Şimdi Ara

Kasa sistemi 1 ayda güvenilir ve net kazanc (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
23
Favori
20.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizce74

quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaTT__

ah ah.. İnsanlarımız... Bu adam öğlen maçlarını yapıp kaybetseydi o zaman da 'hocam neden akşam maçlarına bakmadın psg real fb inter benfica gibi tanınmış takımlarken varken' die söylenilcekti.

Ayrıca @denizce74 arkadaşım hollanda liginde dediğin gibi maçlar gollü geçiyor ancak 0-0 biten de maçlar oldu olmadı değil. Nasıl dün inter 4 gol yediyse sürpriz olduysa hollanda liginde de maçlar 0-0 bitebilir. Kesin yoktur. Olasılık vardır adam da ona göre yapıo gördüğüm kadarıyla. Ve bu olayı herkes yapabilir 30 günde 30 kupon yapar ama belki de 1-2 defa kaybedebilir ama sermaye bitmiş olmuş.

Herkese Bol Kazançlar.

Olasılık her zaman vardır ama bu Drogbanın bir sezon boyunca gol atamaması gibi bir şey ile esdeğerdir

Oldu o zaman

• quote:

quote:

quote:

ah ah.. İnsanlarımız... Bu adam öğlen maçlarını yapıp kaybetseydi o zaman da 'hocam neden akşam maçlarına bakmadın psg real fb inter benfica gibi tanınmış takımlarken varken' die söylenilcekti.

Ayrıca @denizce74 arkadaşım hollanda liginde dediğin gibi maçlar gollü geçiyor ancak 0-0 biten de maçlar oldu olmadı değil. Nasıl dün inter 4 gol yediyse sürpriz olduysa hollanda liginde de maçlar 0-0 bitebilir. Kesin yoktur. Olasılık vardır adam da ona göre yapıo gördüğüm kadarıyla. Ve bu olayı herkes yapabilir 30 günde 30 kupon yapar ama belki de 1-2 defa kaybedebilir ama sermaye bitmiş olmuş.

Herkese Bol Kazançlar.

Olasılık her zaman vardır ama bu Drogbanın bir sezon boyunca gol atamaması gibi bir şey ile esdeğerdir

Oldu o zaman

• manu 1,26 oranı var kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

manu 1,26 oranı var kaçmaz

Kupa maçında vermem manu ya ...
  • quote:

quote:

Bence yenerler bu akşam gerçi bende bazı takımlara takıntılıyım vermiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bence yenerler bu akşam gerçi bende bazı takımlara takıntılıyım vermiyorum

Manu, Fenerbahçe,Chelsea,PSG,Atletico ağzıyla kuş tutsa oynamam...
  • kasa kuponunun yattigi gun laptopa format attim ve formsttan sonra internete giremedim(hala da giremiyorum) her iste bir hayir varmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rig3L

kasa kuponunun yattigi gun laptopa format attim ve formsttan sonra internete giremedim(hala da giremiyorum) her iste bir hayir varmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenon123

quote:

Orijinalden alıntı: LeadR1aN

fb macına 2.5 altı gol uzerınde ısrar eden arkadaş, sanada gecmıs olsun demıstım, hatta demıslerdı ^^

benimki sadece bir tahmindi kimseye garanti bu olacak demedim zaten.Eğer kasa maçı olarak düşünüyorsanız 4.5 gol altı girin diye de belirttim.Fenerbahçeli olmama rağmen fenerin tek başına maçı üste taşıması beni şaşırtmadı desem yalan olur.

Açıkcası benim tahminimde farklı yöndeydi, Trabzon sporun hocası yok, ne olursa olsun takım fazla rahat çünkü hesap vericekleri adam yok. Fenerbahçenin desen taraftarı cok gergin baksana sen fenerlisin sen bile 3 gol beklemiyordum diyorsun daha ne olsun?
    Ben 2-2 2-1 belki 3-1 civarı bir skor bekliyordum, talihsiz goller gelince takımın ruhu düştü zaten.Neyse sans mı diyelim kadermi diyelim zaten karttan onay gelmedi bir türlü bu kasa olayınada giremedim. Fener maçınıda oynuyamadım :D bu bir işaret en iyisi bulaşmamak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

Gunun bankosu
    Real madrid 1
    ts-fb 4.5 altı

Beni dinleyin yanılmayın

• quote:

quote:

Gunun bankosu
    Real madrid 1
    ts-fb 4.5 altı

Beni dinleyin yanılmayın

tamam anladık iyi ki tahminlerin tuttu senin de sen de bi kasa aç da millet nasiplensin o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon123

quote:

quote:

Gunun bankosu
    Real madrid 1
    ts-fb 4.5 altı

Beni dinleyin yanılmayın

tamam anladık iyi ki tahminlerin tuttu senin de sen de bi kasa aç da millet nasiplensin o zaman :)

Milleti.batıran arkadas reale.riskli.dedi.vazgeçtim fb ye oynadım 90 tl oldu bu arkasın kupona 70 tl.attım buuuummmmm olduk. Bugunde kalan 20 yi 35 yaptım cumaya kadar 100 yaparım

• noldu bu maceranın sonu
  • Güzel macera yanmış :). Üşenmedim tüm yorumları okudum, 12 sene önceden kalan var mı acaba?

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Ben yokum.

Bu tip maceraların sonu hep hüsrandır. Battım bittim borç içindeyim konusu açarak biter.

• Olay kasa sistemi yapmak değil ki. Ona sadakat. Bir yerden sonra hırsa kapılıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.