Bildirim
kasa mod yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fikir vernesi açısından benm kasa söze gerek yok ;)http://forum.donanimhaber.com/m_47007148/tm.htm -
güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nofix
güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ?
Boyanın markasından çok boyarken gösterilen özen daha etkilidir. Zımpara, astar vs. yapmadan doğrudan boya atarsan istersen en iyi boyayı at sonuç iyi olmaz. Zımpara ve astar attıktan sonra herhangi bir mat siyah boya iş görür. Marshall ya da polisan sprey boyaları önerebilirim. Boya üstüne mutlaka vernik de atmalısın. Tercihe göre mat ya da parlak vernik atabilirsin. Bu kasa için bence mat daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Orijinalden alıntı: nofix
güzel bir çalışma içini siyah mat boyamak istiyorum sizce hangi marka boya daha verimli olur ?
Boyanın markasından çok boyarken gösterilen özen daha etkilidir. Zımpara, astar vs. yapmadan doğrudan boya atarsan istersen en iyi boyayı at sonuç iyi olmaz. Zımpara ve astar attıktan sonra herhangi bir mat siyah boya iş görür. Marshall ya da polisan sprey boyaları önerebilirim. Boya üstüne mutlaka vernik de atmalısın. Tercihe göre mat ya da parlak vernik atabilirsin. Bu kasa için bence mat daha iyi olur.
evet bende mat düşünüyorum yan kapak için ayrıca şeffaf Pleksi yerine koyu renk Pleksi kulanmayı düşünüyorum kasa ışıklandırması yeterli gibi kapağı mundar etmeden kesebilirsem gerisi gelir diye düşünüyorum
-
takip -
Takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X