Şimdi Ara

Kasa Ötüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes bidakka sakin ol bu yana gel senin sorunun nerden kaynakli ne yapacaksin onu soyleyecem 2 dk dinle sorun psudan kaynakli psunun gucu dusuk oldugundan masaustunde ekran karti ile islemciye yuk binmedigi icin psu elektirik gucu yetdiginden sorun cikarmiyor ama oyuna girdigin de daha cok performans alabilmen icin gucu artiyor buda psudan guc cekmeye kalkisinca hayda guc yetmiyor ve psu islemci ile ekran kartina kiziyor benim gucum yetmiyor niye beni zorluyorsunuz diyor isde onun sesi
    Simdi sen psu almalisin sana onerecegim psunun bir alt modelini ben kullaniyorum gayetde memnumum ve sana bu modeli oneriyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/eps-6600-600w-guc-kaynagi.html#genel-bakis

Bunu al tak ses mes kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Kardes bidakka sakin ol bu yana gel senin sorunun nerden kaynakli ne yapacaksin onu soyleyecem 2 dk dinle sorun psudan kaynakli psunun gucu dusuk oldugundan masaustunde ekran karti ile islemciye yuk binmedigi icin psu elektirik gucu yetdiginden sorun cikarmiyor ama oyuna girdigin de daha cok performans alabilmen icin gucu artiyor buda psudan guc cekmeye kalkisinca hayda guc yetmiyor ve psu islemci ile ekran kartina kiziyor benim gucum yetmiyor niye beni zorluyorsunuz diyor isde onun sesi
    Simdi sen psu almalisin sana onerecegim psunun bir alt modelini ben kullaniyorum gayetde memnumum ve sana bu modeli oneriyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/eps-6600-600w-guc-kaynagi.html#genel-bakis

Bunu al tak ses mes kalmaz

750W +80 psu aldım, 2 hafta oldu takalı hala aynı sorun devam ediyor :/

• çok tiz bir sesse eğer hdd olabilir.. bendede aynı ses var oyuna girdiğimde yada çok yüklü dosya aktarımı yaptığım zaman oluyor..
  • eminim içi boş psulardandır kasa ile gelenlere tamah etmeyin cinliler 400 yazar 150 wat cıkar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.