Bildirim
Kasa önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biri 550 diğeri 650 W dostum çoğu kişi fark ettirmez diyebilir ama bence bu bir farktır. ayrıca tasarım olarak CHAMP/SPEC-02 çok daha başarılı. İyi bir mkine diziyorsan bence kasan bu tarz olmalı kısacası ateş etmeli -
Ben de tasarımını çok beğendim. Sanırım ondan yana kullanıcam şansımı. Yalnız linklerini koydum ikisinde de 650w var. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigidoGS
Ben de tasarımını çok beğendim. Sanırım ondan yana kullanıcam şansımı. Yalnız linklerini koydum ikisinde de 650w var.
O benim gözümden kaçmış ozaman hocam. Önemli bir ayrıntıydı yanız düzelttiğiniz için teşekkürler. Ama yinede tercihimi değiştiriyorum tasarım olarak gerçekten can alıcı sade ve şık -
Ben de yorumunuz için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: yigidoGS
Ben de yorumunuz için teşekkür ederim.
Ne demek dostum yardımcı olabildiysek ne mutlu -
Selamlar,
200R hafif farkla daha geniş iç hacim sunuyor. 5.25" ve 2.5" disk yuvası daha fazla. -
Anladım. Corsairin sitesinde spec-2 daha ucuzken inventusda daha pahalı. Fazla para vermeye gerek yok yani. Siz 200r mi önerirsiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X