Şimdi Ara

Kasa Nasıl Kesilir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankaradaysan istediğin modelde kesip plexy takarım...
  • quote:

BENDE CANAVAR TAŞINI ÖNERİRİM BURASI ATATÜRK ORGANİZE SANAYİİYE DÖNDÜ AMMAH KOLAYLIK VERSİN İÇİNEDE BİR FOSFORLU NEON YEMEDE YANINDA YAL AMA FANLARI ÇALIŞTIRMA ÜŞÜTÜRSÜN

ha ha ha amma komik ya
  • ben pencereyi sanayide marangoz bir arkadaş kesti oda şansımıza.
    önce orda alet edavat satan dükkanlardan dekupaj testere için metal kesici uç al, ince ağızlı ve kısa adımlı bi kesici uç al mutlaka, mümkünse bosch olsun.
    Sonra tanığın yada sor birine marongozcu tanıdığıınız var mı?
    adamlara anlat ne istediğini; göster aldığın kesici ucu, ben aldım sizden sadece kesmenizi istiyorum de. adamlar hayır demezler, akşam üzeri gidersen rahat olurlar, işleri varken sana bakmazlar yoksa. bide sigara felan ikram edersen(tabi içiyorsan) cillop gibi olur.

mutlaka törpülemen gerekecek eğer pürüzsüz bir yüzey istiyorsan

fan yeride yine aynı dekopajla yapabilirsin kendin.

ilk önce bir matkapla dekopajın ucunun gireceği kadar delik açman gerekli,

sonra yavaş yavaş dekopajla ilerlersin,

plexi glass hıza gelmez,yavaşşş yavaşşş,delmede aynı matkapın kendi ağırlığı delecek. sen bastırırsan çat diye çatlar.
    olan güzelim plexiglassa olur.
    Resimleri ekledim daha moding bitmediği için tüm resimleri koymadım

Ankarada yiba çarşısının solundaki aradan giderken tam karşıda DORA
    glass diye bir dükkan var orda bi hacı dayı var. aman mutlak pazarlık edin 10ytlden fazla vermeyiiiiiiiiiiiin!!! ankaralılara duyrulur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerduran -- 17 Ocak 2005, 23:41:02 >

• güzel işçilik güle güle kullan
  • en ucuz fakat yorucu yöntem :

keseceğin alanı çiz sonra ince 2-2.5 mm matkap ucu ile çizgiyi takiben 3-4 mm aralıkla del
    bayağı bi delecen artık ben deldim
    sonra deliklerin aralarını yan keski işe kesersin
    sonra çıkıntıları eğe ile alırsın
    dikkatli yaparsan kapağa bişey olmaz

ben yuvarlak bişekilde kesip eski duvar saatinin camını takmıştım
    biraz gemi kamarası tarzı oldu ama genede hoş oldu

fakat ne yazıkki gürültü sebebiyle artık kasayı masanın altına yolladım görünüşün anlamı kalmadı !!!

bu kadar yazdık tan sonra iyi havalansın yeter bence uğraşma..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: armatez

BENDE CANAVAR TAŞINI ÖNERİRİM BURASI ATATÜRK ORGANİZE SANAYİİYE DÖNDÜ AMMAH KOLAYLIK VERSİN İÇİNEDE BİR FOSFORLU NEON YEMEDE YANINDA YAL AMA FANLARI ÇALIŞTIRMA ÜŞÜTÜRSÜN

Gerçekten komiksin yani.. Başkalarının fikirleriyle alay edeceğine parlak bi fikrin olsaydı da söööleseydin....
  • marangoz yada tabelacıda matkap ve dekopaj testeresiyle kasanı kestirebilirsin. Kesmeye götürmeden önce cetvel ve pergel i,le gerekli çizimlileri yapmanı tavsiye ederim. işin bitiminde kesilen yerleri törpü yada zımpara ile düzelttirmeyi vede boyamayı unutma
  • helal
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.