Şimdi Ara

Kasa,Power ve HDD tavsiyesi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bilgisayar için aldığım diğer parçalar hakkında bilgi vereyim;

Ekran kartı MSI GTX 960 GAMING OC 2GB DDR5
    İşlemci INTEL CPU I5-4440 (3.1GHz-6M-1600 HMz) LGA 1150
    Anakart MSI Gaming 3 Motherboard, H97-GAMING-3
    Ram (2 TANE) Kingston HyperX FURY 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM

bunlar dışın da bana kasa, power ve hdd lazımdır. Bilgisayardaki parçaların gücüne göre bir kasa ve power almak gerekiyormuş fakat çok fazla bilgim olmadığı için seçim yapamıyorum. Eğer yardım ederseniz çok mutlu olurum. Çok pahalı ürünler aramıyorum elimde ki parçaları görüyorsunuz zaten, fiyat olarak uygun ve sıkıntı çıkartmayacak tavsiyeler yapabilirseniz çok mutlu olurum.

• Hocam 3 parça için toplam maksimum bütçenizi belirtirseniz daha sağlıklı tavsiyeler gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız ama ne alacağıma dair hiçbir şey belirleyemediğim için ne kadar harcamam gerektiğinide bilemiyorum. Ama şöyle bir gerçekte var örneğin ekran kartı için 700 lira vermişken bir kasa için 1000 lira harcamak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breathe9 -- 29 Mayıs 2015; 17:02:41 >
  • MERHABA Breathe9

SİSTEMİN İÇİN UYGUN FİYATLI KALİTELİ KASA ARTI POWER YAPABİLİRSİN .
    TAVSİYEM FSP HEXA 500W 140 TL ARTI ZALMAN Z3 VEYA UYGUN FİYATLI BOŞ KASA SEÇENEKLERİ ÇOK

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hexa-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

• Sinerji fiyatı hocam, kasanın siyahını bakabilirsin stoklarda yoktu beyaz ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 10 Haziran 2015; 11:10:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.