Hocam ben strike-x gt kullanmıştım ve görünümü kadar kaliteside iyidir bende strike-x gt tercih ederim fakat haf 912 önermem herkes de var farklı olmak güzeldir.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.. strike-x gt ye karar verdim umarım beklediğim gibi çıkar...
expertos bende marjinalliği severim zaten....
quote:
Orijinalden alıntı: lostfalcon
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.. strike-x gt ye karar verdim umarım beklediğim gibi çıkar...
İyi bir karar şimdiden yeni kasan hayırlı olsun.
quote:
Sonuncusu Da güzelmiş, fiyatı da baya uygun... kalitesi nasıl acaba?
Güzeldir ya :)
quote:
bence onu almayın derim malzemesi güzel değil diye duydum kendim corsair 400r kullanıyorum tabi 240tl indirimden aldım size pahalı gelirse yakın bir zamanda 300r gelicek onuda alabilirsiniz biraz beklersenizhttp://forum.donanimhaber.com/m_56258018/tm.htm burdan inceleyebilirsiniz
quote:
Strike X GT' nin malzeme kalitesi çok kötü. Dandik bir plastik kullanmışlar. Verilen parayı haketmiyor.
ben 1 ay önce eksenbilgisayardan aldım Aerocool strike x gt yi çok memnunum hiçte dandik değil kalitesi ve kullanışlı bir kasa senin bütçende benim gibi olduğunu düşünürsek alınabilecek en iyi kasadır
quote:
Orijinalden alıntı: MefaBilisim
ben 1 ay önce eksenbilgisayardan aldım Aerocool strike x gt yi çok memnunum hiçte dandik değil kalitesi ve kullanışlı bir kasa senin bütçende benim gibi olduğunu düşünürsek alınabilecek en iyi kasadır
Hay Klavyeni Öpiyim :) Valla içime Kurt düşmüştü... Bütçem Zorladığım halde o kadar... Fayda/Maliyet Olarak Bakacaksak Alınabilir bir kasa gibi görünüyordu... Tabiki Herzaman iyinin iyisi vardır ama Benim Bütçem Maximum 250 tl civarı... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme