Bildirim
kasa mod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resimleri doğru koyamamışsın.Görünmüyorlar.Düzelt de bakalım bakalım. -
[image]...[/image]quote:
Orijinalden alıntı: X
Resimleri doğru koyamamışsın.Görünmüyorlar.Düzelt de bakalım bakalım.
yazan yere linki koyacan -
quote:
Orijinalden alıntı: SebA_StiAn
[image]...[/image]
yazan yere linki koyacan
Alıntıları Göster
hocam sanirim bu senin kasan
-
Sarı kırmızı yapmış Güzel ama şekil duruyor.Bu arada Sebastian kardeş sağol.Valla o adresi elle yazmak zor geldi yazamadım. Sağolasın. -
Tbrkler. Baya güzel gözüküyo. Eline sağlıkquote:
Alıntıları Göster
-
süper bea, eline sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: csniper
Tbrkler. Baya güzel gözüküyo. Eline sağlık
Alıntıları Göster -
O kasanın içindeki metali yeşile mi boyadın yoksa orjinal hali mi toxic rengi gibi harik duruyor ya kırmızda çok iyi gitmiş bilgisayarınında bütün aksamı siyah olunca harika bir görüntü ortaya çıkmış süper...quote:
Orijinalden alıntı: inuyasha
süper bea, eline sağlık.
Alıntıları Göster -
o kasa ney. feel hurricane mi.quote:
Orijinalden alıntı: x2yk
O kasanın içindeki metali yeşile mi boyadın yoksa orjinal hali mi toxic rengi gibi harik duruyor ya kırmızda çok iyi gitmiş bilgisayarınında bütün aksamı siyah olunca harika bir görüntü ortaya çıkmış süper...
Alıntıları Göster -
Evet feel hurricane kasa kötü ama yaptığın zaman kötü kasa bile güzel durabiliyormuş...quote:
Orijinalden alıntı: LINEBACKER
o kasa ney. feel hurricane mi.
Alıntıları Göster -
yanlışınız var beyler feel önü öyle değil dikkatli bakın öndeki fan kısmına çok dikatli bakın benim kasa AEROCOOL ben boyadım o renki ben sarı diye aldım ama pek benzemiyoquote:
Evet feel hurricane kasa kötü ama yaptığın zaman kötü kasa bile güzel durabiliyormuş...
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SebA_StiAn
düzeltiğin için sağol baba
-
quote:
Orijinalden alıntı: $DOLAR$
yanlışınız var beyler feel önü öyle değil dikkatli bakın öndeki fan kısmına çok dikatli bakın benim kasa AEROCOOL ben boyadım o renki ben sarı diye aldım ama pek benzemiyo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: $DOLAR$
yanlışınız var beyler feel önü öyle değil dikkatli bakın öndeki fan kısmına çok dikatli bakın benim kasa AEROCOOL ben boyadım o renki ben sarı diye aldım ama pek benzemiyo
ben feel demedim. feel mi dedim
-
Pardon arkadaşım feel hurricane olmamasına sevindim boyamayı iyi yapmışsın sarı diye almışsın ama bence bu renk daha iyi toxic zehirli atık rengi gibi olmuş harika tam mod olmuş.Aerocool'un kasaları güzel hoşuma gider demek buda o kasalardan biri bayağı iyi duruyor bu kasanın fiyatı ne kadar ve nereden aldın merak ettim cevap verirsen sevinirim...quote:
Alıntıları Göster
Teknakillah bana dedi dolar arkadaş sen feel mi deyince bende evet dedim ama bayağı benziyor ama feel'den daha güzel duruyor.Zaten ilk gördüğümde içimden feel değildir diye geldi aklıma ama sen deyince feel mi bu diye bende feel dedim ehehe...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 13 Şubat 2005, 22:52:13 >
-
abi öncelikle çok iyi olduğunu söylemek istiyorum süper olmuş buarada dikkatimi birşey çekti mouse'ın ışığı normalde mavimi yoksa sen mi taktın?quote:
Pardon arkadaşım feel hurricane olmamasına sevindim boyamayı iyi yapmışsın sarı diye almışsın ama bence bu renk daha iyi toxic zehirli atık rengi gibi olmuş harika tam mod olmuş.Aerocool'un kasaları güzel hoşuma gider demek buda o kasalardan biri bayağı iyi duruyor bu kasanın fiyatı ne kadar ve nereden aldın merak ettim cevap verirsen sevinirim...
Teknakillah bana dedi dolar arkadaş sen feel mi deyince bende evet dedim ama bayağı benziyor ama feel'den daha güzel duruyor.Zaten ilk gördüğümde içimden feel değildir diye geldi aklıma ama sen deyince feel mi bu diye bende feel dedim ehehe...
Alıntıları Göster
-
55+kdv ye aldım psusuz izmirden aldım alsında metalik gri alcaktım ama kalmamışquote:
Orijinalden alıntı: aqua
abi öncelikle çok iyi olduğunu söylemek istiyorum süper olmuş buarada dikkatimi birşey çekti mouse'ın ışığı normalde mavimi yoksa sen mi taktın?
Alıntıları Göster
isabet olmuş :D @x2yk
yok o altındaki mouse pad ışıklı çok güzel duruyo @agua
-
Kasa mis gibi cimbom kokuyo yawquote:
55+kdv ye aldım psusuz izmirden aldım alsında metalik gri alcaktım ama kalmamış
isabet olmuş :D @x2yk
yok o altındaki mouse pad ışıklı çok güzel duruyo @agua
Alıntıları Göster
-
güzel çalışma tebrikler
ama daha yakından resimler, kasanın içini tam gösteren çok ii olurdu -
uv sarı boyayı atmadan önce 1 kat beyaz atsaydın ozaman lekeli gibi durmazdı ve daha çok parlardıquote:
Orijinalden alıntı: CUH65
güzel çalışma tebrikler
ama daha yakından resimler, kasanın içini tam gösteren çok ii olurdu -
güzel olmuş kasa güle güle kullanquote:
Orijinalden alıntı: goke
uv sarı boyayı atmadan önce 1 kat beyaz atsaydın ozaman lekeli gibi durmazdı ve daha çok parlardı
Alıntıları Göster
renkler uyumlu olmuş
Benzer içerikler
- kuru buz nerede satılır
- laptop fan hızı ayarlama
- termal macun yerine ne kullanılır
- cfm nedir
- perçin nasıl sökülür
- termal macun önerisi
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X