Şimdi Ara

Kasa modifikasyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 14 Eylül 2021; 11:34:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar bende kasa modifikasyonu işlerinde çok meraklıyımdır 2. Maddede bahsettiğiniz lcd ekran modifiyesini yapmıştım fakat şimdi daha farklı bi modifikasyona geçmem sebebi ile kasadan söktüm bu konuda hem bilgi hem malzeme konusunda yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberShooter

Selamlar bende kasa modifikasyonu işlerinde çok meraklıyımdır 2. Maddede bahsettiğiniz lcd ekran modifiyesini yapmıştım fakat şimdi daha farklı bi modifikasyona geçmem sebebi ile kasadan söktüm bu konuda hem bilgi hem malzeme konusunda yardımcı olabilirim
    Hocam görsel var mı elinde? Ekranın modeli nedir acaba
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    7 inch tablet pc ekranı hocam

Kasa modifikasyon önerisi

• bu kasanin neresini modifiye edeceksin? modifiye dedigin gidip 20 liraya 15 senelik bir kasa alirsin sonra 200 lira harcayip yetenegini konusturur o kasayi resimdekine benzetirsin. senin kasan zaten fabrikadan modlu gelmis bosa harcama yapma derim. mod istiyorsan dandik bir kasayi (dandik derken saci kaliteli olmali) sahlandir hem daha zevklidir hem de dandik kasadan yaratacagin yeni kasa modifiye acisindan cok daha degerli olur.

ozetle kasayi kesmelisin bicmelisin boyamalisin pleksi takmalisin hatta on paneli komple degistirip yeni bir panel dahi yapmalisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 31 Mayıs 2019; 21:29:55 >
  • Küçük ufak tefek modifikasyon ürünlerim var. Farklı PC MOD Projeleri üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Ne tarz birşey istiyorsanız yardımcı olurum. Özel sipariş alıyorum.
    Instagram Sayfam: kasamodifiyem
  • İnternetten karbon kaplamalar var. Metresi gayet uygun. Ben zamanın da kasama o şekilde kaplamalar yapmıştım. İç anakart tablasına dışına vs. Güzel bir renk uyumu sağlanırsa hoş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.