖR ÇALIŞTIRIYOMU?BENDE ÖYLE Bİ ADAPTÖR VAR EĞER SORUN ÇIKMIYOSA KASA FANLARINI ADAPTÖRE BAĞLAYIM

BENDEKİ ADAPTÖR BU
    http://img172.imageshack.us/img172/2547/grnt009jgge1.jpg

BUNLA OLUR MU ?

çalışır ama tam devırde degıl onu bende denemıştım 5 ytl ye almıştım adaptoru12vlt da da calışsa tam çaliştırmıyor fanlar içindekı kucucuk trafosu fazla amper vermıyor. ama sana tavsıyem bunu kı ben oyle yapıyorum bıraz daha guçlu bır adaptor alıp tak psu nu da fazla yormamıs olursun bu arada 12 den asagıya dusurdugunde fanlar donmuyor tabı fanın amperıne de baglı bu dusuk amperlıyse doner ama dedıgım gıbı bışey bekleme o adaptorden arkadaşim

• olur ama o adaptörün rahmetli olur

o çok ufak bir adaptör benim adaptör onun 3 katı büyüklükte

devirinin düşük olmamasını istiyosan biraz paraya kıy 3 amp lik 12 volt luk ve 40 w güçünde bir güç kaynağı al ( Adaptörün biraz büyüğü )

elektronikçiler satıyor hatta kendi yapanlar bile var

ilk yazımda wat ile amperi karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omega03 -- 11 Ağustos 2006; 22:56:49 >

• 12cm lik fanlar 0.20 ila 0.35Amper arasıdır. ben sana 0.20Amperini tavsiye ederim seside azdır.gücünüde powerden alabilirsin (sarı-siyah) fakat fan kapakta olacağıdan eletronikcıden kabloların sökülüp takılabılmasi için jak satınalmalısın
  • aslında kasanın yanında ne güzel delikler var hazır hepside

oralara sen 8 cm lik fan takmayı bir denesene

4 tane fanın olur böylece
  • TAM BEN O DELİKLERE FAN TAKTIM SEN BU CEVABI YAZDIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.