Şimdi Ara

Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullandığım Zalman GS1000 FullTower kasamın içinin metal renkte olması ve biraz sıkıldığım için değiştirmek yönünde bir karar almaya çalışıyorum.Lakin baktığım tüm kasalarda ne yazıkki iç dizayn güzel olmakla beraber GS1000 kadar önden görünüşleri hoş değil.

Kasa içi kesinlikle siyah mat olacak , Hot swap olacak hdd leri devamlı söküp çıkarmam lazım.Soğutma sistemine en iyi şekild euyacak, kenarında pencere olacak ve yakışıklı olacak.Birde Corsair H100 Sıvı soğutucu sistemine uygun olacak.Baktığım kasalarda karar veremiyorum.Zalman GS 1000 ni aratmayacak bir kasa olması lazım.

Sistemim

İşlemci İ7 2700K
    Anakart ASUS P8P67-M PRO Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart
    Ram 16 GB (4XCORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9)
    Ekran Kartı 2 x SAPPHIRE Raedon 5830 Extreme ekran kartları
    HDD Corsair 120GB Force 3 GT Serisi Sata 3.0 SS+ 2 Adet 2TB HDD+1,5TB HDD+500 Gb+500Gb HDD
    İşlemci Soğutucu : Zalman cnps9900 max
    PSU Corsair Hx 620

xigmatek elysium ba baktım hoş fakat çok büyük (Zalmanda büyüktü ) ,aerocool predator e baktım fakat ne yalan söyleyeyim kasa önündeki mesh uygulamaları bana göre kasayı çirkinleştiriyor fonksiyonelliği çok olsada ;(Benim fikrim kimse kızmasın) birde mid tower olarak odam tamamen siyah duvar kağıdı ile kaplı olduğu için CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 600T MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA yı beğendim.

Sizce zalman GS 1000 den vazgeçip onu aratmayacak daha üstün hangi kasa alınabilir.

• hocam anladıgım kadariyla cöpe atilicak kadar cok paraniz var ne yapacagini şaşirmiş durumdasiniz bence mehmetcik vakfinahttp://www.mehmetcik.org.tr bagişta bulunun..
  • 600T çok kaliteli bitr kasadır ve hala devam ediyorsa inventus ta ve vatanda inidirmde sanırım. eğer kararınızı verdiyseniz indirimdeyken kaçırmamaınızı öneririm.

mid tower olmasına bakmayın içi so0n derece ferah ve rahat kullanıma uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

hocam anladıgım kadariyla cöpe atilicak kadar cok paraniz var ne yapacagini şaşirmiş durumdasiniz bence mehmetcik vakfinahttp://www.mehmetcik.org.tr bagişta bulunun..

Hocam neden atayım , zaten her türlü parça değişikliği sonucu parçalar artıyor.Çıkan paraçalarla yeni bir pc daha yaparım yada çocuğumun bilgisayar kasası ile değiştirir olmadı bürodaki kullandığım uyduruk kasalar ile değiştiririm.
  • Xigmatek elsyiumdan vazgeçtiysen.Corsair 600t senin için uygun ama onda da hot-swap yok.Biraz bekle bunu al diğcem ama bunda da şeffaf pencere yok gerçi daha bizim memlekete gelmedi ama gelecekmişhttp://interceptor.xilence.net/landing_small_EN.html En son olarak kendi kasamı sana önericem hot-swap,fan kontrolcü,sıvı soğutmayla uyumluk var + vatanda pencereli olan modeli var.Pencereliside şöyle birşey.

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=110&type=specification
    http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/xigmatek-cpc-t46db-t62-pantheon-black-edition-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=53874

• kasa için sprey boya ile boyanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

kasa için sprey boya ile boyanabiliyor

Boyadım ama ne yazıkki zımpara tam yapamadığımdan dolayı bazı yerlerde soyulma oldu bende kazıdım tekrar.En iyi iyi bir oto boyacısına götürmek olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kasa önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi İhtiyacı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de, götürün bir oto boyacıya mis gibi kullanın. kaliteli kasaya sahipsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bence de, götürün bir oto boyacıya mis gibi kullanın. kaliteli kasaya sahipsiniz..

Kaliteli bir kasa kaç yıl oldu alalı ne soğutmasında sıkıntı var ve çok güzel bir duruşu var.Bende değiştirmek taraftarı değilim zaten o yüzden bu kadar kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 309.KDE

quote:

bence de, götürün bir oto boyacıya mis gibi kullanın. kaliteli kasaya sahipsiniz..

Kaliteli bir kasa kaç yıl oldu alalı ne soğutmasında sıkıntı var ve çok güzel bir duruşu var.Bende değiştirmek taraftarı değilim zaten o yüzden bu kadar kararsız kaldım.

O zaman o na şöyle güzel bir toz boya yaptıracaksın güzel olur.Ya da kalın ardından incere zımpara yapıp üstüne astar atıp en son siyah mat boyayla boyuyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 7 Aralık 2011; 14:03:41 >
  • Önden bu şekilde görüneni yok.

Kasa Tavsiyesi
     Kasa Tavsiyesi
     Kasa Tavsiyesi

• hatta içini boyatırsanız bir de pleksi yaptırın yan kapağa, tam olsun.
  • quote:

hatta içini boyatırsanız bir de pleksi yaptırın yan kapağa, tam olsun.

Bence de hem daha özgün birşey olmuş olur
  • quote:

hatta içini boyatırsanız bir de pleksi yaptırın yan kapağa, tam olsun.

Yan kapağ pleksi yaptırmayı düşünüyorum AMFİBi ile görüştüm yapalım demişti.İnşallah güzel olur.Kasayıda artık bir boyacıya vermek şart oldu.İnanın Zalman kasa elimde hiç olmamış olsa kasa seçmek çok kolay ama ne yazıkki tüm kasaları birebir inceledim.İçi çok güzel yada fonksiyonel olan kasalar çook ama ne yazıkki önden görüntüleri hoşuma gitmedi.Artık kasamla barışım devam etmek şart oldu yada buna benzer daha güzel bir kasa olursa değiştirmek şart olur....Alüminyum kasalarda zaten çok pahalı o yüzden elimdeki kasayıda heba etmek istemem.

• GS 1000'nin bir üst versiyonu olan GS 1200 derim :)

Ama arkadaşların dediği gibi pleksi ve boyadan sonra kullanımı daha zevkli olur bence de....
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihkeles

GS 1000'nin bir üst versiyonu olan GS 1200 derim :)

Ama arkadaşların dediği gibi pleksi ve boyadan sonra kullanımı daha zevkli olur bence de....

Kasa için oto boyacısı ile görüştüm güzel bir zımpara ve işlemden sonra mat siyah boyama yapacak.Pileksi uygulması için amfibiden emsaj bekliyorum.Kasa içinde ufak tefek birkaç ekleme daha yapıp kullnmaya devam edeceğim.GS1200 de evet güzel ama sonuçta yan kapakta pencere olmasını istiyorum 1200 de mesh kullanılmış.Yine işlemden geçirmek gerekir.
  • Boyacının iş beğenmemesi nedeni ile acemiliklede olsa kasanın içini siyaha boyadım.Kablo toplamadada fazla başarılı olmasamda yeni hali ile zalman GS1000 kasamı uzun bir süre daha kullanmaya karar verdim.Bu arada tavsiyesi olanlarında fikrini alabilirim.

Kasanın içinin yeni hali

Kasa Tavsiyesi

Eski Hali

Kasa Tavsiyesi

Kasa Tavsiyesi

• bence güzel olmuş, tek renk her zaman iyidir.

boyacı nasıl beğenmedi orasına şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.