Şimdi Ara

Kasa sistemi 1 ayda güvenilir ve net kazanc (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
24
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HypreniusKobe24

Tamam arkadaslar
    Fiorentina - İnter 4.5 alti
    Sochaux - Paris St germain - 0-2 cs
    Yeni kupon budur diger verdiklerime oynayabilenler oynasın

geçmiş olsun hocam kötü gidiyor
  • İnter bastırıyor
  • sağlık olsun dağılabiliriz.
  • Of fiorentina karşı karşıya kaçırdı.

Ve inter attı. Kupon yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 17 Şubat 2013; 23:31:47 >
  • 65 TL GİTTİ. ALLAHTAN 25 TL AYIRMISTIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Of fiorentina karşı karşıya kaçırdı.

Ve inter attı. Kupon yattı.

Ben zwolleye 1,5 üstü oynadım kazandım.. Geç paylaşınca böyle olması kaçınılmaz .. Gündüz buz gibi maçlar vardı.. Banko maçlar.. Akşama 8-9 maç arasından seçim yaptığı apaçık belli..
  • Bu sefer yemedi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnbs

Bu sefer yemedi :(

Benim buradaki 10 mesajımdan 7 tanesi maç paylaşan arkadaşa idi.. Dönüp bakabilirsiniz kendisine PM de attım. 100 maçlık bültende son 5-6 maça neden sıkıştırıyorsun diye.. Cevabı birileri kazanmamızı istemiyor oldu... Diyecek bişey yok. Ben zwolleye oynadım tek maç oran 1,20 kasayıda bastım rahatım..
  • Çok sert oldu be harbi gunduz maçları varken bu maclara hicte guvenmemistim zaten bugun cok ters bi gundu kac kuponum tek maçtan gitti ama yapacak bişe yok sağlık olsun

• E dedik ama üst üste 30 kupon tutturmak imkansız diye geçmiş olsun.
  • Çekirge 3. kez sıçrayamadı geçmiş olsun.
  • psg de yenildi.
  • usta nerdesin cevap hakkın var.
  • Beyler adama herhangi bir şekilde kızma hakkınız yok. Kimseye silah zoruyla kupon oynatmadı. Bu riski göze almayacaksanız, oynamayacaktınız.
  • kızma yok yav yorumunu merak ettim
  • Adamın suçu yok iddaa ve maçlarda süpriz sonuç çıkmayacak diye bir şey yok. Gözü kapalı herkese her şeye inanmak kötü sonuçlara yol açar. Evet kimse fionun evinde intere 4 tane atacağını kimse beklemiyordu, psg nin 17.sıradaki takıma yenileceğini kimse beklemiyordu.
  • Hepinize geçmiş olsun.

• İlk chelsea maçını gördüm ilk yarı 0-0 dı canlıdan chelseaye verecektim salak gibi vermedim, bursa'ya verecektim vazgeçtim gittim city'i gördüm 1.19 oran sonra napoli'yi gördüm juve yenilmiş yenerse 2 puan olacak fark gittim açgözlülük yaptım ve sonuç

İtalya 1. 2. liglerine bir daha oynamam ve duygusal davranarak oynamam

edit: 25 tl atmıstım 13 ünde 100 olmuştu cumartesi günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 18 Şubat 2013; 0:13:39 >

• 25 tl basmamıstım. 65 tl gitti. Şimdi colo colo ya 10c. 25 attım tutarsa 30 alıcam yanı colo colo yenılmezse ben devam eder

• fb macına 2.5 altı gol uzerınde ısrar eden arkadaş, sanada gecmıs olsun demıstım, hatta demıslerdı ^^
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.