Şimdi Ara

Kasa Seçimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İki kasa arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka 300 ila 550tl arasında kasa tavsiyeniz var mı?
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7815
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8698

• P400s kullanıyorum tavsiye ederim güzel kasa , aradaki fiyat farkından dolayı p400s i tercih ederdim.
  • Peki kasa içi yerleşimlerde herhangi bir sıkıntı oldu mu? Mesela kablo dizilimi gibi yani şöyle diyim sadece donanımlar mı gözüküyor kablolar saklı şekilde?
  • PHANTEKS dururken başka kasaya bakmam.
  • Peki Phanteks P400S mi yoksa Phanteks Enthoo Evolv ATX mi?
  • PHANTEKS EVOLV ATX TEMPERED GLASS
    ben çok memnunum. kasa içi görüntüsü atabilirim.
  • MuratAkbas kullanıcısına yanıt
    Evolv ATX en iyi kasalardan biri. İkisi arasında tercih yapılmaz. Eğer en iyisini istiyorum dersen Evolv yoksa P400S bu ürünün hakettiğinin çok aşağısında bir fiyata TR' de satıldığı için p400s derim. NZXT ve Phanteks ürünlerinden şaşmamakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

PHANTEKS EVOLV ATX TEMPERED GLASS
    ben çok memnunum. kasa içi görüntüsü atabilirim.

Zahmet olmazsa eğer atabilir misin? Ona göre sipariş vericem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Evolv ATX en iyi kasalardan biri. İkisi arasında tercih yapılmaz. Eğer en iyisini istiyorum dersen Evolv yoksa P400S bu ürünün hakettiğinin çok aşağısında bir fiyata TR' de satıldığı için p400s derim. NZXT ve Phanteks ürünlerinden şaşmamakta fayda var...

P400S almak daha mantıklı o zaman son karar P400s almak :) teşekkürler :)
  • Kasa Seçimi ?

kasa içi görüntüsü merak etmişsiniz.
    tüm bağlantı girişleri ve kablolar takılı halde ki durum bu.

Benim kasa Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass bu arada p400s değil.

anakartım e-atx. en büyük anakartlardan biri. ona göre hesap edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 20 Kasım 2017; 17:42:43 >
  • quote:

Kasa Seçimi ?

kasa içi görüntüsü merak etmişsiniz.
    tüm bağlantı girişleri ve kablolar takılı halde ki durum bu.

Benim kasa Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass bu arada p400s değil.

Gayet temiz şekilde gözüküyor. Resim için teşekkür ederim :)

• hocam bütceniz uygunsa cooler master haf serisi tavsiye ederim her açından harika kaslardır mazeme kalitesi genişlik kullanım

ben haf x full tower modleini kullanıyorum bi alt modeli haf mid tower kasalarıda harika kasalardır bi bakın derim
    Enthoo evolv alınabilecek en iyi kasalardan biri.

Ancak p400s alırsanız üzmez. O da f/p olarak en iyi iki kasadan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbronline

hocam bütceniz uygunsa cooler master haf serisi tavsiye ederim her açından harika kaslardır mazeme kalitesi genişlik kullanım

ben haf x full tower modleini kullanıyorum bi alt modeli haf mid tower kasalarıda harika kasalardır bi bakın derim

Bu devirde haf mı kaldı hocam :)
  • rbronline kullanıcısına yanıt
    ben eski bir haf-x kullanıcısıyım. phanteks ile coolermaster arasında dünya ile mars gezegeni arasında ki fark kadar fark var.
    coolermaster haf-x plastik yapıların yoğunluğu olan her yönüyle kötü bir kasa. kullanırken çok fark etmiyordum ama phanteks evolv ile yanyana durduğunda öyle büyük bir fark var ki kalite açısından, zamanında nasıl almışım dedim haf-x'i.
    gerçi o dönemin en iyi kasasıydı ama şimdi tamamen kötü ve çöp bir ürün geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

quote:

Orijinalden alıntı: rbronline

hocam bütceniz uygunsa cooler master haf serisi tavsiye ederim her açından harika kaslardır mazeme kalitesi genişlik kullanım

Bu devirde haf mı kaldı hocam :)

zevkler ve renkler tartışılmaz hocam herkesin zevki ayrı bizimki sadece öneri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 20 Kasım 2017; 23:2:0 >
  • quote:

ben eski bir haf-x kullanıcısıyım. phanteks ile coolermaster arasında dünya ile mars gezegeni arasında ki fark kadar fark var.
    coolermaster haf-x plastik yapıların yoğunluğu olan her yönüyle kötü bir kasa. kullanırken çok fark etmiyordum ama phanteks evolv ile yanyana durduğunda öyle büyük bir fark var ki kalite açısından, zamanında nasıl almışım dedim haf-x'i.
    gerçi o dönemin en iyi kasasıydı ama şimdi tamamen kötü ve çöp bir ürün geliyor bana.

Bakmakta fayda var elbette HAF-X bakıcam mutlaka bugün sipariş geçicem artık :)

Baktım şimdi kasa modeline, bende GT-A Black Edition var Cooler Master'ın, açıkçası bana onu andırdı birazcık bu tarz agresif modellerden uzak durmak istiyorum açıkçası biraz daha sade full temper camlı modeller daha sade ve şık. Tabi sağlamlık açısından hangisi ne kadar iyi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAkbas -- 21 Kasım 2017; 9:54:46 >

Daha mantıklı demeyelim en iyisi Evolv en iyi f/p P400s diye düşünüyorum ama ben evolv alırdım :) Rica ederim.
  • Teşekkürler arkadaşlar değerli tecrübeleriniz için. 1 gün önce çok abartmakta istemedim fiyat olarak P400S aldım. Artık elimdeki bilgisayarı satarsam daha iyilerini bütçeme göre mutlaka alacam. :)
  • corsairler hem tipsiz hem pahalı

phanteks p300 bile iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.