Şimdi Ara

Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu An İmzamdaki Feel Kasayı kullanmaktayım ancak Venom vodoo nedeniyle yan kapagı kapatamamaktayim buda biraz çirkin bir görüntü olusturmakta + zaman zaman croosfire vb girişimlerde bulundugumda sıkıntı yasatıyor. powersız 150 ile 250 tl arasında sağlam ve geniş hacimli venom voodyu sokabilcegim ve ileride sıvı sogutmaya cevirdigimde sıkıntı yasamayacagım bir kasa arıyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• HAF-912 Başka kasaya gerek yok
  • CM STORM CM-SGC-1000-KWN1

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4846

bu kasa nasıl peki ?
  • Corsair carbide 400R, tam aradaığınız kasa gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Corsair carbide 400R, tam aradaığınız kasa gibi görünüyor.

• quote:

Tşk Ederim ilgilendigin için ancak biraz inceleme yaptıktan sonra limiti yükselterek Haf922 Almaya karar verdim ancak yan kapak fanı üzerindeyken sogutucu sıgarmı kararsız kaldım fansız 190 mm bosluk varmıs .Cpu fanla beraber sıgarmı ? Deneyen arkadaş varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

quote:

Tşk Ederim ilgilendigin için ancak biraz inceleme yaptıktan sonra limiti yükselterek Haf922 Almaya karar verdim ancak yan kapak fanı üzerindeyken sogutucu sıgarmı kararsız kaldım fansız 190 mm bosluk varmıs .Cpu fanla beraber sıgarmı ? Deneyen arkadaş varmıdır acaba ?

HAF 922 de bir midtower ve benim beğenmediğim bir model. Elbette seçim sizin ama o bütçeye çıktıktan sonra akasa venom toxic - xpredator gibi full towerlara bakmanızı öneririm.

HAF922 incelemesinden;

quote:

Bu arada: sol yan panele 25 mm kalınlığında fan/fanlar takmayı düşünürseniz, soğutucu yükseklik limiti 160.5 mm'ye inecektir:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O Model kasalar içinde söyle bir korku var içimde güç kaynagı altta oldugu için huntkey x7 900 güç kaynagının cpu güç kablosu yukarıya yetermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

O Model kasalar içinde söyle bir korku var içimde güç kaynagı altta oldugu için huntkey x7 900 güç kaynagının cpu güç kablosu yukarıya yetermi ?

Çözümsüz değil ya

http://www.moddshop.com/?urun-6820-Akasa-AK-CB8-8-8-Pin-Uzatma-Kablosu-30-CM.html

Kasa Önerisi

Dediğiniz psu ya baktım, 8 pin kablo 680 mm imiş, rahat yetişir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yardımların için teşekkür ederim bu haf922yi kapakta fan takılıyken sıkıntı olmadan kullanabilrmiyim çünkü maddi olarak cıkabilcegim en üst düzeye cıktım daha üst limitim malesef yok :(
  • Venom vodoo ise kullanamassın.

Marka: Akasa
    Model: Venom Voodoo
    Fiyat: 61.5 $
    İşlemci Uyumu: Intel: LGA 2011, 1366, 1156/LGA1155, LGA775 / AMD: FM1, AM3, AM2+, AM2
    Gövde Yapısı: Doğrudan ısı boru temaslı taban, alüminyum gövde
    Isı Borusu: 6 x 6 mm'lik bakır borular
    Soğutucu Ölçüleri: 131 x 129.5 x 163.5 mm
  • Bahsettiginiz akasa venom toxic - xpredator modellerinde kullanmak mümkünmüdür acaba ?
  • Hocam sana haf 912 öneririm.full istiyorsan ldoktan sonra sunuda ekleyeyım demeden kullanmak istiyorsan aşağıdaki kasayı sana verelim.noctua d-14 bile sorunsuz sıgıyor.Selamlarhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59099109
  • Sagolasın kardeş
  • quote:

Venom vodoo ise kullanamassın.

Marka: Akasa
    Model: Venom Voodoo
    Fiyat: 61.5 $
    İşlemci Uyumu: Intel: LGA 2011, 1366, 1156/LGA1155, LGA775 / AMD: FM1, AM3, AM2+, AM2
    Gövde Yapısı: Doğrudan ısı boru temaslı taban, alüminyum gövde
    Isı Borusu: 6 x 6 mm'lik bakır borular
    Soğutucu Ölçüleri: 131 x 129.5 x 163.5 mm

Haf932'de böyle bir sıkıntı varmı acaba ?
  • hocam limiti okadar arttırdıysan git düşünmeden corsair 500r al
  • Bence hiçbiri bir xPredator değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VokalAnestezi

Bence hiçbiri bir xPredator değil.

Sagolasın ancak haf 932 kadar gozume şık gözükmüyor xPredator kasada beni iten bişeyler var sanki :) Haf 932 almak istiyorum v8i kasada kullanan arkadaslar var ancak venom vodoo deniyen birine su an ulasamadım bir kaç kişiye pm felan gonderdim ancak cevap beklemekteyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.