Everest ec337 400w midT kasamı değiştirmek istiyorum. microATX anakartıma uyumlu Hava sirkülasyonu güzel Cooler master hyper 212x sığacak PSU dahil [500w üzeri] marka model verebilirsiniz veya ilan linki atabilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (BÜTCE 250 fakat 2. el ucuza kasa bulabilirim. 250TL'yi geçen marka-modelleride tavsiye edebilirsiniz)
Z3 Plus Ve N10 Bakabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Çetooooo
Z3 Plus Ve N10 Bakabilirsiniz
hocam N10 cok hoşuma gitti. Fakat bi kasada olması gereken nedir 2 üstte 2 veya 1 önde 1 egzos fanı şart sanırsam hava sirkülasyonu açısından. Genişliği ve iyi bi marka olmasıda cabası. Kriterler buysa piyasada ucuza düşürebilceğim cok kasa var. CM Aerocool zalman thermaltake dark vs.
Maks. CPU Soğutucu Yüksekliği: 150mm Maks. Ekran Kartı Uzunluğu: 320mm
a10-7870k dandirik cok ısınan bi işlemcim var hocam. Hava sirkülasyonun iyi olması lazım. Soğutucu yüksekliği 160mm kadar desteklemesi lazım. Cooler masterdan tavsiye yokmudur
VASK0
kullanıcısına yanıt
a10 7850 k kullanıyorum kasada sadece 1 tane 20 lik fan çalışmasına rağmen daha ısındığını görmedim abartı hep serin çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: redoracle
a10 7850 k kullanıyorum kasada sadece 1 tane 20 lik fan çalışmasına rağmen daha ısındığını görmedim abartı hep serin çalışıyor.
Bendeki cok ısınıyor hocam. Stok fanı o kadar kötüde değil bence. Stok fanla takılıyorum bide egzos fan var. Boşta 50-60 oyunlarda 80'e dogru gidiyor yeni termal macun sürdüm öncesinde dahada vahim bi durumdaydı
Ben stok soğutucu kullanmıyorum zalman fx 100 kullanıyorum,macunuda hiç yenilemedim ama sıcaklıklar gayet yerinde zaten,kasada zaten hiç fan çalıştırmıyorum sadece 20lik tepe fanı hariç.
quote:
Orijinalden alıntı: redoracle
Ben stok soğutucu kullanmıyorum zalman fx 100 kullanıyorum,macunuda hiç yenilemedim ama sıcaklıklar gayet yerinde zaten,kasada zaten hiç fan çalıştırmıyorum sadece 20lik tepe fanı hariç.
Kasanızın marka modeli nedir acaba ?
VASK0
kullanıcısına yanıt
Haf xb şu btx model kasa,psu ve anakart ayrılmış kısımlarda,üsttede 20lik fan için yer var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme