Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir süre önce topladığım sistemim için bir kasa bakıyorum. İlk olarak gamepower wraith kullandım görüntü olarak muazzam olmasına rağmen sıvı soğutucumu monte edememem nedeniyle önceden elimde bulunan corsair 300 r'ye mecburi geçiş yaptım.
    Ne komple cam olup hava almayan bir kasa ne de sıradan gösterişsiz bir kasa istiyorum.
    Hava akışı güzel olan, yan paneli temperli cam, rgb ya da argb, son olarak üst kısmına 240mm fan anakarta çarpmadan sığabilecek bir kasa istiyorum. Bütçem ise 500 lira kadar.
    İnceleyip kararsız kaldığım veya bütçe sıkıntısı yaşadığım kasalar : cm mb 511, cm mb td500 mesh, phanteks p600s, aerocool project 7, aerocool airhawk duo, dark one eclipse.
    Bu kasaların dışında kasa önerecek olan ya da bu kasalar içerisinden tavsiye verecek olan varsa her türlü tavsiyeye açığım. Değerli yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.

• Dark Guardian'a bir göz atmanızı tavsiye ederim ortalama 500 TL civarlarında full mesh ön panel ve t-glass yan panel mevcut hava sirkilasyou oldukça iyi, fiyatına göre oldukça iyi bir kasa
  • igr0k kullanıcısına yanıt
    Guardian değil de guardian proyu beğendim, ona bakıyorum. 400-450ye ikinci el bulabilirsem alacağım. Sıfırı 600lerde bütçemi aşıyor :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.