Şimdi Ara

Kasa Nasıl Kesilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanim Genel'e mi buraya mı yazsam bilemedim.Sorum şu:

Kullandığımız alüminyum kasaların yan kapaklarını neyle ve nasıl kesip,şeffaf panel takarak moda hazırlayabiliriz? Şeffaf panel montajını nasıl yaparız?

• Yna kapagına kolay olsun dıye kesecegın seklı guzelce cızersın.Sonra yapabılıecek yerı warsa oraya yoksa sanaının yolunu tutarsın.Oradakı marangozcuların tekıne soylersın bole bole bunu kesabılırmıyız dıye onarsana guzelce keserler.(Degeboj)sonra kapaklan reklamcının yolunu tutarsın oradakı gorevlıye abı bu olculerde bana plagsıglas kesemısınız oda sana o olcuklerde plagsı verır 10 12 tl arası bısı tutar veya daha az.Sonra araba aksesuarcılarında satılan cıft taraflı bant war ondan alırsın 1 metre onunlan tuturabılırsen benım tercıgım.
    Hadı kolay gele.
  • soyle bir oneri verebilirim arkadasimada ayni oneriyi vermistim ve super oldu;
    1..bir kaportaci veya marangozda bunu duzugun birsekilde kesebilecek aletler mevcut biz marangozda kestirdik (yanliz biraz zedeleniyor kenarları zaten boyamak sart birde fosforlu boyarsan off bakilmaya degmez)
    2..eger kestirirsen dıştan kestir
    3..ve adam kör bir makine ile kesmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Anaconda

soyle bir oneri verebilirim arkadasimada ayni oneriyi vermistim ve super oldu;
    1..bir kaportaci veya marangozda bunu duzugun birsekilde kesebilecek aletler mevcut biz marangozda kestirdik (yanliz biraz zedeleniyor kenarları zaten boyamak sart birde fosforlu boyarsan off bakilmaya degmez)
    Hazır almak yerine kendim uğraşıp yapmak istiyorum fakat işçilik kalitesi olarak çok göze batmaması,kötü de gözükmemesi tercihim tabi.

PanikAtak,dediğin gibi dekupajla kesmek biraz tartaklar gibime geliyor paneli.Dekupaj dedin de,çok radikal bir tasarıma gidip ahşap mı yapsam acaba kasayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Berti

Hazır almak yerine kendim uğraşıp yapmak istiyorum fakat işçilik kalitesi olarak çok göze batmaması,kötü de gözükmemesi tercihim tabi.

PanikAtak,dediğin gibi dekupajla kesmek biraz tartaklar gibime geliyor paneli.Dekupaj dedin de,çok radikal bir tasarıma gidip ahşap mı yapsam acaba kasayı

Alıntıları Göster
    boyaya zarar gelsin istemiyosanız plazma yada cnc öneriyorum ama bence biraz gereksiz bi cewap oldu bu hehe gidip yatayım bari

• quote:

Orijinalden alıntı: FATALcan

boyaya zarar gelsin istemiyosanız plazma yada cnc öneriyorum ama bence biraz gereksiz bi cewap oldu bu hehe gidip yatayım bari

Alıntıları Göster
    Vallaha bu soruyu soran arkadastan allah razı olsun benim aklıma hiç bu kesme olayı gelmemişti sayfa sayfa gezip soyle kenarı guzel kasa arıyodum ama artık buldum :))) Sanayide bi guzel kestiririm ben ona.. Buraya cevap veren arkadaslardan da allah razı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Anaconda

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Anaconda

^+1 eğer kör bir makine ile keserse kapak kullanlamaz hale gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATALcan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

• quote:

Orijinalden alıntı: Berti

quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

Alıntıları Göster
    en güzel ve hasarsız kesim (lazer hariç) havalı dekopajla olur.sağlam bir kaportacı bulursan kestirtebilirsin hatta boyamaya bile gerek kalmaz plasmayla kapak kesilmez kapağın boyaları cayır cayır yanar birde marangoz kalınlık bıçağı ile de kesebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dardo

en güzel ve hasarsız kesim (lazer hariç) havalı dekopajla olur.sağlam bir kaportacı bulursan kestirtebilirsin hatta boyamaya bile gerek kalmaz plasmayla kapak kesilmez kapağın boyaları cayır cayır yanar birde marangoz kalınlık bıçağı ile de kesebilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kasayı kesip plegsiglas taktık..
    Peki pleksiglas'ın üzerine fan için bir yer açtırabilirmiyiz??
    Mesela 12 cm'lik ....

