Şimdi Ara

Kasa mı laptop mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler daha önce buna benzer binlerce konu açıldı biliyorum ama bir şey aklıma takıldı bende sormak istedim,şimdi şu monsterı alabilecek kadar bütçem var ve bilgisayarı da beğendim ama bu fiyata yapılacak bir kasadan kaç katı performans alırım ? Eğer çok bir şey değişmez derseniz laptop almayı düşünüyorum ama arada çok fark olur derseniz kasa toplucam.
    Kasa diyorsanız birde sistem önerisi yapabilirseniz çok güzel olur.
    Şimdiden teşekkürler.

Edit:http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1-3.html#.VYyCzfntmko Laptop bu arkadaşlar
    Edit 2: yapılacak sistem monitörsüz olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eosilon -- 26 Haziran 2015; 11:56:51 >

• Masaüstü daha performanslı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına bile yaklaşamaz benim kaç sene önceki pc utanmasa msi ge60 2oe-46 ile kafa kafaya gidecek
  • Teşekkürler cevabınız için peki sistem önerisi yapabilicek olan var mı ?
  • Bu sistem olabilir
     Kasa mı laptop mu ?
  • Dostum ben render da kullanıyorum işlemci için i7 düşünüyordum i5 sıkıntı olmasın render da ?
  • Eosilon E kullanıcısına yanıt
    render icin dusunuyorsan tombalaci mehmetin gonderdigi sistemde sunlari degistirebilirsin.
    4460===4790(450 lira zarar)
    gtx980===gtx970(800 lira kar)
    kasayi 300r (50lira zarar)
    islemci sogutucu 212evo(150 lira zarar)
    bir de iste butceni arttirabiliyorsan 50 lira kadar bi ssd alirsin 120gb lik

hem 144hz bir monitorun yoksa gtx980 lux olur.verdigin paranin karsiligini alamazsin
  • Teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.