herkese iyi hafta sonları ve sağlıklı günler dilerim hali hazırda kullandığım parçaları yazayım öncelikle sonrasını önerilerinizi bekliyorum anakart :msi x570 gaming pro carbon işlemci :amd 3600x ekran kartı :Msi gtx 1080 gaming x ram :gskil ripjaws 3200mhz cl16 8gb m2 ssd :Samsung 250GB 980 PRO NVMe M.2 ssd :yine samsung 240 gb bir modeli var hatırlamıyorum bakmam lazım hdd :500 gb normal harddisk ^^ psu ve kasa eski sistemden kalan normal bir kasa özelliği ismi yok :) işlemci ile gelen kendi soğutucusu mevcut şuan istediğim şuan kafamda olan düzgün sistemi gösterecek bir kasa soğutma olarak önerilerinize dayalı olarak sıvı veya kasaya uygun hava soğutma daha iyi diyorsanız varsa hava soğutma fark etmez ve yanına psu almam gerekecek bütçe söz konusu olacak genelde bütçe nedir diye soruyorsunuz kısaca şunu söyleyim çok gösteriş olcak diye tutupda boş kasaya 2k 5k vermek pek mantıklı gelmiyor ama toplamışken bir sefer alıcaz 300 TL güzel kasa çıkar alınabilir veya örnek 900 TL olur bakarız güzelse alınabilir yani bir sınır yok ama mantıken sizinde ben olsam alırdım diyebileceğiniz bişi varmı onu merak ediyorum umarım anladınız ^^ ekstra olarak aynı ram den bir tane daha düşünüyorum ama kasa psu flan tam gösterim için belki bu ram yerine 2x 8 gb trident z serisi ram alırım diye düşünüyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir siz olasanız ne alırdınız nasıl yapardınız teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxsaloxxx -- 27 Şubat 2021; 17:53:43 > |
Bildirim