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkurt

Arkadaşlar kasayı kesip plegsiglas taktık..
    Peki pleksiglas'ın üzerine fan için bir yer açtırabilirmiyiz??
    Mesela 12 cm'lik ....

Alıntıları Göster
    ben dekopajla dalıp kasa *ikmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TJ420

Alıntıları Göster
    Aferim sanaaa
  • quote:

Alıntıları Göster
    Daha once gozume carpmısdı senın ıcın aradım buldum al tepe kullan ama resım cek buraya gonder bızde gorelım nasıl olduunu bende ona gore yapıcam hatta avuc taslmayı aldım ,dekupajıda arastırıyorum

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20020724/pc_case-09.html

• quote:

Orijinalden alıntı: iNGiLiZKEMAL

Daha once gozume carpmısdı senın ıcın aradım buldum al tepe kullan ama resım cek buraya gonder bızde gorelım nasıl olduunu bende ona gore yapıcam hatta avuc taslmayı aldım ,dekupajıda arastırıyorum

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20020724/pc_case-09.html

Alıntıları Göster
    dekopaj matah bişi diil ya kipa da bile 40ytl falandı

• quote:

dekopaj matah bişi diil ya kipa da bile 40ytl falandı

Alıntıları Göster
    ama tum bunlara bukadar para harcıyacagına pencerelı bır kasa alabılırsın zevk tabı kendın yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNGiLiZKEMAL

ama tum bunlara bukadar para harcıyacagına pencerelı bır kasa alabılırsın zevk tabı kendın yapmak

Alıntıları Göster
    eğer ben sürekli keser doğrarım diyosan DREMEL diye bi alet var ondan al. sadece kasayı değil tüm mahalleyi doğrarsın bununla.

ayrıca kesinlikle marangozdan yardım alma. hiç olmadı kaportacıya kestir.

sanayide TEL EREZYON , DALMA EREZYON , PUNCH diye cnc tezgahı olan yerler de sana çok yardımcı olacaktır. flexiglass ı da reklamcılara kestirebilirsin. büyük çaplı çalışan reklamcılar tabi ki. onlarda da lazer kesme diye bi olay var.
    hatta abartıp flexiglass ın üzerine ismini bile yazdırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

eğer ben sürekli keser doğrarım diyosan DREMEL diye bi alet var ondan al. sadece kasayı değil tüm mahalleyi doğrarsın bununla.

ayrıca kesinlikle marangozdan yardım alma. hiç olmadı kaportacıya kestir.

sanayide TEL EREZYON , DALMA EREZYON , PUNCH diye cnc tezgahı olan yerler de sana çok yardımcı olacaktır. flexiglass ı da reklamcılara kestirebilirsin. büyük çaplı çalışan reklamcılar tabi ki. onlarda da lazer kesme diye bi olay var.
    hatta abartıp flexiglass ın üzerine ismini bile yazdırabilirsin.

Alıntıları Göster
    CZ-75 15+1 mermi alır bir şarjörde sana ustaca bi kesim yapabilirim hem yuvarlak yuvarlak daha bi moda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

CZ-75 15+1 mermi alır bir şarjörde sana ustaca bi kesim yapabilirim hem yuvarlak yuvarlak daha bi moda olur

Alıntıları Göster
    saç makasları var ya bildiğin ufak şeylerle rahatça kesersin ama ellerine dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toksin

saç makasları var ya bildiğin ufak şeylerle rahatça kesersin ama ellerine dikkat et.

Alıntıları Göster
    sac makası kolay keser ama kapağını yamultur ve oturtmakta zorluk çekersin ....

eğer tekrar boyama şansın varsa taş motoruyla kesmek çok kolay ben şahsen ööle yaptım ...

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeedyGonzales

sac makası kolay keser ama kapağını yamultur ve oturtmakta zorluk çekersin ....

eğer tekrar boyama şansın varsa taş motoruyla kesmek çok kolay ben şahsen ööle yaptım ...

kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    BENDE CANAVAR TAŞINI ÖNERİRİM BURASI ATATÜRK ORGANİZE SANAYİİYE DÖNDÜ AMMAH KOLAYLIK VERSİN İÇİNEDE BİR FOSFORLU NEON YEMEDE YANINDA YAL AMA FANLARI ÇALIŞTIRMA ÜŞÜTÜRSÜN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.