Arkadaşlar Yeni Sistem Toplayacam.. Büyük işlemci Soğutucusu takacam 16-17 cm.lik (yan kapağa engel olmaması için) Benim için Soğutma ve Performans önemli ayrıca yanda büyük fan,önde ve üstte fanların olması iyi olur diyorum..
Gösterişli olması Şık olması ışıklı olması benim için önemli değil
AKASA INFINITI FULL TOWER PERFORMANS KASASI – AK-BKINF-02 COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER (RC-932) KASA SİYAH THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR ATX KASA FULL TOWER ( SİYAH - PENCERELİ - ALÜMİNYUM ) NOX COOLBAY HX MİD TOWER KASA PSU YOK COOLER MASTER RC-690 ATX KASA PSU YOK NZXT 8E-SSN02-UGB TEMPEST BLACK KASA ( 6 FAN YUVALI) TRUVATEK PHALANX ŞEFFAF PENCERELİ BİG TOWER KASA PSU YOK
Yukarıya bikaç tane yazdım.. Özellikle Kullanan Memnun olan arkadaşlardan Tavsiyelerini önerilerini Bekliyorum.. Hepinize teşekkür Ederim.. Saygılar
Haf 932 veya Armor + tavsiye ederim. Benim kullandigim Armor + gayet memnunum tek sorun yan kapaktaki 23cm fan biraz sesli calisiyor. Icine sigdiramayacagin hicbirsey yok cok genis hatta suanda en uzun kart 5970 o bile rahatlikla sigar , Anakart montaji cok rahat kasada tray sistemi var anakarti monte ettigin bolumu kasadan cikarip tekrar terine takabilirsin. Gercekten yakisikli bir kasa. Haf 932 kullanmadim ama kullanan arkadaslardan ogrendigim tek sorunu toz filtresi olmadigi icin kasa ici cok toz aliyor. Armordan iyi tarafi guc kaynagini yukari yada asagi monte edebilirsin.