Şimdi Ara

kasa mod yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce mod yapmadım yada cesaret edemedim :) önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

kasa mod yardım

kasa mod yardım

kasa mod yardım

kasa mod yardım

kasa mod yardım

kasa mod yardım

• Fikir vernesi açısından benm kasa söze gerek yok ;)http://forum.donanimhaber.com/m_47007148/tm.htm
  • güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofix

güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ?

Boyanın markasından çok boyarken gösterilen özen daha etkilidir. Zımpara, astar vs. yapmadan doğrudan boya atarsan istersen en iyi boyayı at sonuç iyi olmaz. Zımpara ve astar attıktan sonra herhangi bir mat siyah boya iş görür. Marshall ya da polisan sprey boyaları önerebilirim. Boya üstüne mutlaka vernik de atmalısın. Tercihe göre mat ya da parlak vernik atabilirsin. Bu kasa için bence mat daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Orijinalden alıntı: nofix

güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ?

Boyanın markasından çok boyarken gösterilen özen daha etkilidir. Zımpara, astar vs. yapmadan doğrudan boya atarsan istersen en iyi boyayı at sonuç iyi olmaz. Zımpara ve astar attıktan sonra herhangi bir mat siyah boya iş görür. Marshall ya da polisan sprey boyaları önerebilirim. Boya üstüne mutlaka vernik de atmalısın. Tercihe göre mat ya da parlak vernik atabilirsin. Bu kasa için bence mat daha iyi olur.

evet bende mat düşünüyorum yan kapak için ayrıca şeffaf Pleksi yerine koyu renk Pleksi kulanmayı düşünüyorum kasa ışıklandırması yeterli gibi kapağı mundar etmeden kesebilirsem gerisi gelir diye düşünüyorum

• takip
  • Takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.