Şimdi Ara

KASA+MONITOR Oyuncu PCsi - 2600 TL Vatandan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan'ın indiriminden aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Yorumlarınızı rica ediyorum. Olmuş mudur ?

Varsa yapılabilecek iyileştirmeler için fikrinizi almak istiyorum.

Selamlar

• Ekran Kartı Özel Soğutmalı Modellerden Birini Almanı Tavsiye Ederim Directu II Msi Power Edition veya Gigabyte 3 Fanlı Modeli Gibi.. Onun Haricinde İyi.Anakart Msi Z77a GD55 Yapılabilir.
  • Ekran kartını ve anakartını wander21 in dediği gibi değiştirirsen iyi olur birde o kasanın içindeki psu biraz sesli onun yerıne zalman z11 ve corsaır gs700 falan alabilirsiniz.
  • Ne kadar sesli rahatsız edecek düzeyde mi ?

O önerdiğin PSUlar için başka bir kasa önerir misin ? Ama kasaya verdiğim rakam aşağı yukarı şu anki seçimimle aynı civarda olmasını istiyorum.

Ekran kartı olarak ise DirectCU modellere baktım ama GTX670 için olanlar şu an bnm seçtiğime 100 tl daha fazlaya mal oluyor. Acaba bu fiyat farkına değecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerozoran

Merhabalar,

Vatan'ın indiriminden aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Yorumlarınızı rica ediyorum. Olmuş mudur ?

Varsa yapılabilecek iyileştirmeler için fikrinizi almak istiyorum.

Selamlar

SSD nerde?

HDD leri Sadece Depolama için Kullan.Eğer Depolama ihtiyacın Yok ise 120gb lık Herhangi bir SSD modeli Fazlasıyla Yeterli Olacaktır.Bu Sayede Makinenin Performansı En Üst Seviyeye Çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZFT

Ekran kartını ve anakartını wander21 in dediği gibi değiştirirsen iyi olur birde o kasanın içindeki psu biraz sesli onun yerıne zalman z11 ve corsaır gs700 falan alabilirsiniz.

z11 stokda yok olsa ben çökerdm hemen tasarım harikası :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.