Şimdi Ara

kasa konusunda kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu forma daha önce girmemiştim..çok harika bilgilere ulaştım masa üstü bir pc m var sistemim iyi ancak kasa berbat içine fazladan fan bile takamıyorum yeri yok pc yi toplarken bi hata etmişiz henüz yeni sayılırım
    neyse arkadaşlar bi kasayı değiştirem dedim kafam allak bullak oldu ..
    hakikaten anlayan varsa yardım ederse memnun olacağım
    (henüz forum hariç)
    araştırmalarıma dayanarak söylüyorum
    cicili bicili olması görüntüsü olması falan benim son tercihim fanları yeterli sayıda olmalı sessiz ve soğutması mükemmel olmalı
    öncelikle güç kaynağı gerektiğinde tam güçle çalışabilmeli yüksek güç tercihimdir üç beş kuruş fazla verip sistemimi korumak istiyorum
    şimdi belki değişik marka lar tavsiye edenler olacaktır ama asgari herkesin birleştiği bir marka vardır diye düşünüyorum

herkese teşekkür ediyorum saygılar

• herkes şimdi aopen thermaltake vs vs dicek zaten standart oem oldu bunlar git teknorama gibi büyük showroomlarda kendin kasaları incele karar ver çok fan olması demek her zaman en iyi soğutma demek değildir sana bu kasayı öneririm sessizlik konusunda ve tasrım konusunda oldukça farklı ve iyi..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=G0350
  • ha bir de eğer biraz daha fazla paran varsa iyi bir psu ile fsp olabili fiyat perfomans olarak ya da silverstone olabilir bu kasayı öneririm çok nefis bir kasa üstelik enermax..server giriş tarzı 5.25 sürücü yuvası 7 tane ve saf japon çeliği...
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=CS-721
  • hoca nasıl bir takma ad boyle bu
  • Aopen,foxconn ve Asus(dikkat bazı kasalarındaki güç kaynağı dandik olabiliyor.) kasaları inceleyebilirsin.
    Diğer tavsiyem fiyatı iyi gelirse aşağıdaki kasa.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=886
  • THERMALTAKE
  • Odrin hocam ben Eskişehirl iyim de onun için Demir Es yani
    alman eses lerle işim olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: demires

Odrin hocam ben Eskişehirl iyim de onun için Demir Es yani
    alman eses lerle işim olmaz

yok bana sadece garip geldi ama arkadaş eğer alman ise ona bu şekilde hitab
    etmemen gerekir. özür dilemelisin Hermann Göring'ten.
  • hocam senin yazdığın linke giremedim link teki marka ve kodu yazarmısın
    siteye girip bakıyım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

Aopen,foxconn ve Asus(dikkat bazı kasalarındaki güç kaynağı dandik olabiliyor.) kasaları inceleyebilirsin.
    Diğer tavsiyem fiyatı iyi gelirse aşağıdaki kasa.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=886

o kasa kdv dahil 105 usd patlıyor biraz pahalı geldi bana
  • odrin hocam saygılar kimden özür dileyecem anlayamadım
    adım Demir ve Eskişehir in es ini demire ekleyerek nik yaptım kendime alman eses lerle işim olmaz derken hitler in eses subaylarını ve neonazileri kastetmiştim yanlış anlaşıldı galiba ayrıca Herman Goring kardeşim de beni anlıyacaktır sanırım .
    bana yardım etmeye çalışan bir insana asla saygısızlığım olamaz sevgiler sunarım
  • feel hurricane tam senlık.ben çok memnunum.sadece şansına psu dandık çıkarsa onu değiştirirsin.
  • Herman kardeş o kasa harika ancak güç kaynağı yok bide iyi güç kaynağı alırsak biraz pahalıya malolacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: demires

odrin hocam saygılar kimden özür dileyecem anlayamadım
    adım Demir ve Eskişehir in es ini demire ekleyerek nik yaptım kendime alman eses lerle işim olmaz derken hitler in eses subaylarını ve neonazileri kastetmiştim yanlış anlaşıldı galiba ayrıca Herman Goring kardeşim de beni anlıyacaktır sanırım .
    bana yardım etmeye çalışan bir insana asla saygısızlığım olamaz sevgiler sunarım

o zaman
    çok sorry yaa

• hocam karar vermek üzereyim de

Bu COOLER MASTER - CENTURION 5 BB kasaya baktım
    benim için uygun görünüyor fiyattada indirim var güç kaynağı da
    yeterli buna marka olarak güvenebilirmiyim bi olumsuz tarafını duydunuzmu mesela fanları falan iyimidir güç kaynağı hakkaten 350 watt verirmi?
    aslında hiç bi malın garantisi olmadığını biliyorum yani arızalı parça çıkabilir ancak hata oranı en az olan ve güvenilen markalar vardır bu marka iyi markamıdır bide şimdi çinliler çıktı herşeyin sahtesini üretiyolar adam bize kalitesiz çin malını yutturur
    saygılar sevgiler hocam
  • senin yine iyi kasa konusunda karışmış..benim beynim allak bullak oldu..ne zor işmiş pc almak ya..araba almak valla daha kolay..çıkamadım işin içinden..
  • seçenek çoğaldıkça kafa karışıyo abicim 120 dolar param var ve tümünü bi kasaya verecem
    kasa beğendik odrin hocam pahalı dedi yine kafam karıştı.sanırım bana 105 dolara daha ii bi kasa tavsiyesinde bulunacak
  • en son bunda karar verdim ama bilmiyorum ne yapsam..daha iyi arasında fark olmayan ve daha ucuz parçalar varmı bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesi007 -- 30 Eylül 2005, 15:46:39 >
  • bende HB600 b12 var fanları biraz ses yapıyordu ama 7v'a düşürdüm fanları
    gayet sessiz çalışıyor şu anda (içinde; bir prescot var). ama bana sorarsan 120 usd bir kasa için
    fazla. işlemci parası nerdeyse

• al everest yeter ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.