Şimdi Ara

Kasa+psu seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: z0mb13

high power tavsiye eder misiniz?

Almak istediğiniz ürünlerin linklerini atarsanız modeline ve fiyatına göre değerlendirme yaparız, bir çok markanın 2. ve 3. kalite ürünleri oluyor giriş seviyesi ve kasa içi satışları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Orijinalden alıntı: z0mb13

high power tavsiye eder misiniz?

Almak istediğiniz ürünlerin linklerini atarsanız modeline ve fiyatına göre değerlendirme yaparız, bir çok markanın 2. ve 3. kalite ürünleri oluyor giriş seviyesi ve kasa içi satışları için.

aslında şunu danışmak istiyorum. teknobiyotiğin outlet bölümünde fabrikadan yenilenip gelmiş ürünler var yüksek indirimlerle satılan. fiyatlar uygun olunca ilgimi çekti ancak 6 ay garanti verdiklerinden güvenemedim. sizin önerdiğiniz CORSAIR CP-9020050-EU kafama yattı ama yine de şunu da sormak istiyorum.

http://www.teknobiyotik.com/outlet/high-power-650w-80-plus-moduler-guc-kaynagi-outlet.html

• Refurbished ürün, yani önceden arıza yapmış ve fabrika/teknik serviste arızası giderilip paketlenip yeniden piyasaya sürülmüş ürün, o yüzden almanızı tavsiye etmem.

Corsair 550w olarak link verdiğim ürün 12v kanalından 42amper güç veriyor, bu fiyata daha iyisini bulmanız mümkün değil. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz, baştan beri söylediğim gibi Corsair VS550 power supply + Corsair 200R kasayı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Refurbished ürün, yani önceden arıza yapmış ve fabrika/teknik serviste arızası giderilip paketlenip yeniden piyasaya sürülmüş ürün, o yüzden almanızı tavsiye etmem.

Corsair 550w olarak link verdiğim ürün 12v kanalından 42amper güç veriyor, bu fiyata daha iyisini bulmanız mümkün değil. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz, baştan beri söylediğim gibi Corsair VS550 power supply + Corsair 200R kasayı alın.

tamam teşekkür ederim alıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.